Americancele gatesc - 5

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Petra, poate dac-o invitam pe Anamaria sa facem o praji cu Tequila pina la urma spune tot.

Lume multa, oameni putini

Pai se vede treaba ca numai asa aflam reteta secreta de la Anamaria !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, multam mult de link, mi l-am trimis pe email acasa ca sa-l studiez mai atent.
mama lu' lucas, o gugalisem si eu, pare interesant, multam, nu-i prea gretoasa cu crema si frisca? poate sa folosesc fat free sau low fat creme cheese?

philip&16+&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ai adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Andreea, noua ne place crema aia mi se pare ca merge foarte bine, e putin acrisoara de la cream cheese si cu chunks de ciocolata da bine. Incearc-o, cred ca n-o sa-ti para rau. Eu folosesc regular philadelphia cream cheese, d-aia la pachet nu la cutie.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Petra, zaharul farin e cel pudra, ai intuit bine. Alalaltu-i zahar tos, daca tot ti-e dor de denumiri.

Ramona, carcotasa esti! Ba da, se coc, chiar pe la 375F, nu asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ramona, nu-s eu cu diamantele, altele conteaza in casnicie, nu diamantele...da' filmuletul mi s-a parut funny.
La subiect azi am avut peste proaspat, l-am prajit, jumate malai jumate faina.
Pe linia prajiturilor nici un progres.
Mai este si zahar cubic si zahar candel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Anamaria m-ai pacalit cu reteta de cookies Jose Cuervo.. citeam eu hotarata si a trecut ceva pana m-am prins..

Ramona i-am trimis link-ul cu dog-house sotzului.. asa preventiv sa nu ii vina vreo idee..

Alina multumim frumos pentru reteta de tort!! pare bun si usor de facut.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui lexi

Zau ca nu de aia... Eu am nevoie de instructiuni clare, altfel sint in pom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Azi am facut ficat de pui cu un pic de ceapa fript asa incet; la sfarsit i-am adaugat un sosulet cu usturoi, suc de lamaie si ardei iute, am pus capacul si ma lasat sa stea 10 minute. Alaturi am facut o mamaliga moale. Mie nu-mi place mamaliga dar parca la ficatii astia s-a potrivit si chiar am gustat-o si eu. I-am dat si Luc'ului mamliga cu ficatel si a mancat pt prima data mancare de adulti(la 8 luni jumate) nush daca e prea mult pt el, dar e foarte pofticios si in timp ce-i dadeam mancare de-a lui, se uita asa cu jind in farfuria mea, n-am rezistat si i-am dat cateva imbucaturi sa guste. i-a placut.
Inca nu m-am hotarat ce cookies sa fac. maine ma decid.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lexi

Petra, zaharul farin e cel pudra, ai intuit bine. Alalaltu-i zahar tos, daca tot ti-e dor de denumiri.

Lexi, cu zaharul m-ai lamurit cu toate ca banuiam, cu coptul la fel ai lamurit-o pe Ramona dar ramane intrebarea cat unt??? pentru ca aici pachetul de unt are 1 lb. adica 465 gr. si un pachet de unt din Ro. are 200 -250 gr. e ceva diferenta!

Mergi la inceput