Americancele gatesc - 5

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Petra, poate dac-o invitam pe Anamaria sa facem o praji cu Tequila pina la urma spune tot.

Lume multa, oameni putini


Pai se vede treaba ca numai asa aflam reteta secreta de la Anamaria !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, multam mult de link, mi l-am trimis pe email acasa ca sa-l studiez mai atent.
mama lu' lucas, o gugalisem si eu, pare interesant, multam, nu-i prea gretoasa cu crema si frisca? poate sa folosesc fat free sau low fat creme cheese?

philip&16+&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:



Ai adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Andreea, noua ne place crema aia mi se pare ca merge foarte bine, e putin acrisoara de la cream cheese si cu chunks de ciocolata da bine. Incearc-o, cred ca n-o sa-ti para rau. Eu folosesc regular philadelphia cream cheese, d-aia la pachet nu la cutie.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Petra, zaharul farin e cel pudra, ai intuit bine. Alalaltu-i zahar tos, daca tot ti-e dor de denumiri.

Ramona, carcotasa esti! Ba da, se coc, chiar pe la 375F, nu asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ramona, nu-s eu cu diamantele, altele conteaza in casnicie, nu diamantele...da' filmuletul mi s-a parut funny.
La subiect azi am avut peste proaspat, l-am prajit, jumate malai jumate faina.
Pe linia prajiturilor nici un progres.
Mai este si zahar cubic si zahar candel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Anamaria m-ai pacalit cu reteta de cookies Jose Cuervo.. citeam eu hotarata si a trecut ceva pana m-am prins..

Ramona i-am trimis link-ul cu dog-house sotzului.. asa preventiv sa nu ii vina vreo idee..

Alina multumim frumos pentru reteta de tort!! pare bun si usor de facut.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui lexi



Ramona, carcotasa esti! Ba da, se coc, chiar pe la 375F, nu asa...


Zau ca nu de aia... Eu am nevoie de instructiuni clare, altfel sint in pom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Azi am facut ficat de pui cu un pic de ceapa fript asa incet; la sfarsit i-am adaugat un sosulet cu usturoi, suc de lamaie si ardei iute, am pus capacul si ma lasat sa stea 10 minute. Alaturi am facut o mamaliga moale. Mie nu-mi place mamaliga dar parca la ficatii astia s-a potrivit si chiar am gustat-o si eu. I-am dat si Luc'ului mamliga cu ficatel si a mancat pt prima data mancare de adulti(la 8 luni jumate) nush daca e prea mult pt el, dar e foarte pofticios si in timp ce-i dadeam mancare de-a lui, se uita asa cu jind in farfuria mea, n-am rezistat si i-am dat cateva imbucaturi sa guste. i-a placut.
Inca nu m-am hotarat ce cookies sa fac. maine ma decid.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lexi

Petra, zaharul farin e cel pudra, ai intuit bine. Alalaltu-i zahar tos, daca tot ti-e dor de denumiri.

Ramona, carcotasa esti! Ba da, se coc, chiar pe la 375F, nu asa...


Lexi, cu zaharul m-ai lamurit cu toate ca banuiam, cu coptul la fel ai lamurit-o pe Ramona dar ramane intrebarea cat unt??? pentru ca aici pachetul de unt are 1 lb. adica 465 gr. si un pachet de unt din Ro. are 200 -250 gr. e ceva diferenta!

Mergi la inceput