ginecologi din GALATI / BRAILA (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

copilu imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat.
of........ nu am cuvinte.
si nici sfaturi ca va fi bine, si ca etc etc, nu am putere sa dau.
mai ales astazi, cand pt mine a fost ca o zi de doliu dupa ingerasul meu.
iti sunt alaturi.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larao spune:

merci mult happymum.

O sa incerc sa ma monitorizez la ea. Poate ea imi va face ecografiile mai complete. Atat am nevoie doar sa ma monitorize.
Te-am ascultat si mi-am activat PM-ul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larao

merci mult happymum.

O sa incerc sa ma monitorizez la ea. Poate ea imi va face ecografiile mai complete. Atat am nevoie doar sa ma monitorize.
Te-am ascultat si mi-am activat PM-ul!

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Draga mea,Copilu eu te atentionasem de sarcina extrauterina pentru ca si eu am trecut prin asta..si cunosteam semnele...
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar vreau sa te si incurajez, eu dupa 2 luni de la scoaterea trompei (eu am fost in soc hemoragic, daca nu eram operata la urgenta....) am ramas insarcinata si azi am un baietel de aproape 5 ani, sarcina fara complicatii si nastere normala. Deci se poate! Multa sanatate si bafta!

Mergi la inceput

Copilu...toate regretele din lume nu-ti pot face mai usoara suferinta. Trebuie saai incredere in Dumneazae si putera sa mergi mai departe!!1

Mergi la inceput

Fetele ajutati-ma si pe mine va rog cu un nr de tel de la cabinetul dr Ioana Pop. Si cu un program dak stiti. De ieri dimineata sunt la nr de telefon afisate in prima pagina ...si nu raspunde nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mtr_mirela spune:

Buna seara mamici si burtici ! Eu am intrat mai tarziu pe acest forum deoarece mi s-a parut putin mai complicat.Sa va impartasesc din exp. mea de pana acum.Sunt in 32 sapt si am avut ceva probleme pana acum,infectie urinara,iminenta de avort si de la inceputul sarcinii am ceva probleme cu scurgerile(am avut microb si am facut tratament de doua ori cu antibiotice in spital si acum iau cervugid)Eu am mers cam doi ani de zile la Dr.Pop care mi-a dat niste analize la solicitarea mea,am ramas insarc si am pierdut sarcina in 7 sapt (nu s-a dezv ok)Nu prea eram multuimita de ea deoarece era f distrata de cate ori ma duceam la ea si manca covrigi tot timpul si povestea cu asistenta diverse in timp ce ma consulta.Fina mea a fost si ea la ea si i-a murit copilul in trei luni.In paralel am fost si la mereuta pt ca auzisem ca are cea mai buna aparatura din GL la GinecoCenter Nemultumita total de el pt ca in tmp ce vorbea cu tine ,fuma si te studia din cap pana in picioare.Cand am pierdut sarcina am sunat la Pop si era plecata din tara si m-am dus la Mereuta fara programare ca sangeram putin si m-a tinut la usa la Gineco pana m-a bufnit hemoragia si mi-a zis ca daca vreau sa ma curete bine daca nu noaptea tot o sa ajung la urgente.A fost cea mai urata zi din viata mea pana acum.M-a curatat ca va dati seama ca nu puteam sa plec de acolo cu sangele pe picioare.In timp ce ma curata ,eu plangeam si el fuma de zor.Un nemernic. Apoi am inceput cu teste la Buc sa vad daca am probleme genetice eu sau sotul meu.Toate analizele speciale care le-am facut au iesit OK.Si dupa 6 luni ne-am apucat de treaba . Acum merg la DR Serban de la judet.E rece ea dar mie mi se pare ca stie ce vorbeste.la inceput tb sa ai rabdare cu ea .Eu ma duc la luna la ea ,cu ea am stat in spital,mi-a dat analize, s-a purtat bine cu mine dar e loc si de mai bine .Ma cheama pt eco la Ginecocenter(mi-a facut si morfologia acolo,sindromul Down la Buc)si controale in spital.La CAbinet e 100 lei eco si la spital ii dau tot 100 lei .Cand am fost internata i-am dat 200 lei .Nu e dupa bani,eu i-am dat banii la externare ca nu reuseam sa o prind sa-i dau banii. E cam agitata pt ca e sefa de sectie si e f solicitata .In spital vine la pacientele ei de doua ori pe zi ,dim si seara, chiar si in weekend.E de garda de doua ori pe sapt si ma uitam ca de 1martie de 8 martie ,ea era de garda.la cabinet e f aglomerata pt ca e numai lunea si vinerea .Cand ma duc la spital sun seara cand sa ma duc pt ca dimineata ea opereaza si sa nu stau ca fraiera pe hol.La cat sunt eu de pretentioasa, eu zic ca femeia asta e buna fata de ceilalti doctori.Mai am o colega care a nascut cu ea si care a fost f multumita.Sa fiti sanatoase si sa auzim numai vesti bune !Astept sa-mi impartasiti din exp voastra daca ati auzit de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

larao, parerea asta o am si eu despre dr din galati....am in spate vreo cativa ani buni de mers in galati si crede-ma toti sunt o apa si un pamant...m-am lamurit...eu nici pentru monitorizare nu mai merg...ultima "tzaca" am luat-o chiar inainte de pasti cand trebuia sa-mi fac un echo inainte de ciclu pt a trimite dr-lui pe mail dimensiunea endometrului....am fost la draghicescu , eram inainte cu 3 zile de a veni ciclu, luna in care am luat AC si-mi spune ca dim endometrului este de 2mm???!!!!...pai zic nu-i putin?pai zice e putin dar avand in vedere ca iei AC(anticonceptionale) e ok....hmmm....imediat dupa ciclu in a 9a zi ajung la giulesti la marinescu imi face echo si endometrul meu era de 5mm tot cu AC....stau si ma gandesc ca proasta daca in ziua 25 avea 2mm cum dupa ciclu in ziua 9 avea 5mm????am incetat sa-mi mai pun intrebari ca oricum in galati nu mai dau bani nici sa se "uite" la mine
eu nu pot sa inteleg de ce exista asa diferenta intre doctorii din galati si buc....si mai grav este ca de pe urma lor poti sa ramai cu sechele...

Mergi la inceput

incearca sa suni la ei de la 3 dupa-amiaza.
stiu ca au program de la ora 3 pana la 7... sau pana cand au cliente.
te pup.
am mobilul ei, daca crezi ca ar ajuta.

Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

larao trimite inca 5 mesaje cu orice, chiar si cu o iconita... ca sa iti apara mesajele in timp real. deocamdata, pana scrii cel putin 10, sunt moderate si nu apar imediat ce le trimiti.
te pup.

Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput