ginecologi din GALATI / BRAILA (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

copilu nu ne dai si noua ceva vesti? cum a iesit analiza de luni?
te pupam si te asteptam.

provista ce faci? bebe?
si Paste fericit! este cel mai frumos Paste din viata ta, nu-i asa? gina stie.... Dumnezeu sa aiba o grija speciala de voi.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Fie ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie universala. Farmecul lui sa ne aduca aminte ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire. Sa ne bucuram de frumoasele noastre traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!

Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

happymum adevarat a inviat! multumim de urare si DD sa aiba grija si de tine
da este cel mai frumos si fericit paste impreuna, unul special impreuna cu puiul nostru drag

http://b1.lilypie.com/6gU5p2.png

Mergi la inceput

maine, la Braila, la biserica Buna Vestire este sarbatoare si se ia apa tamaduitoare. cu ajutorul lui Dumnezeu voi ajunge si eu.
sper sa reusesc sa fac cateva poze si sa vi le arat aici.
sanatate.

Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik27 spune:

Buna fetelor.

cine ma ajuta si pe mine sa-mi spuna ce ar trebui sa fac cu o rana pe col. Vreau sa-mi fac programare la Calin Alina.

Mergi la inceput

buna vik
si eu am fost gasita cu rana pe col. si mi-a dat asa: spalaturi interne cu ceai de galbenele, pelin. si cervigid (parca asa ii zice) sau cervirom, ovule cate 1 pe zi, seara dupa spalaturi. timp de 10 zile. eu am fost la calin in februarie si nu stiu ce sa zic... ea nu a vazut ca aveam rana. sau poate ca exact atunci s-a facut... sau poate nici nu am avut dar asa a zis madam doc. la papanicolau nu mi-a iesit nimic, chiar scrie pe rezultat "nici o leziune". eu nu am mai fost la doc sa ma vada. ca nu mai am incredere in nimeni.

sa nu exagerezi cu spalaturile interne. in prima sapt sa zicem o data pe zi. apoi la trei zile. ca sa nu dai peste cap flora vaginala.
te pup si asteptam vesti bune.

sa scrii 10 mesaje repede, ca sa nu mai fie moderate si sa iti apara in timp real.

Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna vik27, acum un an te sfatuiam sa mergi la calin, acum te-as sfatui sa mergi la dr. Vatamaniuc Marina lucreaza la judet si mai are si cabinet la o clinica deschisa recent pe str gradina veche cum urci de la statuie faci la dreapta pe gradina veche si mai mergi putin si gasesti clinica,nu imi vine acum in minte cum se cheama clinica. te descurci tu

http://b1.lilypie.com/6tgQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilu. spune:

Buna fetelor, nu am mai scris de mult. Din pacate sarcina mea a fost extrauterina , si am ajuns la spital. Inca sunt socata de tot ce mi s-a intamplat. Urma ca luni sa repet analiza hcg, numai ca sambata noaptea au inceput dureri puternice pe partea stanga , durerile se accentuau. In dimineata de Florii la 7.00 eram deja la maternitate ( cand am putere am sa va povestesc si ce mi s-a intamplat acolo) seara la ora 6.00 intram in operatie deja pocnise in mine trompa stanga a rupt-o in doua plus hemoragie abdomniala. In fine pe scurt c-am asta a fost. Deocamdata sunt socata de tot spre sa imi revin curand sa va spun cu lux de amanunte totul. Stiu ca una din fete m-a atentionat la inceput despre extra dar nu am vrut sa dau crezare , spre ghinionul meu a avut dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larao spune:

Buna fetelor!
Numele meu este larao :) si sunt din Galati. De obicei nu sunt activa pe forumuri si nu din egoism, ci pentru ca pana acum nu am avut ce sa spun. Nu m-am considerat in masura ca as avea ceva folositor de spus. Citind peripetiile voastre si mai ales ce a patit fata cu sarcina extrauterina m-am ingrozit. As vrea sa va povestesc in mare calea mea lunga si nesfarsita(pare a fi) de-a avea un copil. Eu nu scriu des, dar cand o fac...o fac sanatos.
Nu vreau sa va plictisesc cu toate amanuntele si nici nu-mi face placere sa-mi readuc aminte de toti 'doctorii' din Galati. Acum un an si ceva in urma ne-am hotarat sa facem un bebel. Ca orice femeie din secolul XXI am mers la dr sa fac un control si sa-i marturisesc acest lucru...sperand in mintea mea(asa vedeam eu lucrurile normal) sa mi se dea niste analize de facut. Din auzite am mers la dr Bratu de la Romar. O femeie foarte de treaba si blanda, care vb frumos . M-a consultat mi-a zis ca totul e ok si mi-a zis sa fac , normal , cum ma si asteptam, PAPA NICOLAU. Toate bune si frumoase. Dupa cateva luni de incercari fara succes am zis ca trebue sa merg la un doctor..cam dupa 6 luni de incercari. Din auzite si de pe net, Alina Calin era printre putinii 'doctori' din Galati care nu aveau esecuri GRAVE. Prezentandu-ma la ea, povestindu-i offurile mele, mi-a zis ca totusi sa nu-mi fac probleme, ca dupa 1 an de zile de incercari se decalara sterilitatea. La insistentele mele, a acceptat sa inceapa cerectarile . A rupt o foita dintr-un carnetel deja scrisa, cu niste analize ce trebuie facute...investigatii.
Printre care primul ar fi fost HSG-ul , vestitul HSG. A fost ok, cu exceptia ca a observat o pata pe uter. Pata, ce putea fi si de la un gol de aer de la substanta de contrast pe care a introdus-o. Mi-a zis sa fac Histero, sa-mi verifice uterul. Facut si acesta..la cabinet la ea. Toate bune si frumoase. Inainte de histero am vrut sa consult si alt medic. Si cum nu prea mai aveam la cine, am mers la vestitul Botezatu, care mi-a zis si el ca-mi trebuie un Histero, ca am ovar polichistic(nu mi-a mai zis nici un dr asta), ca o sa-mi faca instilatii (pentru ce dak trompele mele nu sunt infundate) ca a vazut el pe acolo nush ce perturbatii, ca o sa-mi mai faca nush ce chestii cu laser, si ca in cee din urma o sa fac copil. Auzind de instilatii am inceput sa caut pe net....niciodata nu am crezut in spusele 'doctorilor' de aici si de fiecare data verificam pe net.
Uitasem sa va spun ca in urma unei spermograme, sotul meu avea 'gandaceii' cam lenesi.
Spunandu-i asta d-lui Botezatu, el imi recomanda ca sotul sa ia UNDESTOR (parca se numea) , pastila de care eu stiam ca e f periculoasa. Are si efecte bune, dar poate avea efect invers...adik sa-i faca mai mult rau decat bine. La auzul acelei pastile il intreb pe vestitul Botezatu "Dl dr ce efecte negative are aceasta pastila?" El evita sa-mi de-a un raspuns concret "Orice pastila are si efecte negative...nimic nu face doar bine...pe undeva face si rau". (Avea drepatate, dar acea pastila putea sa ne faca un dezastru..si veti vedea mai tarziu cand se ia acea pastila. Noroc ca eu eram mai informata decat el.) . Eu ii raspund un pic ironic"Stiu ca aceasta pastila poate avea efecte negative destul de urate" la care asistenta (o asistenta tipica comunislului, pentru care doctorii sunt regi , zei si imparati) imi raspunde "dar ce...daca era asa domnul dr nu stia?!?!?" Ca si cum , cum imi permit eu sa-i spun asa ceva Domnului Doctor!!! Am iesit de la el din cabinet cu gandul ca nu voi mai reveni nicodata...si bineinteles acel tratament sotul meu nu-l va lua decat dak mi-o va zice cineva mult mai competent.
Tot inainte de a face Histero, am mers si la Draghincescu..recomandat fiind de o prietena. Intr-adevar un om simplu cu mare rabdare, dupa ce i-am arata investigatiile mele m-a intrebat "Ce vrei de la mine?Vad ca ai mai fost la doctori..eu cu ce te pot ajuta?" I-am raspuns: "Incredere...nici un dr la cati am fost nu mi-a exprimat increderea de care am nevoie sa ma las pe mainile lui. D-l doctor imi pare rau sa o spun, caut pe cineva in care sa am increde, si sa ma ajute" .La care el imi raspunde"Fata mea, mergi la Giulesti" Mi-a dat chiar numarul unei asistente sefe, sa apelez la ea si apoi ea sa-mi faca intrarea la un medic. Citisem mult pe net de fiv-urile facute in giulesti, de Anca Moisa care e si androlog(se ocupa de barbati , ptr necunoascatori :) ) si de prof dr Marinescu. Aveam de gand sa merg la Anca Moisa ptr sotul meu, dar totusi speram in existenta unui dr aici in Galati care sa ma ajute cu monitorizari si alte lucruri care trb sa le fac de mai multe ori pe luna.
In cele din urma ma hotarasc si merg la Alina Calin sa-mi fac Histero. Mers, facut...totul ok.
Hotarat mers la Bucuresti de data aceasta la sp giulesti la Anca Moisa, intr-o zi de luni fix la orele 12.
O tipa f directa, glumeata dar fara sa zambeasca macar...la inceput ai impresia ca e fff rea.Ne zice cand sa ne prezentam pentru o noua spermograma si conditiile care trb indeplinite. Ii spunem ca sotul ia branca ursului(citisem pe net. e din plante si eram convinsa ca nu avea ce rau sa-i faca) si niste vitamine. Ea ne zice sa nu mai luam nimic, ca-i mai bine . Cand ii zic de UNDESTOR(cel recomandat de Botezatu) sa cada jos din picioare . "NUUU! CATEGORIC NUUUU!!! NIMIC am spus!!!"
Spermograma a iesti ok la ea.
Sa va spun diferenta ...cand am ajuns acolo , la cabinet, dr ANCA MOISA m-a luat la puricat. Mi-a dat un set de analize sa le fac la Bucuresti, nu in Galati... si eu si sotul.
Mentionez ca in Galati nimeni nu i-a dat sotului sa faca o analiza...NIMENI...si nici mie nu mi-au fost date analizele pe care mi le-a dat ea!!!!
Tot la ea aflam ca pastila recomandata de BOTEZATU se ia numai aunci cand testosteronul liber iese pozitiv ( sper ca am scris corect) . Deci dragii mei ce faceam dak ma luam dupa dr Botezatu? Distrugeam sanatatea!!!
ok inteleg ..nu te pricepi...dar nu-ti dai cu parerea la ceva care nu stii . Asa ca dle Botezatu...micsoreaza-ti scorurile si preturi uriase....ca nu sunt de nasul tau . daca nu stii nu te baga. Vezi-ti de ale tale si fa ce stii mai bine....nu da pastile fara nici o analiza.. doar din auzite...ca disturgi sanatatea oamneilor!!!
In plus de asta...nu faceti instilatii de dragul de a le face!!! daca trompele nu sunt infundate, nu faceti instilatii!!
Cand Alina Calin mi-a zis ca "De-acum se duc analizele si nu gasim cauza,o sa incepem cu instilatile" cand ea cu gura ei mi-a zis ca trompele nu sunt infunate,am inceptu sa caut pe net. Vestitul dr Tutunaru, el zice pe forum, ca el nu face instilatii decat acolo cand este strict nevoie de ele, deoarece sunt f periculoase si pot cauza tot felul de anxite si complicatii care, atentie ,pot duce la INFERTILITATE.
Atunci m-am speriat si nu am mai lasat nici un 'doctor' din galati sa se atinga de mine.
La Bucuresti dr Anca Moisa mi-a facut dozari hormonale(analize de sange), analize care nici un 'doctor' din Galati nu mi le-a dat, dar ma puneau sa fac tot felul de bazaconii periculoase.
Fetelor nu va mai lasati pe mana dr din Galati. Nu sunt mai scumpi cei din buc fata de cei din Galati , inca din contra. La Alina Calin o inseminare costa 5 mil, la cabinetul dr Anca Moisa costa 3,5 milioane. Nu mai zic de cat costa o inseminare la Botezatu care este exagerat de scump. Si cu benzina/motrina/tren tot ajungeti mai ieftin.
Pana si o eco intravaginala la Anca Moisa e mai ieftina decat la Alina Calina...de Botezatu nu mai vb.
Cand m-am dus la Botezatu m-am dus cu 1 mil in bzunar ptr un consult...ca sa ies datoare din cabinetul lui ... ca preturile pe site nu erau/nu sunt actualizate si sa-mi spuna ca ma costa 1.5 mil-1.6 mil.Pentru un consult si o eco.
E jale mare. Acum merg tot la Anca Moisa...dar ea mi-a zis sa ma monitrizez in Galati ...si cand foliculul e ajuns la maturitate sa o sun si sa ma duc la ea. Sa nu ma tina ptr monitorizare atatea zile in Bucuresti.
Pana acum monitorizarile le-am facut la dr Bratu la ROMAR, dar as vrea sa merg la cineva cu mai mlta expeienta. Macara atata lucru sa fie in stare si 'doctorii' din Galati sa-mi spuna dimensiunea foliculului.
Credeti ca dr POP(sau POPA nu mai stiu exact cum o chema pe cea din 19)le-ar face corect?

Va multumesc pentru ca m-ati urmarit, si sper sa va fi fost de ajutor!
Daca ma puteti ajuta cu un nume de dr din Galati care sa fie in stare sa-mi faca o monitorizare, atat vreau o monitorizare, dar macar sa o faca bine...va multumesc!

Mergi la inceput

draga larao.
pe doctorita din 19 o cheama Pop Ioana. e tanara, dar se zice ca e bunicica, si ca atunci cand pacienta isi doreste copilul, isi da silinta. ea a fost singura care mi-a dat tratament pentru a imi ajuta sarcina si mi-a zis ca sa sper ca poate va fi bine. din pacate imprejurarile nu m-au dus la ea. doctorita dimitriu imparte cabinetul cu ea. eu pe asta nu vreau sa o mai vad in fata mea. cumatra mea insa nu a fost multumita de ea (pop). s-a dus la ea si i-a spus ca pierde apa inca de prin luna a 6-a, si Pop i-a zis, fara sa ii faca analiza la lichid, ca nu e apa. iar unei cunostinte, insarcinata, i-a spus ca are un chist fibromatos, doar dupa ce vedea la eco, fara alta investigatie... in final s-a dovedit ca nu era asa.
dar am auzit si pareri foarte bune, chiar personalul angajat in spital, vorbeste despre ea de bine.
mie mi s-a mai spus si de ciubotaru din judetean si docan de la maternitate.

te rog ceva, foarte mult. sa nu dispari de pe forum, sa scrii tot ce crezi ca poti sa ne spui.
si daca ai cumva posibilitatea sa zici de preturile de la ginecologii din oras, as aprecia mult sa ne ajuti cu ele.
si te mai rog sa iti activezi PM (mesajele private).
te pup si iti doresc ca sa ti se indeplineasca visul.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput