ginecologi din GALATI / BRAILA (1)
Raspunsuri - Pagina 10
provista spune:
copilul. imi pare f rau ptr suferinta ta, te cred si stiu cum e, cu ajutorul lui DD ai sa iti indeplinesti visul. iti doresc multa sanatate si suuces 

larao multa bafta si tot raul spre bine, ai sa vezi 

http://b1.lilypie.com/6tgQp3.png
larao spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana larao, parerea asta o am si eu despre dr din galati....am in spate vreo cativa ani buni de mers in galati si crede-ma toti sunt o apa si un pamant...m-am lamurit...eu nici pentru monitorizare nu mai merg...ultima "tzaca" am luat-o chiar inainte de pasti cand trebuia sa-mi fac un echo inainte de ciclu pt a trimite dr-lui pe mail dimensiunea endometrului....am fost la draghicescu , eram inainte cu 3 zile de a veni ciclu, luna in care am luat AC si-mi spune ca dim endometrului este de 2mm???!!!!...pai zic nu-i putin?pai zice e putin dar avand in vedere ca iei AC(anticonceptionale) e ok....hmmm....imediat dupa ciclu in a 9a zi ajung la giulesti la marinescu imi face echo si endometrul meu era de 5mm tot cu AC....stau si ma gandesc ca proasta daca in ziua 25 avea 2mm cum dupa ciclu in ziua 9 avea 5mm????am incetat sa-mi mai pun intrebari ca oricum in galati nu mai dau bani nici sa se "uite" la mine eu nu pot sa inteleg de ce exista asa diferenta intre doctorii din galati si buc....si mai grav este ca de pe urma lor poti sa ramai cu sechele... ![]() |
Da, asa e ! Am fost astazi la Pop Ioana, mi-a gasit folicul de 14 mm si endometru de 7 mm. Pare a fi ok. Ce s amai zic, la dr Bratu nu-mi zicea dimensiunea endometruluu. Anca Moisa ma intreba de endometru...si eu ii ziceam ca nu mia zis. Si-a facut si aia cruce. O sa merg la Pop Ioana ptr monitorizare...mi se pare ok. Nu pot sa merg la buc ptr monitorizare.., e prea costisitor, si multe zile de stat prin Buc. Nu pot! Apropos, Anca Moisa lucreaa cu marinescu. Nu am vrut s amerg la marinescu, desi il stiu ca cel mai bun ptr ca e profesor si e super aglomerat...in genere ma cam feresc de profesori ca astia nu prea au timp de noi. Si am ales-o pe Anca moisa care lcureaza cu el si e f buna.
Numai bine!
P.S. Hei dar tu de ce faci monitoriari daca iei AC? Asta daca nu sunt indiscreta si ne poti spune.
zmeura spune:
buna ziua
eu sunt zmeura si imi doresc din tot sufletul un copil.
eu merg la d-na ioana pop care mi se pare o doctorita ok,este vesela ,comunicativa si ce imi place mie la ea este f directa,iti spune fara ocolisuri ce probleme vede la tine.
eu am fost la monitorizare in z 13 si aveam un folicul de 24 mm.azi urmeaza sa ma duc din nou.
va pup si sa auzim de bine
va doresc la toate bebei
zmeura spune:
buna larao.eu am fost mai intai la dr dimitriu,care mi s-a parut buna dar nu se prea implica.imi facusem programare in ianuarie la ea si cand am ajuns la cabinet era ioana pop.mi-a placut de ea,are mana usoara ,e placuta si acum ma duc numai la ea.eu nu am fost insarcinata niciodata,incerc de 2 an si nimic.
vreau sa aflu daca am vreo problema.sunt la a doua luna de monitorizare,ma duc si luni sa vad daca s-a spart foliculul.
daca imi vine menstruatia mi-a dat trimitere la dr-ita Statescu pt histerosonografie.stiti daca e dureroasa?
vreau sa imi cunosc sansele si daca e numai stresul,toata vara plec in concediu![]()
va pup
taty_ana spune:
larao...eu am avut un polip mare de 1.5cm pe care l-a scos in cadrul a 2 histeroscopii,find mare prima data a scos o parte din el iar a doua oara pe tot....asta ca sa nu curete prea tare din endometru dupa care m-a bagat pe AC vreo 2 luni iar din iunie incep tratamentul pentru cresterea lui....pregatim casuta pentru bebel
alintutza spune:
Bun venit noilor fete!
Copilu' tot ce iti pot spune este sa nu iti pierzi niciodata speranta...si multa,multa rabdare vei vedea ca Dumnezeu te(ne) va binecuvanta cu un ingeras, sunt convinsa de lucrul asta!Durerea fizica se uita, cea psihica sper sa te intareasca!
larao impresionanta poveste!!!!Acum chiar ca m-am hotarat cu ajutorul tau, sa merg sa-mi fac analizele si toate investigatiile la Bucuresti.
Ma bucur ca v-am cunoscut si ca impartasiti din experientele voastre, oricum eu eram "impresionata" de Botezatu
,pt. ca in Braila e jale, dar acum mi-a trecut. Multumesc frumos ca ai incetat sa mai fii egoista si ai postat
.Imi puteti spune si mie adresa d-nei Pop Ioana?Multumesc anticipat!
Sa fiti sanatoase si increzatoare!!

happymum spune:
alintuza bine ai venit printre noi. si Dumnezeu sa iti ajute in drumul catre bebe.
cabinetul doamnei pop este in piata din micro 19. in gangul dintre gogoserie si placintarie/magazinul de 38. langa fosta farmacie. e usor de gasit. pe prima pagina gasesti numerele de telefon.
am o mare rugaminte la cele care ati fost la cabinet deja, sa ne scrieti preturile pe care le stiti.
va pupik.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
larao spune:
| citat din mesajul lui zmeura buna larao.eu am fost mai intai la dr dimitriu,care mi s-a parut buna dar nu se prea implica.imi facusem programare in ianuarie la ea si cand am ajuns la cabinet era ioana pop.mi-a placut de ea,are mana usoara ,e placuta si acum ma duc numai la ea.eu nu am fost insarcinata niciodata,incerc de 2 an si nimic. vreau sa aflu daca am vreo problema.sunt la a doua luna de monitorizare,ma duc si luni sa vad daca s-a spart foliculul. daca imi vine menstruatia mi-a dat trimitere la dr-ita Statescu pt histerosonografie.stiti daca e dureroasa? vreau sa imi cunosc sansele si daca e numai stresul,toata vara plec in concediu va pup ![]() |
Eu am facut doar histerosalpingografie care este tot pentru verificarea trompelor. Este o raiografie a trompelor. La histerosalinografie, HSG, iti introduce in trompe o substanta de contrast, iti face o rdiografie si vede dak trompele sunt infundate.
Din cate stiu eu histerosonografia, este tot pentru verificarea tormpelor dar nush dak se merge pe acelais princpiu.
HSG-ul este si nu este dureros. De fapt nu este dureros, nu pot zice ca e durere, este o jena cand iti introduce acea substanta. Pe mine m-a luat cu ameteala, de la substanta introdusa...cunosc fete carora li s-a facut rau, si le-a durut ff tare....Nu te speria nu e dureroasa...sa-ti pui un supozitor intainte si sa ai un tampon la tine.
Bafta!
larao spune:
| citat din mesajul lui taty_ana larao...eu am avut un polip mare de 1.5cm pe care l-a scos in cadrul a 2 histeroscopii,find mare prima data a scos o parte din el iar a doua oara pe tot....asta ca sa nu curete prea tare din endometru dupa care m-a bagat pe AC vreo 2 luni iar din iunie incep tratamentul pentru cresterea lui....pregatim casuta pentru bebel ![]() |
Si toate astea le-ai facut cu Marinescu?