ginecologi din GALATI / BRAILA (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larao spune:

[quote]citat din mesajul lui alintutza

Bun venit noilor fete!
Copilu' tot ce iti pot spune este sa nu iti pierzi niciodata speranta...si multa,multa rabdare vei vedea ca Dumnezeu te(ne) va binecuvanta cu un ingeras, sunt convinsa de lucrul asta!Durerea fizica se uita, cea psihica sper sa te intareasca!
larao impresionanta poveste!!!!Acum chiar ca m-am hotarat cu ajutorul tau, sa merg sa-mi fac analizele si toate investigatiile la Bucuresti.
Ma bucur ca v-am cunoscut si ca impartasiti din experientele voastre, oricum eu eram "impresionata" de Botezatu,pt. ca in Braila e jale, dar acum mi-a trecut. Multumesc frumos ca ai incetat sa mai fii egoista si ai postat .Imi puteti spune si mie adresa d-nei Pop Ioana?Multumesc anticipat!

Si inca nu a fost toata povestea.
Botezatu..!?! Botezatu a fost... u dr bun. Si spun doar a fost. Am auzit fff multe povesti despre el. O da numai in bara in ultimul timp. Cum ar fi: femeie insarcianata in 6 luni.Nu stia (avea ciclu ff neregulat). Merge la consult la el, nu vede sarcina, ii da pastile sa-i vina menstruatia ..si normal ca i-a venit.A nascut o fetitza frumoasa si sanatoasa cu ajutorul altui dr. Cand a mers la el sa-l ia de urechi a zis ca nu el i-a prescris tratament. :d Alta poveste. O femeie dupa un chiuretaj facut la el, are hemoragie . Cu hemoragie nici macar nu o baga ins eama...o pune sa mai astepte ncateva zile. Si toate astea s-au intamplat la cabinetul lui. Nu ..e dezastru ce am auzit de el..mie mi-e frica de el sa nu-mi fca altceva. Nush ce sa zic dar am obs c amerg multe femei din braila la el. Probabil e mai bun decat ce aveti in braila... dar ... decat aici mai bine mergeti in bucuresti. Dupa cum observati galatencele nu-l vor. Ar trb sa aveti un semn de intrebare. Scorurile Botezatu le are EXAGERAT de mari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

alintuza bine ai venit printre noi. si Dumnezeu sa iti ajute in drumul catre bebe.
cabinetul doamnei pop este in piata din micro 19. in gangul dintre gogoserie si placintarie/magazinul de 38. langa fosta farmacie. e usor de gasit. pe prima pagina gasesti numerele de telefon.

am o mare rugaminte la cele care ati fost la cabinet deja, sa ne scrieti preturile pe care le stiti.

va pupik.

La Ioana Pop eu am facut doar 2 monitorizari pentru care am platit 1 milion. Banuiesc ca 500/monitorizare.
Mai stiu ca si Alina Calin are cam la fel. La era 3 monitorizari 1,5 milioane..deci tot pe-acolo.
In rest nu prea mai tin minte preturile.
Numai bine!

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
[b]Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">[b]A fi femeie
---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Raspunsul meu a aparut in citat ... nu stiu de ce! Daca nu l-ati observat il mai scriu odata.

La Ioana Pop eu am facut doar 2 monitorizari pentru care am platit 1 milion. Banuiesc ca 500/monitorizare.
Mai stiu ca si Alina Calin are cam la fel. La era 3 monitorizari 1,5 milioane..deci tot pe-acolo.
In rest nu prea mai tin minte preturile.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintutza spune:

Multumesc fetelor pentru promtitudinea raspunsurilor!!
Da, larao la noi in Braila Botezatu e faimos datorita faptului ca medicii nostri nu sunt in stare sa citeasca un echo.Botezatu a fost singurul medic care mi-a spus de la inceput ca sacul gestational este gol si mai vazuse el niste hematoame deciduale, Caprariu de la noi din Braila, care de altfel e sef de sectie, mi-a prelungit agonia 2 luni ca pana in final sa-mi spuna ca sarcina s-a reabsorbit....
Oricum voi incerca sa merg la d-na Pop pt. un control si prin vara la Bucuresti pt. analize.Happymom multumesc pt. detalii,dar te voi mai deranja mai aproape de control sa ma indrumi mai bine...si inca ceva am nevoie de programare???
Eu am ajuns la endocrinolog si mi-am dat de facut urmatoarele analize: in ziua a 14a a FSH,LH,ESTRADIOL si in ziua a 21a prolactina si progesteron abia am rezultatul analizelor din ziua a 14a, si daca va intereseaza va voi tine la curent dupa ce imi interpreteaza rezultatele doctorita.Oricum cativa hormoni dereglati tot am!!
Sanatate multa !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larao

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

larao...eu am avut un polip mare de 1.5cm pe care l-a scos in cadrul a 2 histeroscopii,find mare prima data a scos o parte din el iar a doua oara pe tot....asta ca sa nu curete prea tare din endometru dupa care m-a bagat pe AC vreo 2 luni iar din iunie incep tratamentul pentru cresterea lui....pregatim casuta pentru bebel

Si toate astea le-ai facut cu Marinescu?

nu iubita am inceput la chisinau si pt ca acolo nu mai pot face fiv-ul m-am reprofilat...oricum marinescu se cunoaste cu prof mosin de la chisinau...deci am fost pe maini bune...sper sa fie bine si in continuare

Mergi la inceput

Fetelor se pare ca a fost greu sa ma hotarasc sa scriu..si acum nu ma mai pot opri :P . Vroiam sa va spun ca eu mi-am facut analizele la Sanador Bucuresti, acolo m-a trimis dr din Bucuresti. A zis ca sunt ok, sau cel putin ea avea ceva mai multa incredere in ei, fatza de ce exista la ora actuala pe piatza. Daca va intereseaza lista de analize va rog sa-mi spuneti, v-o postez cu placere. Cand m-am hotarat sa merg la analize la Bucuresti mi-am zis "Bun merg la Bucuresti, dar de unde s-o iau si unde sa ma opresc. Nu stiu un laborator bun...nu stiu nimic."

Cu orice informatie va stau la dispozitie. Si credeti-ma ca am vreo 2 ani de cand strabat aproape luna de luna Bucurestiul...la inceput cu o problema oftalmologica(de aici au pronit toate), apoi cu o problema de hematologie... si inc ele din urma am ajuns si la ginecologi tot in Bucuresti.

va poop !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

taty_ana la fel de incantata eram si eu de medici din Buc.la inceput dar pe parcurs i-ti mai schimbi parerea despre ei.Nu am retinut ce vrei sa faci? FIV sau IA. Primul doctor care ne-a luat la intrebari a fost Moisa, e un medic bun, dar are si momente de oboseala si rabufneste,chiar daca mai tipa nu trebuie sa o ei personal si sa te stresezi,i-si revine repede.Dar cat am stat acolo pe holuri la Giuly aveam senzatia ca suntem pe o banda ,consultatia ca timp dureaza putin, 5 min.fiinca asteapta o alta aspiranta.Sper sa reusesti din prima. Valabil si ptr.restul de fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

alintutza cu ce stiu, ajut cu placere. chiar te rog.

larao, da, ar f minunat sa postezi lista cu analize.
si multumim mult de tot pentru sfaturi si indrumari.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Lista cu analize de la Sanador Bucuresti.
Din sange:
- toxoplasma(IgG,IgM)
- mycoplasma(IgG,IgM)
- lysteria
- clamydia(IgG,IgM)
- cmv-citomegalovirus(IgG,IgM)
- rubeola(IgG,IgM)

Din secretie:
- examen microbiologic complex al ecretiei vaginale
- ureaplasma
- clamydia
- mycoplasma
- PAPS
In functie de ce gaseste, daca gasste vreo micoza se face si antibiograma.

- La dr de la Bucuresti am mai vacut analizele hormonale:FSH,LH,estradiol,prolactina
- In plus la Galati am facut HSG si Histeroscopia.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

taty_ana la fel de incantata eram si eu de medici din Buc.la inceput dar pe parcurs i-ti mai schimbi parerea despre ei.Nu am retinut ce vrei sa faci? FIV sau IA. Primul doctor care ne-a luat la intrebari a fost Moisa, e un medic bun, dar are si momente de oboseala si rabufneste,chiar daca mai tipa nu trebuie sa o ei personal si sa te stresezi,i-si revine repede.Dar cat am stat acolo pe holuri la Giuly aveam senzatia ca suntem pe o banda ,consultatia ca timp dureaza putin, 5 min.fiinca asteapta o alta aspiranta.Sper sa reusesti din prima. Valabil si ptr.restul de fete.

fiv fac la marinescu si cunosc prea bine ce e prin giulesti...am vreo cativa ani de perindat pe acolo....asa ca stiu ce ma asteapta

Mergi la inceput