Aspirante cu vechime "medie" (16)
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
Hai ca a inceput sa ma doara burta de plictiseala ![]()
Dana, ca sa-ti raspund, sunt doar dereglata dupa sarcina. E abia a doua oara cand imi vine sau cand ar trebui sa-mi vina.
Am sperante acum ca vine, e pe drum da sunt troienile prea mari ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 
monica_dicut spune:
Si daca tot
singura pe aici si vorbesc in eter
sa va zic una tare. Ca daca omu' n-are ce face isi face stresuri.
Am cumparat acum fix un an, de la cineva de aici de pe forum un tester de ovulatie pe baza de saliva. Si ieri, asa ca nu aveam ce face, ma testez.
Cum era de asteptat, cerculete, adica no ovulation. Buun. Azi decat sa 
pe aici, zic ia sa mai fac si o data. Facut si uitat de el prin sifonier sa se usuce....
Ma duc acu un sfert de ora sa bag hainele pe care le-am calcat in sifonier si-mi aduc aminte de test
. Bag un ochi
si ce sa vad????
Ferigi... multe si frumoase asa cum le sade bine
...adica OVULEZ!!!!

Asta e clar 

Sa ma bucur? Sa trec la
si
sa 

Asa ca ma duc sa fac
vreo 2, 3 odata 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Visand la o minune 
Ticker2 
monica_dicut spune:
Ma duc sa mai fac o
ca sunt inca sub stare de shock si nu-mi vine sa cred 

POZNICI CU NOI
Visand la o minune 
Ticker2 
monica_dicut spune:
Deci eu nu mai inteleg absolut NIMIK. 

Dupa ce am scris toata polologhia anterioara m-am dus la baie... si surpriza... Z1!!! 

Pun si eu acum o intrebare poate stupida, ca am cautat pe net si nu gasesc nimic. Este posibil sa ovulez la menstruatie???????????????
POZNICI CU NOI
Visand la o minune 
Ticker2 
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Deci eu nu mai inteleg absolut NIMIK. ![]() ![]() Dupa ce am scris toata polologhia anterioara m-am dus la baie... si surpriza... Z1!!! ![]() ![]() Pun si eu acum o intrebare poate stupida, ca am cautat pe net si nu gasesc nimic. Este posibil sa ovulez la menstruatie??????????????? POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Visand la o minune ![]() Ticker2 ![]() |
Raspuns: DA! Cate nu au ramas gravide in timpul menstruatiei... si cate nu ramaneau si nu stiau de ce... fiindca nu faceau beci-beci cand trebuia... si cand au facut...

Saru`mana de raspunsuri. Pup.
Si eu cred ca cunt dereglata. Psihic. Rau. Si... iremediabil! Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
arde2010 spune:
M-am mai gandit un pic: e ceva cu hormonii care declanseaza menstra si cu aia care anunta ovulatia??? Sau ce naibii e in capul meu??? E ceva cu estrogenul... nu stiu la ce ma gandesc...ca o avea legatura cu testul tau de a iesit pozitiv... nu mai stiu... nu ma lua in seama... sunt tembela! ![]()

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
monica_dicut spune:
Habar nu am arde. Sunt bulversata total, dar total. Testul pe care l-am facut e pe baza de saliva. Ala cu coarne stie ce se intampla. Prostia este ca testele hormonale mi-au iesit f bine.
Io incerc, daca iese... iese... daca nu, mai incercam. Ma duc sa mai donez niste saliva
ca au trecut 2 ore fara sa mananc si sa beau 
POZNICI CU NOI
Visand la o minune 
Ticker2 
noname spune:
Buna fetelor!!!!
Haideti la cafeluta, ceiut, 3IN1 , suculet, ......ce vreti voi, numai treziti-va sa mai animam un pic subiectul![]()

......este bun, sau e prea de dimineata
?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
ancadragoman spune:
Moni eu citeam odata pe forum ca aramas o fata insarcinata in Z4 sau 5 ,stie sigur ca fusese odata in luna aia ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI