Aspirante cu vechime "medie" (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Moni, nu cumva ai mancat ceva inainte? Daca ai mancat ceva care contine sare, ies ferigile imediat!! In mod normal testul cred ca trebuie facut dupa 2 ore cel putin de cand ai mancat/baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai sa va pun cateva pozici cu Mariuca ,de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2643779400101626593EnYohp

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza.
L-am facut fara sa mananc. Fusesem plecata pana la birou si nu mancasem si nu bausem nimic. L-am repetat seara tot asa dupa ce am stat 2 ore fara sa mananc si sa beau. Iti dai seama ce am suferit ca tuta de sete doua ore doar ca sa fac amaratul de test si in final nu m-am ales oricum cu nimic. Mi-e frica un pic sa ma bag la treaba ca pot lua infectii usor in perioada asta si chiar nu mai am nevoie de asa ceva. Asa ca am hotarat sa stau cumintica si sa mai urmaresc, poate mai ovulez odata luna asta. Va dati seama ca acum suflu si in iaurt dupa ce m-am fript o data. Nu vreau sa mai risc nimic. Oricum sunt destul de frapata si sper sa nu-mi ramana ovulatia asa.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Draga Anca, Maria este o frumoasa! Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea!! Multumim de poze!

Mergi la inceput

Draga Moni, te inteleg perfect! Inseamna ca ai putea ramane clar in perioada asta, daca asa arata testul. Am convingerea ca se va regla asa cum spui si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Anca, imi vine sa-i mananc falcoseniile alea . Ce sa mai,faci cupilasi mumosi foc. Pune mana de mai fa unul sa nu-ti iesi din mana

anais

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui anais74

Draga Anca, Maria este o frumoasa! Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea!! Multumim de poze!

eu iti multumesc pentru urari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna ziua...buna dimineata la mine...buna ziua la voi..nu mai stiu cum sa salut.
M-am reintors..pe meleaguri..straine:) ,vacanta obositoare...sant mai obosita decat am plecat.
Am vazut pozee cu Maria, frumoasa de moare!!!
Fetele ce mai fac?
Mi-am adus aminte de chestia aia...de ovulatie...de care zice Moni...sincera sa fiu sa va spun o am si eu...am folosit-o o data!! Nu stiu de ce ..dar..o s-o scot la iveala ca si eu cred ca ovulez aiurea..ba imediat dupa ciclu...ba inainte cu putin inainte de ciclu..o prietena...care e asistenta a ramas in ziua 4..are gemene..eu zic...ca ovulatia asta e mare ...problema.
Va pup ma duc sa-=mi fac cafea.
Crisa

http://tt.lilypie.com/Jzztp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Adica chestiile alea de care ziceti voi sunt niste chestii refolosibile?? Nu de unica folosinta??? Nu am vazut asa ceva... va rog, explicati si la mine... ca nici ovulatia mea nu se simte prea bine...

Lili

http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara,
bine ai revenit Cry....
Arde...este un test de ovulatie pe baza de saliva,refolosibil.....se pune o picatura de saliva in locusorul special(pe gemulet)...asta dupa ce nu ai mancat sau baut inainte cam cu 2 ore asa...se lasa asa cam jumate de ora sa se usuce saliva....si te uiti prin gemulet sa vezi ce apare(este ca un microscop)...dak esti la ovulatie apar minunatele FERIGI.... si te poti apuca de treaba.
acest test este mai practic si mai sigur...parerea mea...

Mergi la inceput