Aspirante cu vechime "medie" (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna Ari...noroc ca ai scris ..ca nu tre sa mananci si sa bei..sant nemancata si bauta de 3 ore chiar...asa ca tocmai mi-am dat un..scuipinol..pe gemulet...si daca vad vreo feriga..si..poate la oboseala care-o am in mine..concep..vreun..pepenel:)))))))
Va pupic, vorbim maine!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/Jzztp2.png

Mergi la inceput

Buna Ari...noroc ca ai scris ..ca nu tre sa mananci si sa bei..sant nemancata si bauta de 3 ore chiar...asa ca tocmai mi-am dat un..scuipinol..pe gemulet...si daca vad vreo feriga..si..poate la oboseala care-o am in mine..concep..vreun..pepenel:)))))))
Va pupic, vorbim maine!!
Crisa

Mergi la inceput

Nu stiu de ce a aparut de doua ori mesajul..scuze.
Bai trebuie sa va povestesc experienta mea..am murit de ras.
Eu cand vin la Romanica mea nu plec fara cif, vanish, deodorante,tigari , salam de sibiu , cascaval..si multe altele..acum s-a intamplat la fel..si le-am distribuit egal..in cele 4 valize.
Ajungem la New York..si ne vedem pe lista de cum iesim din avion..nu stiam ce e cu lista aia..cand colo cica nu ne-au venit decat 3 bagaje din patru.Ma rog te gandesti de ce...tot mereu eram tentata sa cred ca s-au pierdut.Nu e nene..le opresc in aeroportul..respectiv..in cazul meu la Paris(e ultima data cand mai circul..cu astia...execrabil..de la A la Z!!!) Cand le baga in avion banuiesc , ca le scaneaza. Si la mine ce-au vazut ei...zacusca meaaaaaaaaaaaaaaa si dulceata ...:)))))))))) am lesinat de ris...mi-au rupt pungile in care erau borcanele, hirtia plus ca l-au si desfacut:)) nu stiu daca mai am curajul ca sa mananc..si alta chestie...mi-a dat un nene sa-i aduc fostei neveste niste ceaiuri...dar l-am rugat sa le...puna cumva sa nu-mi ocupe spatiu si a scos omul cutiile..si a lasat doar pungile , le-a lipit cu scotch...si cu niste etichete..sa stie femeia ce ceai e..ei ce sa va spun ca mi-au taiat toate pungile:)) probabil ca seamana cu marijuana:))))))))))
O doamne ..in sfirsit mi-a ajuns valiza...sint toate intoarse cu curu in sus...eu le aranjasem:)) gratis sa ma trimiita cu francezii si nu mai mai duc...doamne ce natie!!!
Hai ca ma duc sa a culc sant inca pe fusul..de Romania si-mi cade capul.
Va pup si numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Anca, imi vine sa-i mananc falcoseniile alea . Ce sa mai,faci cupilasi mumosi foc. Pune mana de mai fa unul sa nu-ti iesi din mana

anais

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

pai ma apuc acum la 1 ianuarie ca vine criza peste noi si e cea mai buna solutie si cel mai bun moment...deci sunt aspiranta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Va spun buna dimineata de la ... birou

M-am intors la munca. Innebunisem acasa. Ma simt asa de bine acum Parca nici nu as fi lipsit 5 luni aproape

Anca si io sunt aspiranta oficisla de luna asta. Poate nimerim la aceeasi odisee.
Anyway, sunt fericita ca aproape mi-au trecut rusii. Au tinut normal, azi e a 5-a zi si sunt la sfarsit, nu tu hemoragie, nu nimica. Acuma sper si sa mai ovulez o data luna asta. Da ma urmaresc

Va pupicesc si va doresc o zi faina si o saptamana usoara.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am pus niste poze noi la semnatura.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Moni sper sa nu raman si acum dupa una an jumate ca la Maria ca imi bag picioarele.Bine ca tu esti spre bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si eu sper la fel. Ca si eu am ramas dupa fix un an de incercari. Daca mai stau inca un an cred ca innebunesc.Sper insa sa nu fie asa.
Gandesc pozitiv

POZNICI CU NOI

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salut gagici,

Anca, Monica
Mai e cineva de pupat?

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune: