Aspirante cu vechime "medie" (16)
Raspunsuri - Pagina 8
vrmoana spune:
Buna seara.
Arde de ce nu dai tu un telefon la cabinet sa lamuresti problema?
Monica ma bucur ca ai reusit sa iesi din butoi.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
arde2010 spune:
Saru`mana de raspunsuri. Si ca sa va raspund si eu la toate 3 o data fara sa ma complic cu quote-uri, scurtez povestea: spotting adica picaturi mici si nenorocite care au inceput luna asta din Z 16 a CM si azi abia sunt in z 26, deci mai e un pic pana incepe "curgerea", dar intre timp eu nu am fost nici cal, nici magar; la dr. nu pot sa ma duc si nici sa sun ca ma cheama acolo, iar eu nu am timp sa ma duc, din cauza celor 2 minunate joburi
care-mi mananca tot timpul. Asa ca ma vait si eu pe unde pot, doar-doar mi-o traduce si mie cineva ce mi se intampla...
Va pup pe toate, fara exceptie... 
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
monica_dicut spune:
Lilisor, te pupa mama. E prima data cand ai asa? Acuma nu stiu ce sa-ti spun Sincer pe mine m-a tinut 2 saptamani ciclul. O saptamana cu hemoragie puternica dupa care pana prin ziua 16 scurgeri ba rozalii ba maronii ca in ultima zi. Si dupa, inca cateva zile firisoare de sange in secretie. Poate va aduceti aminte ca eram speriata. La mine este oarecum o explicatie ca a fost primul ciclu dupa sarcina zic eu. Eu am dat fuga si mi-am facut screening de secretie si papanicolau.
Parerea mea, desi nu vreau sa te stresez sau sa te supar, este sa o suni totusi pe doctora ta. Posibil sa fie doar o dereglare hormonala. Eu am patit o data asa cand luam anticonceptionale dar la tine nu este cazul.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 
noname spune:
Neatza fetelor!!!
Va astept la cafeluta

Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
monica_dicut spune:
Mama noname ce matinala esti.
Primim cafea ca mie mi-a gaurit unul creierii cu bormasina 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Visand la o minune 
Ticker2 
ancadragoman spune:
Neata
Cafea?Unde?cata?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
monica_dicut spune:
Fac fasole batuta...
Va trezeste macar asta???

POZNICI CU NOI
Visand la o minune 
Ticker2 
monica_dicut spune:
Ah, si sunt ziua 35 si nici urma de monstri 

POZNICI CU NOI
Visand la o minune 
Ticker2 
noname spune:
Moni
ai facut vreun test sau ai vreo dereglare?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png