Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui eli

Buna dimineata!

ira, imi pare rau pt indigestie. cum te mai simti.

Indigestia a trecut, cred k am slabit cca 1 kg, o sa verific maine, sunt terminata de somn, parca ma incearca si fomica, insa am dat dintr-una intr-alta: am ambele picioare amortzite, reusisem sa dorm vreo ora pana a inceput amorteala si pt k incepusem sa ma foiesc continuu in pat am plecat de langa tati sa nu-l trezesc.

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Eli prezent.
Am mai scris din cand in cand, dar cum nu ma simt prea bine, nu vreau sa para ca ma plang non-stop.Asa ca prefer sa va citesc.
Bebitza sper ca e bine, se misca intruna,cred ca mi-a dislocat vreo doua coaste ca mor de durere! Astept confirmarea la programarea pe care am facut-o la eco-la clinica particulara- ca gratuit nu imi mai face nimeni ca a iesit prima ecografie buna!Asa e moda pe aici.Poate aflu si eu in final ce se tot invarte la mine in burta, fetita sau baiat..
Noutati nu mai am, doar ca mi-am pierdut pofta de mancare, ma fortez sa mananc cate ceva, dar nu mi se mai lasa la nimic.
Cam atat pt.moment.

Liliana31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

CATISTO,'neata si o zi cat mai buna!...
ALINA exista o anestezie care se poate face in sarcina...nu se face anestezie in primele luni de sarcina...deci,fugutza la dentist!
LISA spune-i dr tale ca e nebuna!mie ce-mi facea daca eram pacienta ei?nu-mi mai dadea sa mananc?!ti-am zis ca ,la prima sarcina am luat 18kg si,la a doua,22kg si m-am intors cum eram inainte...important e sa nu mananci f multe grasimi sau prajeli...in rest,baga, soro ,cand ti-e foame!!
ELI m-ai intrebat cum ma simt ...daca zic f bine,ma crezi?am facut prostioare cu sotzu' si s-a intors bebe altfel, ca acum e cocotzat sus,sub coaste si nu ma mai apasa jos...ce baiat destept are mama,nu?
Bai,nene,ce tot spuneti ca sexul declanseaza nasterea?!va zic eu - ca stiu,pe bune -ca nu nasti deloc...cu primii doi am facut prostioare pana in ziua nasterii si,nimic..acum i-am zis sotzului ca ,e bine sa reluam vechile obiceiuri ca ma simt mai bine dupa...si el e de acord...bine ,cu grija,nu cu dat cu capu' de pereti

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 29+Mihai Adrian

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata' burtici rotunde,

Mai intai, vreau sa trimit multi fetelor care s-au intalnit ieri. M-am gandit la voi si m-a incercat tpata ziua un sentinent de parere de rau ca nu am putut ajunge. Serviciul asta...

Fetelor, cand aud ca subiectul XXX se petrece in continuare la voi, sincer va spun ca va invidiez. Eu sunt "la regim" din aceasta privinta si e tare nasol, e deprimant chiar. Sotulache a declarat "regim" dupa ce, ultima data, post factum, am ajuns la spital cu contractii dureroase si pierdere de dop. I-am explicat ca a fost din cauza efortului mutatului lucrurilor, insa el a zis ca nu mai risca.

Eu ma resimt dupa ziua de ieri cand mi-am dat seama ca mare e gradina lui Dumnezeu si ca, oricat de calma si rabdatoare as fi, tot mi-a venit sa tip sau sa spun cateva vorbe de duh unor persoane. Noroc ca m-am abtinut. In rest, bebe miscator, greutate in crestere, arsuri si dureri de cap (tablou normal de sarcina in trim III).

Alina, fuguta la stomatolog. Trebuie sa aiba ei niste remedii si pentru gravidute!

Ira, multa sanatate, ia-o usor cu papa dietetica si va trece.

Pupici.

Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata' gagici cu burtici.
Fetelor care aveti chef de sex: FELICITARI...mie mi-a zis medicul ca nu mai avem voie de la 30 de saptamani desi nu am nici o problema (cel putin mie nu mi-a spus medicul ca as avea o problema)

Eu va las un pic ca ma duc sa pap untulet, miere si laptic cu cereale....

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor trezireace este linistea asta aici....

Dariuca

Catisto, suntem alaturi de tine

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Neata burticute!!

Noi astazi ne declaram ajunse la TERMEN!!! Yeeeee!!! In sfarsit impliniram 37 de sapt si mai avem un pic de tot sa ne si vedem la fata! De-abia astept!

Catisto suntem cu tine si iti tinem pumnii sa fie totul bine la dr! Dar nu fi f suparici, ca bebe este destul de mare sa se descurce si pe afara, de-acuma! Eu am o vorba: Daca-i musai, cu placere!, asa ca incearca sa scoti tot ce-i mai bun din moment, daca oricum n-ai de ales... Sa ne tii la curent, te rugam!

Ledi pup fata tristuta! Acelasi mesaj am si pt tine ca si pt Catisto...nu te crampona de ziua de 13, este o zi ca oricare alta, daca nu-i dai importanta, nici n-o sa te afecteze. Pe mine nu ma afecteaza superstitiile, pt ca nu cred in ele, ba din contra multe chestii super mi s-au intamplat legat de nr 13, chiar avem o camera preferata la un hotel din Sinaia cu nr. 13! O sa fie bine, ai sa vezi!

Alinuto nasoala faza cu juma-de-masea...mergi la nenea doftoreanu, nu se poate sa te lase asa... sau s-o putea??

Vazut pozici cu burtici la clatite... Trebuie sa fac si eu macar cateva astazi, ca m-ati terminat!! Iar voi, dragalaselor, sunteti niste scumpe...acum m-am lamurit eu de ce sunteti asa motorizate: pai burticile voastre sunt mititele, maaiiii! Daca v-o arat pe-a mea, va faceti stana de piatra!

Alinuk esti o maiastra la pregateli si aranjamente, m-ai convins! M-am delectat aseara cu poze...i-am aratat si barbatului (ca l-am prins prin preajma), am rasfoit mai toate pozele puse la semnatura cu bebelusul Teo, care a fost decretat o frumusete si voi un cuplu f simpatic si plin de viata! Sa o tineti tot asa!

Eu am inceput sa am contractiile astea ca de menstra mai tot timpul, ieri am stat mai mult in pat la caldurica...ma intreb daca nu cumva si frigul pe la picioare este de vina... Imi este f cald in general si umblu cam dezbracata si cred ca in zona sensibila se resimte altfel. In fine, am inceput sa ma mai protejez si parca este mai bine.

Va pupic pe toate si va urez o zi super!

Catalina

37+ Ana-Maria ingeras de

AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Selene tu burtico, cum mai esti? Ce se mai aude prin sapt 39?

miere ai inceput si tu cu durerile?? Welcome in the club!!

Catalina

37+ Ana-Maria ingeras de

AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

ma da ce v-a apucat cu sexul? al meu nu prea vrea... ca cica i frica

alina - si eu am patit-o cu maseaua, ideea e ca anestezie s-ar putea, dar pt orice are nevoie de radiografie si asta nu e voie. asa ca rabdam ca nu mai e mult

calisto - sa ne dai numai vesti bune

oau billy - 37 de saptamani. ce bine de tine

34+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Billy, felicitari ca ati ajuns la termen! Mai e putin si iti vei tine minunea la piept! Ce emotionata sunt!

Selene, hai da-ne si noua vesti!

Catisto, stai linistita la caldurica, ia medicatia data de medic si tine-ne la curent!

Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput