Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Dark....de doua ori pe saptamana, cred ca esti campioana odiseei, nu ma baga in seama, cred ca vorbeste invidia din mine! www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Aaaaa! ba pardon! suntem mai multe, maria-ta!
Ira 35+ mami de Lizuca
crisspoliss spune:
Ira, rusinica!stai cuminte daca nu vrei sa nasti imediat
Lisa, cartofi prajiti cu usturoi..oooo, ce frumos. Stii ca toate astea, adica junk food-ul pe care il mananci in sarcina il predispune si pe copil la aceleasi diete. Fetita ta o sa-ti ceara mereu cartofi prajiti cu ustoroi...
Crisss 32+
crisspoliss spune:
Ira, fara suparare, si la mine vorbeste invidia...dar cu asta micu dand din picioare intr-una nu imi vine nici un gand romanticdeloc
Crisss 32+
lisa79 spune:
o sa mancam amandopua cartofi prajiti cu usturoi. orice mananc cu usturoi
invidie??? unde ii gasiti bai pe astia a vostrii??? eu nu mai stiu ce e aia de multaaaaaaaaaa vreme,de dau in plans de multe ori ca nu mai mai vede sexy. ca sa nu va zic de vise
32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
DarkBendis spune:
Si eu vin la cartofi prajiti cu usturoi... si la garlic bread... si mamaliga cu mujdei... mmm... asta-mi fac maine de papa
Dark Bendis
35+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 5 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspoliss spune:
Lisa draga, lasa ca ii trece peste vreo 4 luni ca doar nu crezi ca va incepe imediat dupa ce nasti, nu?
Crisss 32+
miereamara spune:
Eu am bagat niste pork ribs afumate cu salata de varza rosie...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
eli spune:
Buna dimineata!
Catisto , tinem pumnii stransi. sa stea bebe cat mai mult in burtica. sa fie sanatoasa si sa creasca repede mare, mare.
vazut poze de la intalnire, ce frumos. multumesc pt clatite!
ira, imi pare rau pt indigestie. cum te mai simti.
scaunul de masina pe care l-am luat merge pana la 4 ani sau 18 kg, pe laterala se foloseste pana la 8 kg, cu fata la spatarul scaunului intre 7 si 10 kg si cu fata in sensul de mers de la 9 la 18 kg. ieri si-a culcat Stef prietenul, o pausica mica, de vreo 30-40 de cm in el.
de vreo 2 zile am inceput sa am si ameteteli, mai ales dim si seara. azi-noapte nu am dormit decat 3 ore, de la 4 la 7. noroc ca dormisem ieri vreo 2 ore. noaptea se invarte, ma loveste, cerceteaza floricica mamii de nu mai poate. si am la contractii. mai ales cand stau la orizontala. vineri ma duc la un curs pt gravide si o sa intreb pe acolo, sper sa fie cineva rabdator si informat.
am citit mesajul tau, Dark, tocmai ce am mancat curry la micul dejun. si era mai picantel. somnic usor!
stiu ce gatesc diseara, cartofi prajiti cu usturoi. o sa fac un pic si cu branza. iar va fugi sotul de mine, din cauza parfumului. are un nas...
yashi, pe unde esti? cum e cu tati al tau la voi?
Ariya, cum te mai simti?
ma duc sa fac un pic de nani pana ce nu da asta mica trezirea pupicei! ne "vedem" mai tarziu, dar nu inainte de a....striga cu noaptea in cap catalogul!!!
eli spune:
Tati de Daria, ce noutati ne mai aduci?
burticute, dati macar un semn sa stim ca sunteti ok voi si bebeii scumpi. sunt fete care nu au mai trecut de cateva capitole si fete care nu au mai trecut de multisor. ridicati manuta si ziceti prezent
Riva
Justme25
Mihaela_let
olgavart
Angellique
mamounet
simyrody
RalucaAlexa
dianecrii
miranda09
Swetty82
Ralucap
lilistroe22
Andreea
Tutu81
Ciufik
Iris2002
Ileana Cosanzeana
Francisistef
StelaPopescu
stefanial
micola
Oanaq
Oxygen
pusyketa
truth
tonyalexa
cladewel
roxy_1983
asparagus
fil_lily
annasofia
ioanara23
danotino
alinazah
axis
ranima
zisaCami
vikky
Anuc
dobreclaudia
stellutza
pitzica
mariposita
pyc
rein
jasmi
yashi
ela2233
dya_dy
edinutza
vio_reurean
Kristinuz
Ingrid70
lavini
damiana
Crisspy
Carmen Marieta
Nelaio
Elasan
Venerata
Tweety7
dariana
pavalina
Claudi@
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 o sa mancam amandopua cartofi prajiti cu usturoi. orice mananc cu usturoi invidie??? unde ii gasiti bai pe astia a vostrii??? eu nu mai stiu ce e aia de multaaaaaaaaaa vreme,de dau in plans de multe ori ca nu mai mai vede sexy. ca sa nu va zic de vise 32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Lisa, al meu e scorpion!! pour les conesseurs, cred k am spus cam tot.
Evident, ni se intampla mult mai rar decat inainte de sarcina si cu mult mai multe precautii (in sensul: nu ne mai aud vecinii ... ), insa uite k se mai poate. Acuma, cat de inconstientzi suntem, mai ales eu, e alta povestea. Ce stiu sigur este faptul k face f f bine la psihic, chiar si simpla "tentativa", cum sa-i zic (in sensul: chiar si in lipsa unui orgasm devastator, suplinit de unul de mai mica intensitate)
...app, scorpion sunt si eu, insa k ascendent, zodia "de baza" fiind gemeni. Si se pare k, dupa 33 de ani, ascendentul devine dominant
Ech...bat si eu campii, in plina insomnie. Ma ucide amorteala ambelor picioare, din ce in ce mai frecventa in noptile ultimelor 2 saptamani...senzatia, nu de durere, dealtfel, este extrem de neplacuta si nu reusesc sa o combat de nici un fel. Si nici nu-mi convine sa ma agit in pat langa al meu, k nu vreau sa-i stric si lui somnul. Degeaba ma masez pe picioare, trece pe moment si reapare dupa cateva minute. Ma mai lasa abia spre dimineatza. Rau de tot!
...sa ma intorc la subiect: serios vorbind, e firesc sa dai in plans, lipsa de sex e daramatoare oricat de viteze ne-am da. Si aici nu mai glumesc. Ma gandesc k, cu putina diplomatie, partenerii pot fi facuti sa inteleaga k este extrem de important aspectul asta chiar si acum, in sarcina, cu atat mai mult cu cat si-asa trecem prin destule probleme, greutati si privatiuni. Si k, cu putina imaginatie & bunavointza, pot suplini sexul propriu-zis cu alte gesturi tandre insa avand acelasi efect. Orice, insa nu starea aia de frate-sora, sarcina nu inseamna boala k sa te feresti sa atingi femeia de langa tine, k nu se sparge in cioburi, ci doar tre' sa fii putin mai delicat si cu mai multa rabdare. Aici chiar k nu pot intra in amanunte, insa ma bazez pe minima voastra informare in domeniu.
Ira 35+ mami de Lizuca