Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
Neatza.
Catisto,multa sanatate si sa stea bb in burtica inca putin macar.Oricum este foarte bine ca a descoperit acum dr si te poate monitoriza in spital.O sa fie bine,bb e maricel la 33 de sapt.Suntem alaturi de tine.
Lisa,unii dr au un fix cu kg-ele si te pun chiar la regim drastic.Mie mi se pare aberant,dar nu prea ai ce le face.Eu am luat 12kg si 600 de grame..si culmea la inceput de sarcina mi-a zis drita ca trebuie sa iau maxim 12..ee i-am zis acum cat am si nu mi-a zis nimic,a zis ca e ok.Vad ca de 2 sapt stagnez la aceeasi greutate,desi mananc de rup..Si cum in vara-toamna am avut boala pe nectarine,vad ca acum mi s-a pus pata pe portocale,aseara am halit 3..una dupa alta..
Oare ce-o mai face Daria mica?Tati de Daria ne mai dai si noua vesti?
Alina,am si eu zile mai bune,mai proaste..ce sa fac,nu pot fi mereu cu zambetul pe buze.De fapt eu am fost vinovata,ca ma consum din toate tampeniile,ca doar stiu clar ca le vom rezolva pe toate si totul va fi bine..si mai mult de atat sunt vinovata ca mi s-a tot repetat sa nu fac fixatie pe nici o modalitate de nastere si eu o tineam una si buna cu nasterea normala..Nah,acum incep sa ma obisnuiesc cu ideea si sa sper sa fie totul bine si cu bb si cu mine.
Eu am sesiune in ian si as fi vrut sa ma duc macar la jumate din examene,dar cu bb mic,cu o eventuala cezariana nu stiu daca reusesc..offf si chiar nu am chef sa las atatea examene restante..
Mergi la stomatolog cu maselutza aia,cred ca se poate face anestezie..oricum un dr iti poate spune ce e de facut.
Dark,felicitari,uite poti zice ca faci si sport..sunt invidioasa sa stiiEu doar visez chestii xxx care mereu se termina cu mers la toaleta si vazut ba pete de sange pe tamponul zilnic,ba ma apuca durerile..deci ma apuca nascarea si ma trezesc subit speriata ca nasc :)))..Degeaba sunt io hormonala,ca n-avem voie...
Billy,ca acum am vazut ca ai scris,nu ma cramponez de 13..culmea e ca n-am superstitii,doar asta cu 13 parca ma streseaza din cand in cand..eu aveam mai multe pe cap ieri,ba cu modalitatea de nastere care-i incerta,ba ca mai e un pic si vine ziua de scos firuletul,ba ca vine sesiunea si nu stiu cand ajung,ba cu jobul sotului..sunt multe si m-au coplesit..(daca nu-mi consum si eu energia ca Dark ce sa fac,poate as fi mai calma si in fiecare zi zambitoare :)))) )
Felicitari pt schimbarea semnaturii..Nu mai e mult si incepem sa scoatem si noi agitatele.
Azi sunt mai bine,sunt trezita de la 5,am fost iar la analize,bb face scandal in burtik si nu mai pot dupa el.Diseara poate ajung sa-mi fac vaccinul ala,desi toata dimineata m-a durut bazinul si intre picioare,am senzatia ca bb mai are putin si iese..si parca imi vine sa-mi pun mana intre picioare,nu stiu sa explic.
Va pupic.
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 6 SAPT.
flowerbee spune:
Frumoase pozele de la intalnire, frumoase fetele, frumoase burticile!
Nu se poate repeta figura mai pe saptamana viitoare?
Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata burticutze,
Spun si eu prezent!!
Am pus pozele de la intalnire pe mailul comun.
Catisto asteptam vesti!
Alina am intrebat dr. stomatolog, care imi este si prietena, si mi-a spus ca la varsta sarcinii tale nu are ce sa-ti faca, trebuie sa astepti, important este sa nu te doara.
Catalina nu ne arati burtica?
Bebelusi ieri m-am gandit la prajitura toata ziua, si a mai zis si Alinuk ca face
Selene azi-noapte am visat ca nascusei, si aveai o fetita foarte frumoasa si grasuna. Ai grija de tine!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
ariya spune:
CATA _ BILLY ,ce bine ca esti b ine ca ma tot gandesc la tine!...iete ca am dat-o-n versuri...he,he!
LEDI,iti trimit o macara sa-ti ridice moralul?!
CATISTO,da-ne si noua cate o veste!!!
va pup pe toate!
A!!!!!!ROXANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,pe unde umbliiii?
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 29+Mihai Adrian
AMR 9 SAPTAMANI
Alina1976 spune:
Neata,
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri in legatura cu maseaua....din pacate Carmen mi-a dat o veste mai putin buna Oricum eu deja m-am programat maine la dentist. Sa vedem ce zice si care sunt alternativele...ideea e ca sub plomba este deja o carie mica aparuta si daca incepe sa ma doara ce ma fac??
Billy, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
deliafairais spune:
fetelor, sapt aseara am auzit de o graviduta din orasul meu care a mers la unul din cele mai bune ecografe si i s-a spus ca are baiat, iar sapt trecuta, cand a nascut....dupa baiat a mai venit si o fetitza!!!
of...cred ca as fi in al 9lea cer sa patesc asa!
34+ DAVID
Anuc spune:
Un mare pentru voi!
spun si eu prezent ca sa nu redeti c am dezertat. Noi suntem bine, dar nu mai am timp decat sa intru din cand in cand ca sa vad daca sunteti cuminti. nu apuc sa va mai scriu aproape deloc. La serviciu sunt pe ultima suta de metri si pe langa faptul ca am o groaza de predat, mai sunt multe pe care trebuie sa le fac eu in avans ca sa se stie oamenii asigurati macar o perioada.
Ce mai face Daria? sper ca e fff bine si papa mult ca sa se faca mare.
Am citit ca v-ati intalnitara. O sa intru si eu pe poze ca sa creasca si mai mult nivelul de invidie
Billy, Selene, imi dati emotii, mai...Doamne ajuta sa auzim de bine!
restul fetelor, va pup inca o data si sa stiti ca sunt prin preajma
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
ingrid70 spune:
Sunt si eu pe aici, va citesc dar scriu mai rar. Una ca nu prea sunt o mare ”scriitoare” si doi pt ca trebuie sa scriu din picioare. De vreo doua zile nu mai pot sa stau jos ca ma dor oasele de la bazin pe interior, adica pe la ”doamna”.Am vazut poze cu fetele la clatitarie! Super frumoase, pacat ca ati venit asa de putine. Sunteti niste gravidute foarte frumoase! Chiar ce-o fi zis lumea cand o fi vazut atatea gravi pe metru patrat?!Catisto, eu zic ca totul o sa fie bine. Du-te cumintica la doctor ca o sa stie el ce sa faca ca sa fie totul bine. Bebe e marisor, o sa-l puna putin la incubator, o sa-i faca injectia aia pt maturarea plamanilor si totul o sa fie bine! Nu-ti face griji, bine ca au descoperit la timp.Fetele care prajituresc va invidiez, eu as manca dar nu prea am chef de facut. Si ametesc daca stau in picioare. Iau prenatale, dar FE nu pot sa iau. Am luat doua zile si m-a durut stomacul f tare (am avut ulcer duodenal) si m-am si constipat.As vrea sa fac ceva curatenie, dar parca dau cu stangul in dreptul, nu am nici un randament. Nici macar luminitele de Sarbatori nu le-am pus la geam. Florile le am tot pe afara! Uf! ce greu e! Dar cand misca bebele sunt tare fericita!
29+
Carmen_Marieta spune:
Alinuk te rog sa-mi spui si mie cum e la targ, daca se merita sa merg.
Eu o sa merg maine, am vb cu fratele meu sa ma duca.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
mvb spune:
Bebelusi intrebai aseara de Dexametazona!
Eu am facut acum 10 zile( sapt 33) 4 fiole, cate una la 12 ore.....injectiile mi-au fost recomandate de dr ginecolog si din cate am inteles acestea il ajuta pe BB sa-si matureze plamanii......in cazul meu, dr se teme sa nu nasc inainte de termen, si cum mi-a scos Gynipral, pt ca imi dadea palpitatii, a vrut sa fie sigura ca totul e OK
Eu am mers pe mana dr si nu am pus prea multe intrebari!
Nu cred ca prietena ta tre sa-si faca probleme.....sa urmeze tratamentul si totul va fi bine!
MONICA 34+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!