Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetele mi-am facut si eu cont aici : http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/3082508236/in/photostream/?rotated=1&cb=1228399660808 Sa imi spuneti daca se vad pozicile. ![]() ![]() 31+ Vlad Mihai AMR 9 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Se vad,se vad..ce burticutza ai..

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.
ttenzika spune:
ELI cu tensiunea cum stai???
, dureri de spate si eu am, noaptea nu pot nici eu dormi
, sunal pe medic el stie cel mai bine ce sa iti spuna

si incearca sa reduci sarea![]()
![]()
32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
Leditia spune:
Eli,nu stiu ce sa-ti zic,dar si eu m-am plans de dureri in diverse zone si alte fete,asa ca nu stiu ce sa-ti zic...Ameteala o fi de la tensiune sau lipsa de Ca sau Fe..un dr te-ar putea lamurii mai bine.Analizele cum au iesit?Cu tensiunea cum stai?
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.
ttenzika spune:
BEBELUSI
ptiu pe burtica ta sa nu o deochem

32+
Doamne ajuta!
eli spune:
ultima data, luni, tensiunea a fost 101/45.
la analize Fe a iesit un pic sub limita, 10,8. iau suplimente (vit, Fe, Ca, Mg). se recomanda 2 pe zi, eu am luat doar cate 1 pastila pe zi pt ca suplimentele nu mi le-a dat doctorul. dar de la sarcina trecuta eram cu deficit de Mg si Fe, atunci de la clinica mi-au dat niste sucuri ce contineau Fe.
de Ca nu stiu nimik.
multumesc!
bebelusi, se vad pozele. ce burtica si ce posesoare draguta. multumim ca ai sunat-o pe Catisto, ma bucur ca e ok.
fetele strigate l;a catalog, e bine ca aveti vesti bune. mai facati-va simtita prezenta pe aici. servici usor/concediu placut, succes la pregatiri si cat mai putine neplaceri. pupicei!
ttenzika spune:
si tensiunea mea e cam micutza, dar am inteles ca e ok, asa tre sa fie in sracina mai mica acum nustiu, lamine a fost 100/50![]()
32+
Doamne ajuta!
cami_antonia spune:
bebelusi .... am vazut o burtica mica si draguta .... a mea cred ca e putin mai mare acu la 30 de saptamani .... multumim ca ai sunat-o pe CATISTO .... inseamna cred f mult pt ea ...
dar ma tot mir de ce nu mai scrie tati de Daria Maria nimic ....
jasmi maine astept si AMR-ul tau .... draga surioara ... 

eu am luat 10-11kg deja dar in ultimele 2 saptamani am stagnat .... cred ca a luat bebelina tot ... ahahahah ... ce bine .....
30+
ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPTAMANI 

Camelia
ttenzika spune:
dar nu are nimeni nr de telefon al lui mami DARIA????
32+
Doamne ajuta!
BillyBilly spune:
eli eu nu le-am patit pe astea, dar in cartile mele recomanda mers la dr in cazuri de ameteala si slabiciune... chiar ma duc sa ma uit si-ti spun...oricum fe sub limita este semn clar ca trebuie sa maresti doza pt ca in trim 3 copilul te vlaguieste...
Bebelusi vazut burtica finuta si delicata...o asteptam si pe cealalta masura mai incolo 
Edit: copiez din carte simptomele pt care este necesara consultarea dr-ului:
- sangerari vaginale
- scurgerea sau pierderea brusca de lichid amniotic
- durere de orice fel
- contractii sau dureri abdominale
- greata, ameteala sau lesin
- respiratie dificila
- palpitatii sau batai f rapide ale inimii
- orice umflatura sau amorteala
- dureri ale picioarelor sau dificultati la mers
- dureri de cap persistente
- tulburari de vedere
- diminuarea miscarilor fatului
- oboseala excesiva
Catalina
37+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 3 saptamani 
http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
miereamara spune:
Am pus si eu doua poze pe contul comun cu burtoiu de 35 de saptamani:)) si cele 16 kg in plus purtate cu gratie bien sur:))
Leditia sunt doua masini, una normala de spalat si un uscator. Le-am spalat cu apa calduta si la un program mai delicat, si le-am uscat la temperatura maxima.
Bebelusi ce burtica mica ai
, oricum tu esti slabuta, as vrea eu sa am kg tale!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan

AMR 9 saptamani