Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
BillyBilly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor am sunat-o pe Catisto!! ![]() ![]() Este bine, este la perfuzie. Va saluta si va pupa dulce.![]() ![]() S-a bucurat foarte mult ca am sunat-o. A zis medicul ca deseara ii da drumul acasa ca nu e necesar sa stea in spital dar sa revina sa o vada saptamana viitoare![]() ![]() Multa sanatate Catisto si sa nu te mai ridici din pat. ![]() 31+ Vlad Mihai AMR 9 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
CE BINEEE!! Sanatate multa si ai grija de tine, Catisto!

Catalina
37+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
Leditia spune:
Mai eu voi spala pilota si pernita,n-am cum sta asa cu ele...acum fie ce-o fi.Intr-adevar am bagat la spalat niste perne si s-au facut aiurea rau de le-am schimbat,ca nu suportam ghemotoacele alea prin ele.
Miere,la masina de spalat care ti le si usuca poate e altfel si nu ti le face aiurea.Oricum de spalat le voi spala.
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.
BillyBilly spune:
citat din mesajul lui ttenzika![]() doamne ajuta ca e bine![]() , multumi pentru vesti revin cu rugamintea::: ![]() ![]() vreau si parola de la mail si user![]() ![]() ![]() 32+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
Trebuie sa-ti activezi PM-ul, care se face in Profil...
Catalina
37+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
Leditia spune:
citat din mesajul lui ttenzika![]() doamne ajuta ca e bine![]() , multumi pentru vesti revin cu rugamintea::: ![]() ![]() vreau si parola de la mail si user![]() ![]() ![]() 32+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
Pai activeaza-ti si tu PM-ul..Ti-am trimis un email,dar nu stiu daca l-ai primit.
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.
ttenzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui BillyBilly
Trebuie sa-ti activezi PM-ul, care se face in Profil... Catalina 37+ Ana-Maria ingeras de ![]() AMR 3 saptamani ![]() http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png |
acum l-am activat
32+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
bebelusi spune:
Fetele mi-am facut si eu cont aici :
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/3082508236/in/photostream/?rotated=1&cb=1228399660808
Sa imi spuneti daca se vad pozicile. 

31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
ciufik, ledi, veronica, ttenzika, billy, bebelusi 

.
Acum m-am linistit putin. De abia astept sa ma duc luni la ginecolog sa vad ce zice.
Cat despre pediatru - eu am mare incredere in doctorita noastra, care e una din cele mai bune din tara. Oricum, sperietura a fost pe moment, v-am zis ca pana la urma, dupa ce a vazut analizele, a spus ca nu e nevoie de investigatii suplimentare.
A fost tare misto ieri la intalnire ... alinuk si
carmen merci de poze.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
33+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
catisto succes!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
33+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
eli spune:
billy, vazut mamica cu burtica! O FRUMUSETE!
CAMI, felicitari pt AMR si numele frumoase. parca mai ieri scriam si eu AMR 10 sapt si uite ca au trecut 3 si ceva.
Naty imi pare rau pt vestile nasoale. o prietena de a mea a fost speriata de doctorita ca bb e mic si nu ia in greutate , a internat-o in spital, totul a fost o eroare ecografica. mie luni cand a masurat femurul la bebe mi-a zi 58 mm, acum 2 sapt avea insa 60mm. am intrebat asist si mi-a zis ca 1 mm dif pe ecranul ecografului face dif de mm sau cm in masurarea bebelinei. de aici si dif de greut la ecograf si nastere. fii optimista. multa sanatate Ioanei
!
HELP, help si la mine. v-am scris ca ma cam iau ametelile. plus ca ma simt ff slabita
, parca ma scurg. am dureri si amorteala in gambe. vreau sa merg la medic sa vad care e probl. o fi extenuare (nu reusesc sa dorm noaptea din cauza de dureri de burta, spate, "doamna", de mogaldeata miscatoare) sau o fi altceva
? mai e cineva cu aceleasi probl? ce vreau sa ma sfatuiti: la ce medic sa merg? la spital la ginecologie sau la clinica, la medicul internist, cel care e un fel de medic de familie? multumesc!
O zi plina de bucurii, Eli&
Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
ttenzika spune:
sar'na pentru PM

32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!