Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
veronica75 spune:
Naty - hai nu te stresa degeaba
, ce ma enerveaza dr-ii astia
, au unii un dar sa te bage in sperieti....
Eu zic sa nu iti faci griji inutile deocamdata, asteapta ecografia.
Si fetita mea a fost in intarziere cu 1 sapt si ceva, si a recuperat...mie 1 sapt nu imi pare diferenta mare, mai ales ca am intrebat dr de fiecare data si mi-a spus sa stau linistita ca e bine...Hai fii optimista 
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 9 SAPTAMANI
BB e pe drum
miereamara spune:
OMG BillyBilly cata-mai burta ai
! Sa-ti traiasca si sa se nasca sanatoasa (fetita, nu burta
).
Frate m-a luat o pofta de tigari, dar ma abtin cu brio! Un pahar de vin rosu si o tigara m-ar face tareeeee fericita.
Dar pt bebe, sa creasca el mare si frumos ma abtin si ma abtin si ma abtin.....si imi vine sa imi iau campii..
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
veronica75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara OMG BillyBilly cata-mai burta ai ! Sa-ti traiasca si sa se nasca sanatoasa (fetita, nu burtaFrate m-a luat o pofta de tigari, dar ma abtin cu brio! Un pahar de vin rosu si o tigara m-ar face tareeeee fericita. Dar pt bebe, sa creasca el mare si frumos ma abtin si ma abtin si ma abtin.....si imi vine sa imi iau campii.. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Miere Rabdare, rabdare, ...nu uita de alaptat...
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 9 SAPTAMANI
BB e pe drum
ttenzika spune:

of NATY, nu te mai stresa degeaba
, doar nu toti bebeii sunt la fel, ce ar fii daca am fii cu totii slabi sau numai grasi
, si o intarziere de 1 saptamana mi-e nu m-i se pare ciune stie ce
, dar... adevarul e ca au si doctorii astia un har sa bage stres in tine

O sa fie bine ai sa vezi

32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
bebelusi spune:
Billy
am vazut o burtica mumoasa
Ciufik ai fost mortala cu incalzirea
Naty
off, stai linistita, nici eu nu cred ca e o diferenta mare de o saptamana si din nou zic NU TE MAI STRESA CU Kg. Imi pare rau pentru Ioana, parca o vad pe sora-mea disperata cu Stefanelu. Eu zic sa consulti si alti medici. Multa sanatate

Ledi bafta, daca erai in ultimul an te scuteam eu de lucrare de diploma, ca o am pe Managementul Resurselor umane ![]()
![]()
Miere daca te ajuta cu ceva sa stii ca si eu as fuma o tigara acum 

dar si eu ma abtin ca nu face bine strumfului.
Fetelor, nr lui Catisto de telefon il avem???Parca da...Eu zic sa stabilim cine o suna ca sa nu o zapacim cu telefoanele. Eu ma bag sa o sun daca vreti...
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
BillyBilly spune:
| citat din mesajul lui miereamara OMG BillyBilly cata-mai burta ai ! Sa-ti traiasca si sa se nasca sanatoasa (fetita, nu burtawww.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |

sa-nteleg ca mi-am atins scopul: v-am bagat in sperieti! burticilor, va astept sa ma prindeti din urma...nici eu n-am avut burta mare in timpul sarcinii, daca va inchipuiti ca pe la 28 de sapt (parca) am fost la controlul de medicina muncii si doctorita n-a bagat de seama ca eram insarcinata, cu toate ca aveam o burtica rotunjoara in toata regula...o fi crezand ca asa sunt eu, mai balonata!!

Naty imi pare rau sa aud ca iara esti ingrijorata, DAR sa stii ca ecografistii au obiceiul sa-si dea cu parerea si cand nu este cazul. Dr care-ti urmareste sarcina este in masura sa-ti spuna cum si ce...la fel ma speriase si pe mine Dr. Chitescu la un mom dat, ca as avea colul scurtat. Cand am ajuns la dr. meu, n-aveam nici un col scurtat, ba din contra, era in limite normale. Nu pune la suflet pana cand nu este o certitudine.

Catalina
37+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
ttenzika spune:

sa o sunam pe CALISTA

32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!

vreau si eu parola de mail si user

eli spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia fetele eu cred ca pilota, pernuta si aparatorile nu merg spalate .... daca au mai ales puf in ele ca se fac exact cum a zis ledi .... ghemotoc chiar daca sunt la program soft .... stiu ca se prafuies si ele .... stiu ca ii invelim pe bebe care poate baga in gurita materialul lor .... dar nu stiu care ar fi solutia ..... |
nu merge sa le speli/perii cu o perie cu apa calduta. si sa le storci prin presare? apoi le intinzi, dar pe orizontala ca sa nu se duca puful sau cu ce sunt umplute la vale. succes!
eu am gresit si am spalat o pernuta la mashina, s-a facut cocoloashe.
bebelusi spune:
Fetelor am sunat-o pe Catisto!!

Este bine, este la perfuzie. Va saluta si va pupa dulce.

S-a bucurat foarte mult ca am sunat-o. A zis medicul ca deseara ii da drumul acasa ca nu e necesar sa stea in spital dar sa revina sa o vada saptamana viitoare

Multa sanatate Catisto si sa nu te mai ridici din pat. 
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ttenzika spune:

doamne ajuta ca e bine
,
multumi pentru vesti![]()
![]()
revin cu rugamintea:::

vreau si parola de la mail si user

32+