Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eli si vero multumesc de urarile referitoare la AMR .... intr-adevar abia asteptam acest moment .... va ....

chiar ne-am mai intrebat si ceva capitole mai in urma daca nu stie cineva ceva despre nr de tel sau alte mamanunte ale adrianei .... mama de Daria Maria .... si nu zis nimeni nimic ....
am uitat sa va zic ca azi am facut si eu prima doza de vaccin antetetanos ... m-a durut doar putin dar a trecut ....

eu am terminat de calcat prima tura de rufe de bebe .... maine urmeaza a doua pe care le-am spalat azi .... si o sa mai fie diar una mai micuta ..... si am mai scapat de un stres ....

30+ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

in sfarsit am terminat sava citesc.
billy,felictari pt 37 sa sapt,si ce burtica frumoasa ai!
bebelusi...m-ai cam suparat,pai numai burta e de tine.esti atat de slaba. auzi...de o portie de cartofi prajiti nu iti e pofta???...ce rea sunt
catisto,imi pare bine ca esti bine
offf,Naty,nu te mai ingrijora,o sa recupereze fata.
nu pot dormi,ma dor oasele de la bazin ,solduri,ma intorc din 30 in 30 de min ,imi e mila de bblina ca o tot sucesc. si sunt rupta de oboseala. azi ma apuc de spalat hainutele.am sa va pun poze cu ele sa le vedeti,mie imi sunt asa de dragi.
da irina si roxi pe unde umbla???

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

mire,mortale pozele,de pj nu mai zic

Mergi la inceput

si sa nu uit unul pt dariuta si unul pt mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna am ajuns si eu acasa...dimin trezire obosita transpirata fleasca trr trr la ginecolog.Doar eco acolo, bb cu masuratori intre 32s+2 si 33s+5 noi avand real 33 sapt+1, 1900 grame, circulara de cordon(asta e), lichid normal, placenta gr2, Doppler normal.Cat priveste raceala pe el il intereseaza febra, sa nu fie ca duce la contractii si atat.Si nu stiu de ce o tine cu Algocalminul si nu neaparat Paracetamolul(paote in cazul meu ca deh am ceva pb cu coagularea?)Sa iau aspenter in continuarecul, vitamine.
Apoi am fost la mine la spital unde mi am recoltat una alta...proasta idee, VSH si fibrinogen crescute, acum mai cresc in sarcina, mai bine nu le faceam, 12.100 leucocite pe un max de 11.000..asta e nici de asta nu m-am luat ...asa zic eu..(Roxana ms pt PM acum l am vazut ca ieri prea suparata sa mai intru).In rest calcemie, hemoglobina, transaminaze normale...ce sa zic ma simt racita in continuare, transpir continuu..dar sa speram ca va fi mai bine.Ma iertati ca nu am citit nimic si am vbit doar despre mine dar m am simtit asa de ..amarata..o fi naiba depresie PREpartumca io nu mai stiu ce sa zic.AAA pn si glicemia e normala...la mine nu prea iese normal.ORL-ista d ela mine de la spital , una fff priceputa a zis ca arata bine gatul, necesita doar antiseptic local si ceva inhalatii ..acu io tot transpirata si racita ma simt, zicea ca pare a fi ceva spre gripa mai degrabace frumos...

Gata v-am asasinat.Sper sper din tot sufletul sa ma simt naibii mai bine ca vestile nu s asa de rele , totusi.Va pup si ma duc sa va citesc

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

te iertam Irina,doar esti de-a noastra!
e asa de bine sa putem sa ne mai spunem of-ul ,mai ales ca e mult mai usor ca nu ne cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mah fetelor..termenul dat in urma ecografiei e de luat sau nu in seama? Ca eu nu mai inteleg nimic...teoretic vorbind e un termen, ecografic vorbind e alt termen; si diferenta e considerabila..pana mea..care e bun pana la urma?

Justme 35+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offffffffff mai Irina ai mare grija de tine .... lasa ca treci tu si peste asta .... curaj ....

just mie mi-a zis doctorita ca cea mai buna eco pt DPN este cea din sapt 12-14 .... asa ca nu mi-a mai dat altul de atunci .... cu doua zile plus sau minus .... cica .... acum eu cred ca depinde de fiecare copil cum se dezvolta ....

lisa si tu ai grija de tine cu acest nesomn ... ca cica e bine sa dormi cat mai bine inainte de nastere ....

30+ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Acdum am intrat si eu,

Naty, imi pare rau ca azi ai stat stresata, stai linistita ca totul va fi bine, maine sa ne spui ce a zis pediatra de Ioana.
Alinuk ce ai facut la targ?
Catalina ce burticutza!! sotul meu m-a intrebat daca asa o sa ajung si eu?
Miere si a ta e destul de rotunjoara.
Cami felicitari pentru AMR!!
Patricia tu ce mananci?? ca numai burtica e de tine...

Fetele eu de dimineata m-am trezit cu o durere de cap, care nu m-a lasat nici acum, nu am luat nimic, am pus o carpa cu spirt...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Mah fetelor..termenul dat in urma ecografiei e de luat sau nu in seama? Ca eu nu mai inteleg nimic...teoretic vorbind e un termen, ecografic vorbind e alt termen; si diferenta e considerabila..pana mea..care e bun pana la urma?

Justme 35+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Ecografic cat de recent? Dr meu mi-a luat f putin in calcul datele ecografice, s-a uitat sa vada daca sunt discrepante majore si nefiind majore (era si la mine o mica diferenta in trim 2) a spus ca totul este ok si sa fac o ultima eco in sapt 37-38 sa vedem greutatea si pozitia bebelinei. Intre timp am mai fost la controale si prin palpare, a ajuns la concluzia ca la termen 24-25 dec nastem. Asa ca nu-s ce sa zic...

Catalina

37+ Ana-Maria ingeras de

AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput