Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 20
lilanda spune:
Tot io :)
La Multi Ani, doamnelor si domnului...c-un gind special pentru mama Rayu
Si cum ma uit pe fereastra si le toarna cu galeata (de la baba cuiva, sigur), mi se facu un dor nebun de mucenicii muntenesti; aia in zeama
speed spune:
of, aici iar ninge...dupa ce ca weekendu' trecut m-am rupt de shale sa plantez niste flori si tufe, acu da cu grindina si ninsoare... macar ca nu se depune, sunt doar nabadai de-ale lui sf. paddy, ca babe nu-s pe-aici
io v-am zis ca-i criza mare in Irlanda, uite din ce s-a gindit unu' sa faca un www.irishtimes.com/newspaper/ireland/2009/0225/1224241775771.html" target="_blank">banut in plus...
Adela99 spune:
La multi ani, Rayu!
altfel io is cu serviciul - inchidere de luna, si cu casa - unde nu am internet pana saptamana viitoare, deoarece ne mutaram la sfarsitul saptamanii trecute. si dai si freaca si de mi se acri
fimiu zice ca putem inchiria vesela pentru nunti.
va pupesc si abia astept sa am net acasa
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilanda www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article5838378.ece" target="_blank">Stop texting for Lent Nu stiu cine l-o fi inspirat pe Pontif, da` gurile rele spun ca Sarkozy :)) "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Mi-a placut comentariul cu "the whole point of religion is to have a virtual friend":)
la multi ani Rayu!
A
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Mi-a placut comentariul cu "the whole point of religion is to have a virtual friend":) |
Io-l gasesc genial! :))
Adeluctz, casa de casa sa aveti...unde v-ati mutat?? Tot prin zona??
Ca sa ma explic si cine-i domnu' din urare, e xeno mucenic
PS. Da' ziua arboricii-i cind??
Andrada spune:
d-aia se duce si hollywoodul de ripa:
http://www.telegraph.co.uk/earth/wildlife/4962394/Blue-Ducks-likely-to-die-out-in-UK-after-male-birds-get-together.html
tata lu Toma spune:
Bre bobor, io am scutire ca-s bolnav da' voi ?!
Sa stiti ca am constatat, pe propria piele, ca la patrujdeani virozele nu mai trec cu o aspirina (de oricare are fi ea) ci se transforma in bronsite de tre' sa te-nfunzi cu antibiotice.
Din fericire, insa, amoxicilina se poate lua cu shpritz contrar legendelor urbane asa ca hai noroc !!!
vichendele faine,
v
Rayuela spune:
Multumesc pentru urari,cu mare intirziere...stiti voi,asa-s io
Sincera sa fiu,ultima aniversare misto a fost aia de 30 de ani,la cabana,cu fetili,alde Lilanda,Adeluci si Doruletzu...bey,ce ne-am mai distrat!Ar trebui sa repetam figura,adica sa mai implineasca mama Rayu o data 30 de ani,sinteti de acord?Si poate o catapultam si pe Itsmiutza ,ca ne tot ameninta intr-o vreme ca ne viziteaza...si o bag direct intr-o sedintza pilates,asa,de incalzire
Altfel,ma gindesc cu groaza ca trebe sa schimbam fatzada la casa si sa punem podea in terasa,ceva amatori sa dea o mina de ajutor?Platim in forma de gratare si d'ale gurii
PS: sa enervez poiana,am ajuns la 50 de chile si muschii pe mine gramada,mi-am tras un spate de culturista care ma cam sperie,dar e bine,va bagati la un antrenament dracos ?(ca am chef sa fac instructie deja:)
Adela99 spune:
'naziua!
am net!
nu ajunge cat am shmotruit trebe sa mai sterg prafu si p-acilea
lilutz, schimbai zona, ma mutai in plin centru' comercial
rayu, ia vino si da-ne niste exercitii pentru sani sau or fi aceleasi cu alea pentru spate? ;)
am nevoie de ajutoru vostru: al meu fiu se apuca de bodybuilding cred ca vi-am mai scris asta si io oricat as citi despre proteine, hidrocarbonate, grasimi si alte alea nu-mi intra nimic la tartacutza. si nu stiu ce sa trec pe lista de cumparaturi si prin urmare nici ce sa mai gatesc.