Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrada spune:
A doua dezamagire a fost Milk. Sean e bun, f bun dar parca prea au vorbit oscarurile astea de ce se intimpla 3 strazi mai incolo.
A
doruletz spune:
io am avut doar intentia sa ma duc sambata sa vaz slumdogul. M-am razgandit insa in ultimul moment cand am vazut ca... dureaza 2h si mi-am dat seama ca nu aveam dispozitia necesara sa ma concentrez la un singur subiect asa un timp indelungat :)
Da, da, si noi facuram in seara asta "crêpes" cu dulceata (dar si cu nutella bineinteles, e sport national in partile astea asa ca nu ma mir de clatita frantzuseasca a lu speed:) Alex insa nu se omoara dupa nutella, ei ii plac clatitele doar cu "zasar". Si rareori daca cere cate una cu "shcolata".
P'acilea la sarbatoarea asta de inceput de post ii zice "Mardi Gras", se mananca clatite si se iese pe strazi la www.ouest-france.fr/actu/actu_BN_-Mardi-gras-clot-le-carnaval-de-Granville-_8618-836838_actu.Htm" target="_blank">carnaval
de semlor imi amintesc de anu trecut, mai vorbiram noi p'acia:)
mai viu io
Andrada spune:
Pe sfeu meu din Romania il chema Doubledam si ni se parea funny, dar astia:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7909561.stm
itsme spune:
hei, mii de scuze ca va vizitez asa des, dar am motive obiective ca de exemplu lenea :-)
doruletz si tata lu' toma! felicitari ca-i tineti spatele lui Darwin! eu va invidiez si admir ca aveti puterea, avand in vedere ca discutiile astea de cele mai multe ori sunt total paralele. amuzant e cand apar momente caragialiene, ca de exemplu cand adeptii creationismului admit in fata evidentei stiintifice ca da, domnule, focul l-a creeat omul 'pe cale evolutionista', dar frigaruia si placerea de a o manca, eiii, alea e alta poveste!...:-) aia numai Dumnezeu putea sa o inventeze! la asemenea argument nu poti decat sa-ti pui palaria pe ochi! :-)
rayu, sunt siderata de admiratie ca faci sport singura si nesilita de nimeni! te admir si invidiez si pe tine. Eu zilele astea singurul sport care il practic e invartitul de volan, care ce-i drept uneori devine sport competitiv, datorita gheatzii si muntilor de zapada printre care sunt fortata sa navighez zi de zi - minumum 2 ore (una la dus, si alta la intors, ca odata dusa trebuie sa ma si returnez, nu? ca doar nu o sa ma las acolo)...
doruletz, merci de margarita tips, o sa vizitam locul si consum una si in onoarea matale, ca de altfel si a intregului popor scandinav...
apropos de asta, uite ce am gasit, pentru cei care au nostalgii masochisto-proletare, asa ca mine..
www.youtube.com/watch?v=BKUVGGqgD-4&feature=related" target="_blank">daca doriti sa revedeti
vine si d-ra cu noi, prima data dupa nu stiu cati ani (4 mai exact)...motivul e ca ne-am milogit si platim noi! asa ca sa stiti ce va asteapta :-)
eu n-am vazut decat Vicky, Christina Barcelona din toate filmele despre care s-a vorbit la Oscar, asa ca nu ma pot pronunta in nici un fel. singura chestie funny pe care o sa o mentionez a fost ca a doua zi, la o emisiune de comedie pe care o urmaresc, unul a zis ca "anul asta academia a hotarat sa "outsource" toate premiile Oscar in India" :-) Damn right !!!
asa, va pup si va doresc toate cele mai bune, si imi iau angajamentul ca o sa incerc sa va dau rapoarte mai des, dar nu promit nimic, ca cu lenea a greu sa te lupti! :-)
laviu, everybody!
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui itsme vine si d-ra cu noi, prima data dupa nu stiu cati ani (4 mai exact)...motivul e ca ne-am milogit si platim noi! asa ca sa stiti ce va asteapta :-) |
V-ati milogit macar si pentru boyfriend?? Si ca tot veni vorba de margherite si telejurnale, ia uitati o stire www.dailymail.co.uk/health/article-1154681/A-large-glass-wine-day-raises-cancer-risk-quarter-women-warned.html" target="_blank">de ieri, proasta de altfel...insa comentariile!!! Comentariile sint delicioase: toate de la view more
mihaela_s spune:
Ah io ma luai ci semlor si uitai www.huffingtonpost.com/2009/02/24/daniel-westling-swedens-p_n_169503.html" target="_blank">evenimentul anului in Suedia. O fost lunga de tot iubirea asta, Regele nu era de acord cu el, nefiind ve "vita". De altfel regele l-a si amenintat:www.aftonbladet.se/nyheter/victoriagiftersig/article4507203.ab" target="_blank">"Daca nu renunti la slujba, nu va fi nici o nunta!" si ca ar fi fost putin presat sa spuna DA logodnei.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Bonsoir!!
miha, stirea cu nou' print fu si pe-aci cap de afis...doar ca trebui sa caut prin arhiva ca sa ma conving ca-i vorba despre acelasi trainer :)) Seamana cu Marc Anthony, nu??
Io abia astept sa se termine saptamina asta, de-a dreptu' nebuna! Dupa ce ca iar mai dadura astia afara vreo 1000 de white collars, dupa ce ca unul dintre sales managerii nostri era gata, gata sa fie luat "ostatec" de coreeni, ma mai suna in seara asta Niels sa vin sa-l iau din alt oras (unde isi lasa masina saptamina trecuta, ca fu in delegatie), ca i-o sparsera Nu furara decit suportu' ala de navigation si un ciocanel de spart ferestre ( pentru spargeri ulterioare, of course)...pfffui
mihaela_s spune:
lil' acelasi trebe sa fie, ca e de mult in love cu Victoria.
Mie nu mi se pare ca seamana cu Mark Anthony, ala era macho . Sau maie si acum?
Asa deci lil', avusesi parte de aventuri!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
voljena spune:
hello la toata poiana multe si o primavara frumoasa sa aveti
am boicotat prajiturile ca-s la un regim vecin cu anorexia... deh! panica... nu mai e mult pana la vara si as vrea sa reusesc sa ma indes in costum de baie...
ma gandesc sa dau proba de www.oneandother.co.uk/invitation.html" target="_blank">statuie incaltata in www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1158408/Poshs-tower-terror--thats-just-theme-park-footwear.html" target="_blank">astia sa ma vad mai bine
la noi presa o critica pe prietena lui william ca nu munceste numind-o 'waity katie' si suedezul bietul de el e obligat sa se lase de meserie
lilanda spune:
www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article5838378.ece" target="_blank">Stop texting for Lent Nu stiu cine l-o fi inspirat pe Pontif, da` gurile rele spun ca Sarkozy :))