Scandinavii... se intoarce (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

io chiar n-am ce sa zic,of:)
Citesc mai o zi da ,una ba...
Aha,de fapt am o noutate,m-am apucat de pilates,zilnic,vreo ora asa,in loc sa ma holbez la prostia aia de televizor,stau si arunc cu maini si picioare prin aer,e ceva domnule...imi place mult de tot,mi-am tras niste muschi pe ici pe colo de care habar nu aveam ca ii posed:) si parca imi mai aerisesc si creierul cu ocazia asta.
Poftim.
Altfel,Bubu e bine mersi,tot obraznica si batautsha,nici o schimbare,nici o schimbare...
Pupaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

rayuela, ma bucur ca te vad, mai pune si tu o poza-doua cu bubu s-o vedem domnisoara:)

io trecui ca uitasem sa anunt sexu frumos de p'aci ca nici macar in iad nu avem dreptul la egalitate sexuala... nu stii bre unde sa te mai refugiezi de misoginii astia

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

la noi a venit primavara... azi ne-am plimbat prin parc la soare printre ghiocei si branduse...

d-ra bubu parca e din acelasi ou cu fie-mea mama rayu inarmeaza-te cu rabdare, da' in cantitati industriale asa... maica-mea ma consola cu: "numa' copiii prosti sed acolo unde-i pui... decat bleaga mai bine asa"...

sa mai fac io noapte alba sa ma uit la www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1151166/And-winner--Kate-Thats-Oscar-list-leak-believed.html" target="_blank">oscaruri?

si musai sa raportez si isteria generala - www.dailymail.co.uk/debate/article-1151366/JAN-MOIR-Are-desensitized-watching-womans-death-acceptable-entertainment.html" target="_blank">artista moare pentru dumneavoastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui voljena
si musai sa raportez si isteria generala - www.dailymail.co.uk/debate/article-1151366/JAN-MOIR-Are-desensitized-watching-womans-death-acceptable-entertainment.html" target="_blank">artista moare pentru dumneavoastra

oh voljena, I can't get my head around it...pe de o parte nu mi-a placut Jade niciodata...nici inainte de Celebrity Big Brother si cu atit mai putin dupa...mai mult decit atit nici n-am prea crezut cind a anuntat ca are cancer...pe de alta parte, oricit de antipatica iti e o persoana nu poti sa nu te cutremuri aflind ca e pe moarte...eu insa nu am nici cea mai mica dorinta sa urmaresc live sfirsitul unei persoane pe care nici macar nu o cunosc...pe de alta parte,cica numarul de cereri de smear test au crescut considerabil de cind cu cancerul lui Jade...so who's right ?? (de copiii ei nici nu mai vorbesc, e adevarat ca vor beneficia financiar de pe urma mortii in direct, dar oare vor compensa banii situatiile in care vor fi confruntati cu "mostenirea" mamei? hi john, ti-am vazut mama murind pe utube!!(sic!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela
m-am apucat de pilates,zilnic,vreo ora asa,in loc sa ma holbez la prostia aia de televizor,stau si arunc cu maini si picioare prin aer,e ceva domnule...imi place mult de tot,mi-am tras niste muschi pe ici pe colo de care habar nu aveam ca ii posed:) si parca imi mai aerisesc si creierul cu ocazia asta.

chapeau bas, mama rayu, daca singurica si nesilita, in fiecare zi, dai din miini si din picioare!! Io, de lenesa ce sint, a trebui sa-mi fac abonament din ala obligatoriu la sala, sa-mi ia bani in fiecare luna chiar daca merg, chiar daca nu...abia asa merg!! Iar dupa vreun an si ceva de mers regulat, muschii is ei la locu' lor, da' si celulita

voljena, pfffui, iar slumdogu'?? :)) Cit despre entrainmentu' cu Jade, e trist. E trist ca urmarim cu sufletul la gura asa povesti :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna! La noi zapada e cat casa ...curge din cer de cateva zile si s-a adunat asa de am lopatit ceva...

Si ca sa ne bucuram de iarna, azi am fost pe schiuri prima'j data in viata mea, am pus-o si pe Silvia tot prima'j data si dupa ce m-am luptat cu ea, era ca o floricica pe jos si eu a trebuit sa o tot culeg , m-am luptat eu de 2 ori cu un damb . Scrisei la vorbe cum fu. Eu m-am distrat scriind, desi atunci numai distractiv nu mi se paru. Ei, sper ca data aviatoare sa ma descurc mai onorabil.

voljena, va invidiez pentru ghiocei si branduse...acu' era fain la Londra....

Io n-am alte stiri decat ca saptamana viitoare am vacanta, dar au si fetele. Eu cica ma odihnesc, dar va fi odihna activa...imediat dupa vacanta am teste la 3 materii asa ca invat...sper...

tulmondu si va trimit salutari scandinave, cu iarna adevarata

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

happy pancake day!
am terminat de facut (si partial mincat) clatitele, casa e ca o afumatoare, gemul e intins prin toata bucataria (m-a ajutat si micuta la clatite), de-acu' putem incepe postul! :) mai nasol e ca obiceiul pe aici e sa "give up something for lent" si nu prea stiu la ce as mai putea renunta...:)
apropo de clatite, am luat azi micuta de la ora de franceza, toti copiii ieseau cu o farfurioara de hirtie cu o clatita data cu nutella, apare si draguta mea unsa toata cu nutella pe gurita si cu ochii sclipind de fericire zice tare "we made crap today!!!" (facusera crepe-uri frantuzesti da' pesemne mai are nevoie de multe ore de franceza...:)

Mergi la inceput

Haha speed, tocmai ma pregateam sa salut ecoul cand ai aparut tu!

Eu iti urez o zi fericita a semlor-urilor care fu azi. Io n-am facut acasa, e plin prin magazine si nu am mai apucat sa fac acasa. Poate la anul...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Eu iti urez o zi fericita a semlor-urilor care fu azi.

La voi e marti? Acilea fastelavnu' cade duminica, deci fu pe 22. Ieri ne dadura astia la serviciu fastelevanboller, da' in contu' lui azi cum ar veni, fiindca martea e zi de dulce

Nu ma mir ca irlandejii sarbatoresc si ei ceva pe-acolo, ca doar jumate scandinavi sint si ei...ce ma mira e ca le au cu crepele De slumdog, nici nu vreau sa mai amintesc :))

Mergi la inceput

Da lil' azi fu. Deci papasi si tu.

mda, am citit si eu de castigul marelui slumdog, n-ai gresit. Io n-am vazut filmul...asa ca nu ma pot pronunta.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput