Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 17
tata lu Toma spune:
Bre itsme, io veneam rar; momentan treaba sta altfel !
Daca vrei sa stii, postez si pe la alte subiecte. Cre'ca-s beat !
Mihaelo, fa tata cursuri pana la pensionare ce-ti mai trebe serviciu !
Ce de mai peripetii, Lilando !
tot io,
ps.Io filme slab de tot. Reusii sa vaz acu fro doo zile Little Miss Sunshine si sunt tare fericit.
pps.De citit, citesc (inceeeet) asta http://www.edituratrei.ro/product.php/Fantasmele_erotice_ale_femeilor/2143/
mihaela_s spune:
tatic, nu poci bre ca-s progamata . Iau ce iau(cunostinte) dar tre' sa si dau si apoi sa iau de pe urma lor...baaaaani . Ca altfel, zau daca as mai munci!
Care "alte subiecte"? Ca io vazui numa' unu' . Bun si ala!
istme, zbor placut si vreme de si .
dorulets, teoretic asa e .
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
voljena spune:
fac prezenta... n-am nimic de adaugat... cred ca de la foame mi se trage - sunt la regim da' v-am adus www.dailymail.co.uk/femail/article-1147683/The-credit-crunch-dress-120-zips-worn-dozens-ways.html" target="_blank">rochia si www.dailymail.co.uk/femail/food/article-1148245/This-just-jam-sandwich--Oh-actually-Why-M-S-thinks-need-bite-comfort-food.html" target="_blank">lunch-ul...
Andrada spune:
Aseara in pat cu barbatu (puteti citi in continuare) eram pe laptopuri si mi-am adus aminte de ce zicea doruletz cu fostul coleg si am inceput sa ne cautam colegii de scoala/liceu/facultate (noi impreuna de jdemii de ani). Am dat de unu de altu', pina cind am gasit-o pe fosta lui, ajunsa manager la nush ce companie mare (ei vezi) dam pe image google mama mia!!!! i-am intors "ei vezi"-ul te-ai scos. Dupa care apuc sa ma googalesc, oh my, oh my, era o poza de la o prezentare, imi schimbam culoarea la par...etc nici o scuza.
Daca dati pe afara de optimism va recomand experimentul, luati si niste alcool nearby just in case.
Lila, ce patanie, bine ca au scapat toti, ca nu mai pot citi d-alea rele.
Voljena, 75 de pence la M&S nu e nici un M&M!!
A
doruletz spune:
oaaa, itsme, vreau si io la Playaaaa!! neaparat sa va duceti sa gustati margheritele lui Pedro de la barul Bip bip.Uite-l acilea pe pedro, barul lui e intr-un fel de curte in partea de nord Quinta Avenida, visavis de hotelul 'caribbean paradise'.
Daca vreti sa mancati cu adevarat mexican, iesiti insa de pe quinta si mergeti pe stradutele laturalnice la taverne. Nu va uitati la igiena ca pare precara da' noi ne-am indopat pe acolo si n-am fost nici macar odata bolnavi (si aca a mancat prin bui-buiurile la nici doi ani!) Daca nu indrazniti totusi, un restaurant mai apropiat de "mexican neturistic" e tot Bip-Bip:) Si sa nu ocoliti cenotele, sunt unice. Si sa vii cu pozeeee!
Plecati singurei sau cu domnisoara Itsme?
taticule ma bucur sa te vaz
andrada, iti spusei sa nu incerci? experienta e mai deprimanta decat 5 crize economice la un loc, io nici acu nu mi-am revenit din soc. M-am consolat insa ca colegu ala de-l descoperii io era un geniu (d'ala medalii de aur la olimpiadele internationale) si asta e, nu poti sa le ai pe toate Si asta mai inseamna si ca io sunt protejata
mai viu io
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Daca dati pe afara de optimism va recomand experimentul, luati si niste alcool nearby just in case. |
Ouch...acu' vaz si io ce poze urca Niels pe domeniu' nostru; imi puse si masina
itsme, relaxare placuta...ahh, ce imi mai doresc sa stau si io cu burta la soare :))
speed spune:
aaaah,ce bine ca e vineri din nou :)
lilanda, mai aveti zapada? :) la noi vine incet primavara, thank god...cu shefa m-am certat din principiu :), pen'ca vrea cantitate "as opposed to" calitate si io nu sufar asa ceva...inca suntem in stare conflictuala :)
andrada, uite ceva
www.atom.com/spotlights/inauguration_speech_generator/?input1=nice&input2=water&input3=run&input4=hard&input5=boiled&input6=strong&input7=dreams&input8=dry&input9=neck&input10=doctor&input11=chair&input12=car&input13=loving&input14=garden&input15=wise&input16=delicious&input17=children&input18=smoking&input19=cold&x=169&y=23" target="_blank">
dragut
pentru tine, si nu numai :)
weekend frumos si armonios de pe emerald island:)
lilanda spune:
Bonsoir!!
Da . Mai sint urme vagi de ninsoare, desi e destul de caldut, asa. Insa mizga si spleen ...cit cuprinde!!
Is Oscarurile in weekend, nu?? Daca ia Slumdogu' (asta dupa oldmenu' de anu' trecut), io ma las de vazut filme noi! Am zis!!
speed spune:
da' ce are slumdogu' ? e really bad? io nu l-am vazut inca da' ma asteapta cartea linistit pe noptiera...sa nu ma apuc de ea? ca ma asteapta si altele...:)
edit: cu oldmenu' sunt complet de acord...
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed da' ce are slumdogu' ? e really bad? io nu l-am vazut inca da' ma asteapta cartea linistit pe noptiera...sa nu ma apuc de ea? ca ma asteapta si altele...:) edit: cu oldmenu' sunt complet de acord... |
Filmu' nu-i bad de tot, pe alocuri chiar interesant: ma rog, prima parte. Restu' e plin de clisee si de faze trase de par. Io cre' ca trebuie sa citesti cartea ca, cine stie, o fi ca oldmenu'. Adica buna
Tatuc, uitai sa-ti apreciez lectura. Io astept impresii; ca si urmarea editiei masculine :))
Pupaturi!!