Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela_s spune:
Bonsoir si de la noi!
Raportez brad inca in casa, se scutura tare saracu' asa ca saptamana viitoare il retragem si noi.
Copil mare sosit cu bine dupa 20 de ore de drum si eu cu stres cu ochii dupa avioane.
Ne-am uitat la Pistruiatul 2 zile, am vazut aseara un film care mi-a placut www.imdb.com/title/tt0310001/" target="_blank">Piedras si am lenevit acasa. De maine sunetm cu totii pe baricade, gata vacanta!
Da' mai viu!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
voljena spune:
'neatza si vant la pupa sa aveti toata saptamana... io-mi caut prin sertarase notiuni ingropate de ani ca e fie-mea in sesiune si cum nu-si aduce aminte ceva ma intreaba pe mine sa-i dau mura-n gura ca are o leneee sa citeasca singurica
mi-am gasit www.dailymail.co.uk/news/article-1111965/Best-job-world-Earn-70-000-live-island-watch-whales-scuba-dive.html?ITO=1490" target="_blank">jobul ideal
si sa mai zica cineva ca suntem neinteresanti pe aici... uite ce www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/4220725/UFO-wind-turbine-crash-site-sealed-off.html" target="_blank">turisti avem
doruletz spune:
ce plictiseala anu asta, numai tampenii, mi-as plange de mila dar nu am unde
si nici n-a inceput bine:(
bine macar ca luaram o gripa de pe la scoala, sa fie acolo ca nu se stie
mai viu io
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz bine macar ca luaram o gripa de pe la scoala, sa fie acolo ca nu se stie mai viu io |
doru, multa sanatate Mai are aca febra ?
Io timpenii nu prea avui timp sa aflu, da' stiu insa ca incepu anu' furtunos!! Adica: daca in 2008 aveam timp, la job, de lalait pe diverse siteuri macar freo ora, anu' asta ...pas. Cre' ca de la criza ni se trage Iar acasa, sa spui drept, nici nu-mi vine sa mai deschid computatoru'!!
voljena, cind ai nevoie de vikar la jobu' ala, sa-mi dai de veste .
Pupaturi alora care mai intra, mai citesc :))
speed spune:
apai nici la noi situatiunea nu e chiar roza...de citeva zile ne tot tin in sah ba ne taie salariile cu 5% ,ba cu 10%,ba cu 20%..etc etc.daca se hotarasc la 20 (sper ca sindicatele sa nu-i lase totusi) ar cam trebui sa ma duc si martea la munca dar ar fi dezastruos pentru mine...(( plus ca m-am hotarit sa ma apuc si de dieta ))) si sa ma las si de fumat ,asa ca toate imi par in negru acuma...
in fine,am intrat sa va intreb daca ati vazut-o pe
kate, a fost de toaaata jena... d'aia am refuzat si eu citeva globuri,ca sa nu ma fac de ris...
Andrada spune:
doruletz, aia e in raspuns la
http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/world-news/one-third-of-gaza-dead-are-children-14135438.html
1/3 asta e targeting deja...sau holocaust.
doruletz spune:
aca a scapat de gripa, mi-o dete mie ...ma simt de parca cazui de la etaju 7 si in acelasi timp m-a calcat un tren de mare viteza.. Alin e vaccinat si el nu are nimica ... De ce nu m-am vacinaaaaat ??
andrada, vazui ca v-a triplat Bush www.time.com/time/world/article/0,8599,1872241,00.html" target="_blank">taxele la Roquefort, "cadou" de bun-ramas pentru francezi (si pt americanii cu gusturi rafinate:) Cica represalii ca nu vor europenii sa manance boii cu hormoni americani si nici puiu spalat cu clor... Da' tot pe francezi cazu magareata, ca de obicei Sa-ti trimit un "coffret" cu roquefort prestige? ca o sa coste cat gramu de aur:)
Apropos de cliseele dintre englezi si francezi, citii o carte amuzanta a unui englez la paris "www.amazon.co.uk/Year-Merde-Stephen-Clarke/dp/0593054539" target="_blank">A year in the merde". Vazui ca a fost tradusa si in ro ca "un an in merde". Unele chestii sunt amuzante desi sunt si multe exagerari si caricaturizari (greve etc). Ceea ce ma amuza pe mine insa e mistoul autorului la adresa faptului ca francezii nu vb engleza...in Franta. Daca ar fi venit din partea unuia de o alta natie decat cea anglo-saxona mai ca as fi inteles asa e cam ca paiu din ochiul altuia :)
mai viu dupa ce imi pun oasele la loc
Andrada spune:
Pai n-ai vazut ce mesaj de pa-pa a avut? Ca poate n-a avut big brains dar cel putin a avut big balls.
Doru, asta e la toata brinza?, ca mie imi place numa aia smelly ( 20$ juma de kil), Mircea e cu roquefort.
Apropo, nu stiu daca ti-am zis dar de cind s-a imprietenit Bush cu piticu vostru, nu mai avem "sampanie" americana, s-au schimbat toate etichetele cu "vin spumos".
I-am luat lui Mircea de ziua lui Rosetta Stone (a costat cit un plasma) si apoi am vazut ca poti invata si pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=75rTbRW-mAc&feature=related
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mara03 spune:
hello hello!
avem lista nominalizatilor la oscar si un www.oscar.com/nominees/?pn=film&film=The%20Curious%20Case%20of%20Benjamin%20Button%20Film" target="_blank">mare favorit
din pacate anul asta n-am vazut prea multe filme de pe lista. poate pana pe 22 februarie mai reusesc sa vad ceva.
filmul nostru "restul e tacere" n-a fost bagat in seama, desi mie mi-a placut foarte mult. poate data viitoare.
altceva nu mai am de zis. doar serviciu, criza, recesiune, rate mari...