Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 12
doruletz spune:
gata, (aproape) scapai si io de gripa dupa o saptamana de zacut in pat, uff! noi o facuram pe rand (mai putin aia vaccinatii). Acu sper sa nu urmeze pisicile!
mara, ce mai face tudorelu? scaparati de problema cu respiratia? sper ca nu fu nimic grav
iete ce gasii, pentru aia de vreti sa va amuzati evitand gastele si aterizand pe Hudson
asta asa ca sa mai iesim din butoiu cu depresie ca stirile oricum sunt numai d'alea negre, criza e in toi, un ditamai uraganu bantuie prin sudul frantei, un dezaxat www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE50N1GP20090124" target="_blank">belgian a intrat intr-o cresa si s-a apucat sa injunghie bebelusi, asa cevaaa .... Numai lume nacajita peste tot
mai viu io
speed spune:
ahhh,stirea cu belgianul ne-a bulversat si pe noi,tot despre asta se discuta la munca,pina cind i-a luat locul stirea cu mama irlandeza ce-si abuza fizic,psihic si sexual cei 6 copii de o carutza de ani si de-abia acu' au reusit s-o bage la puscarie.pina acu' i-au fost spalate rufele murdare de o secta catolica de extrema dreapta...
si ceva haios si in acelasi timp dezgustator ...beyonce cu
"body"
aaa,andrada,am uitat sa te intreb daca ai fost la www.davidbergman.net/blog/2009/01/22/how-i-made-a-1474-megapixel-photo-during-president-obamas-inaugural-address/" target="_blank">inaugurare si daca da,tu care erai??
aecnaran spune:
hey, hey, hey .... ce mai face lumea buna pe aici ?
care, cine si cu ce ? hahahahahaha toate bune ?
eu sunt bine, nu imi duceti grija !
mara03 spune:
hey hey!
la rusia nu e criza? sau atata timp cat curge vodca nu se poate vorbi de asa ceva?
doruletz, vezi subiectul de la parintii intreaba...
in concluzie suntem bine, mergem mai departe.
ionu' meu a zburat azi la londra. alte emotii, alte re-trairi ale spaimei de zbor... imi aduc aminte cum ma incurajati acum vreo 4 ani. acum e oarecum mai bine, m-am mai obisnuit si eu cu zborul lui. la al meu (zbor) mai ramane sa lucrez. si trebuie sa o fac, pentru ca anul asta vrem sa mergem la paris, la disneyland...
lilanda spune:
mara, pai am invatat io sa conduc si tu n-ai invatat inca sa zbori?? Sus pampoanele
Io mi-s ingrijorata de Ilie, ca bea prea multa apa si se pisa la fel de mult: pe unde-apuca. La proba de urina nu-i gasira nimica, acu' sa-i ia si singe, da' io ma sfirsesc linga el :((
Cit despre criza, o pusei de-o parte fatalist ca, dac-o fi sa fie, o fi. Oricum prin jurul meu numai de disponibilizari aud.
Alminteri e OK; nici macar gripa nu facui
Pupaturi tul'monde!
ahh..vazui aseara pe canal+, www.imdb.com/title/tt0791304/" target="_blank">Georgia rule, iar Jane Fonda arata be-ton. Facui comanda la amazon cu dvd-urile ei cu aerobic and streching!!
aecnaran spune:
e criza si pe aici, vorba lu nevastamea, ti-au scazut rublele, hai gata, hai acasa hahahahahaha
ne-am nascut in pielea goala, daca avem chiloti pe noi, suntem deja in cistig !
Cred ca a dat Ilie in diabet. indiferent ce are, trece-l numai pe carne cruda si isi revine intr-o luna. dar nimic in afara de carne cruda, nici o farima de ceva. ia pui din aia congelati ieftini, si ficatei pipote congelate
Adela99 spune:
lilutz, tine-ne la curent cu starea de sanatate a lu'Ilie. si io la diabet m-am gandit. din ce am citit io la diabet trebe' sa faca injectii zilnice de insulina. va tin pumnii!
mara ma gandesc si la tine si la Tudor. sper ca e bine acum. ti-am tinut pumnii la zboru' lu' Ion. cand se intoarce?
gashca
mara03 spune:
salutare popor!
tudor e bine acum. nu mai spune ca nu poate respira. sunt oarecum ingrijorata ca nu am o explicatie clara a cauzelor care-l fac sa nu poata respira, dar sper sa fie doar pe fond alergic.
deocamdata facem tratament si speram sa fie bine.
ionu' meu zboara maine din londra la bucuresti. acasa nu stiu cand ajunge. dar important e sa fie in tara si sa trec de stresul zborului.
pup si eu adela!
lilu', multa sanatate lu' ilie mic si pisolcos.
edit: stiri de ultima ora! ionu' zboara de la londra doar vineri dimineata. asa ca tineti pumnii vineri, nu maine.
pup!!!
lilanda spune:
mara, mai aveti pisica??? Intreb, fiindca fetita unei prietene avea si ea crize din astea, de "nu mai pot respira", care se sfirsira odata cu plecarea pisicii din familie :((
Cit despre Ilie, miine e programat la luat singe (il trimit acum cu Niels, fiindca i-o ma stresez si cre' ca stresez si ciinele din cauza asta), insa din cite mai citii si io, diabetu' ar fi cea mai usoara boala asociata cu bautu' de apa si pisatu' de rigoare!! Oricum astept rezultatele la singe si dup-aia, lup il fac, doar cu carne cruda!! Asa ca va tin la curent :))
Pe noi iar ne bombardara azi la job c-un email de ala, "miine, o sedinta fulger de 15 minute, ca sa va informam cum stam", drept pentru care toata lumea speculeaza ca iar s-ar putea lasa cu disponibilizari. Oricum pe insula e panica: saptamina trecuta, o sectie din concernul nostru (proaspata achizitionata) se inchise si dadura 400 de oameni afara, ceea ce inseamna 1% din po****tia comunei. Cre' ca o sa dea A-kasse faliment Da', acu' ce sa mai mir...daca si rubla se pierde (citisem prin vara ca Moscova e cea mai scumpa capitala europeana ).
Pupaturi!
mara03 spune:
da, mai avem pisica, dar e la ai mei si tudor nu prea merge la ei. iar in perioada in care a inceput sa zic ccc ca nu poate respira nu a mers deloc pe acolo. doar vinerea trecuta a fost la ei, in "vacanta" si dupa ce e adormit (acolo) a inceput sa suiere din piept si sa respire greu, greu. l-am luat in toiul noptii si l-am adus acasa unde s-a mai linistit. deci s-ar putea sa fie si de la pisi.
oricum pisica n-o dam, ca cred ca intr-o saptamana ar muri saraca, la cat e de sensibila si mofturoasa. o sa mergem la cluj sa-i facun test sa vad daca e de la pisica si daca e de la ea n-o sa-l mai duc pe tudor la ai mei si gata.
tinem pumnii maine la sedinta.
www.raal.ro/indexro.php" target="_blank">firma la care lucrez eu, desi tine de domeniul auto care e grav afectat de criza, nu a facut inca disponibilizari. si e clar ca nu mai merge ca inainte. sunt foarte curioasa ce urmeaza, care e urmatoarea miscare a managementului, dar e foarte ciudat, la noi zici ca n-a venit criza.
noapte buna!