Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 7

bitza2008 spune:
M-am delectat si eu cu poze..am vazut mamici frumoase si copii cuminti, am vazut pe frumosul Erik scump foc in bratele ursuletului..., vazut tort apetisant si frumoasa Carla Craciunita!
Lucas n-a mai fost tafnos ieri...a redcevenit copilul vesel! Aseara s-a trezit la fiecare 2 ore, dar nu-i bai! Vorbeste din ce in ce mai mult, si-a imbogatit vocabularul..acum zice si oaaa, eeaa, aeee, grrrr; a invatat sa se intoarca pe o parte..in curand renunt la masa de infasat ca mai are putin si cade de pe ea.
Dya la voi cum e? A trecut puseul?
Fetelre, ce mai stiti de Clau-geo ? Ne-a uitat??
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

CD27 spune:
Vreau si eu la intalneala, cum sa ajung cu caruciorul pana acolo...
, oare daca iau un taxi vrea nenea sa ma ajute?!! hmmm...vad eu ce fac pana miercuri, acum sa nu ziceti ca nu ma primiti, ca eu tot vin
Ancule, Mikul e mai bine cu burtica, merci de intrebare, i-am dat doar ceai de menta cu baby drink, n-am mai facut zeama de orez, am zis sa vad cum merge ceaiul si pare ok, n-a mai facut kaki deloc, acum sper sa nu se constipe, lol Mooooa ce Craciunita frumoasa
Am luat si eu pastile pentru ablactare, Dostinex parca si sincera sa fiu nu am simtit cine stie ce, dar la ce stare aveam....
Tzitziri stai in sectorul 6? Unde? Cred ca si Drumul Taberei e in sect 6, de ce nu ai raspuns prezent cand am strigat la apel vecine?! reao, nu vrei sa ne vezi
La noi s-a ocupat sotzul de acte si nu i-au zis nimic despre alocatie si nici pe card nu a intrat, in oct a depus actele la sectorul 1, mai e cineva din sect 1?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

monica_dicut spune:
Sarumana Miruna ma speriasem. Vai de viata mea, la cat de ametita eram eu oricum in spital, au mai contribuit si alea De lesin nici nu mai vorbesc... Bine ca a trecut
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

tzitziri spune:
CD, nu sunt rea....dar stau in sectorul 6 doar cu buletinul..altfel stau in sectorul 2...de aia o curtam pe Angelynna care sta prin zona mea, si nu ma duceam in alte parti
Mamica implinita de David (17.09.2008)

CD27 spune:
am inteles tzitziri, eu cu buletinul in sector 1
l-am gasit noapte trecuta pe baietel pishulit pana la gat, la propriu, daca ar fi avut caciula cred ca ar fi fost uda si aia, a udat si salteaua a trebuit sa o intorc (poare pot sa o spal, macar in locul ala? e de cocos), n-a mai facut niciodata chiar in halul ala
Astazai pe seara vreau sa il duc pe baiet in lume, la mall, il cautam pe Mos Nicolae mai devreme
, ca maine mergem la party

Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Astept alte idei de scos inele de pe degete, oricare inafara taierii degetului ![]() Pup |
Taierea verighetei?

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

anca81 spune:
Giulianna, Bitza, CD multumim fetele, mergem la plimbare.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

sabinel spune:
citat din mesajul lui Nerantula Sabinel, fitzoasa nor'mea, ce sa zic, dar nu ma mir, o fi prins naravul de la Gruia, ca nici lui nu-i prea mai convine in brate ( ![]() Pupam Amaliuta pe buricel! ![]() ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
tind sa cred ca la un moment dat se plictisesc de ei, daramite de noi. nu e prima data cand se intampla treaba asta. pur si simplu uneori vrea sa fie lasata in pace si atat. il pupam si noi pe gruia zambaretul si asteptam vestea cu marele zambet

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

CD27 spune:
Apropos de verigheta, mi-am facut-o cand eram insarcinata si tanti vanzatoarea a zis sa o fac mai stranta ca am degetele unlate...mai...ori am eu niste carnaciori de felul meu, ori am ramas cu ele asa din timpul sarcinii pentru verigheta imi vine la fel de stramta

_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui CD27 Tzitziri stai in sectorul 6? Unde? Cred ca si Drumul Taberei e in sect 6, de ce nu ai raspuns prezent cand am strigat la apel vecine?! reao ![]() ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Cand ai strigat ca eu n-am auzit! Prezent si stau in Militari!

Mami de