*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)
Raspunsuri - Pagina 14
angelabv spune:
Uite ca au venit Sarbatorile de Iarna...NOi am sarbatorit Sf. Nicolae acasa, cu citeva cadoute in cizme...Nicole a primit o tablita magnetica pe care "deseneaza" de zor...si noi am primit litere de ciocolata, asta e o traditie olandeza...
Multumim de urari de ziua numelui, am pus si noi poze noi...va dorim Sarbatori Fericite si multa,multa sanatate, ca-i mai buna decit toate...
CarlaV spune:
Pivalone contine corticoizi, eu nu i-as pune...
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kay spune:
gutten morgen !!!
vroiam sa va zic ca fi-mea nu mai poate de dorul meu... n-are nici o treaba. daca stiam ca e asa, mergeam si eu la munte, o zi ![]()
asa de bine e aici... aer curat, chiar in oras, oameni veseli si draguti, trafic la ora 8 jumate ca la 2 noaptea in Bucuresti... uitasem ce bine e sa fii om normal.
Am fost si la spital, s-au bucurat sa auda ca S merge la Boston, ca e cea mai buna decizie pe care puteam sa o iau... oameni.
va pup ca se inchide aici la frushtuck si eu n-am apucat sa rad ce era in farfurie ![]()

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madaiulia Edit: spune cuvintele corect? Andrei le spune in felul lui, are cateva litere pe care nu le spune deloc, iar pe altele doar in anumite cuvinte. Oricum sunt inca mici, au suficient timp de vorbit si de legat cuvinte. Si sunt si baieti, se spune ca ei sunt mai lenesi. Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
unele le spune corect, altele nu.
De ex ieri i-am spus o singura data "pasta" in timp ce-i dadeam fusili si a repetat dupa mine "pata" ; la fel, "steaua" spunea "teaua".
"Bleu" spune "beo", "copilul" spune "copiuu".
Unele le stalceste rau de tot , de ex calculatorul este "cauaua", cascaval este "cacaial"
Dar spune si multe altele corect: cartea, cap, caii, calul, gata, apa, caca, iesi!,baia,nas,acolo,baba, croco, cubul, aici, pitici, etc (nu-mi vin acum in minte toate); si vad ca unele pe care le-a spus la inceput gresit, acum le spune bine.
vas spune:
Avem poze noi. http://good-times.webshots.com/photo/2523104280101876721OgCZrp?vhost=good-times
Sunt mamica
poze
13.05.2007
An@ spune:
Vas, am pozele ...f frumoase. Asa ma bucur cand mai vad ca mai sunt si alte fetite ...delicate (ca sa zic asa
).
Ella, io nu cred ca le-ai pictat tu
! beeeeei, sunt frumoase rau! cred ca e asaaaaa relaxant! Le pictezi direct sau faci mai intai un contur si p-orma colorezi?
Arcadia, mi-a placut fi-tu in cizmele cu toc...ce fericit era
!
Mi-a placut comparatia cu Patricia Kaas
...acu' vreo 10 ani m-am intalnit cu invatatoarea mea din generala si mi-a zis la fel...
Kay, daca mai stai pe acolo, mananca o clatita cu scortisoara
si bea un vin fiert si pt mine, de acolo, de la "chioscurile" alea ale lor de pe strada. aaaaa, si niste migdale date prin zahar ars 
.
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
Salut! Aveti cumva ghidul gradinitelor in format electronic? Mi-l puteti trimite si mie? Gracias.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
ckristina spune:
ella, intrebam de pretul vopselei si ce mai folosesti tu pt pictura pe sticla;nu s talentata la desen,dar as incerca si eu
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
An@ spune:
| citat din mesajul lui Graviduta Salut! Aveti cumva ghidul gradinitelor in format electronic? Mi-l puteti trimite si mie? Gracias. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului". |
parca Ckristina a trimis ceva cu gradi pe contul comun...asta o fi?
mami de Ana (22 mai 2007)
ella_74 spune:
| citat din mesajul lui An@ , io nu cred ca le-ai pictat tu mami de Ana (22 mai 2007) |
e foarte usor de pictat dar mai ales e atat de relaxant; e o incantare, mi-aduce aminte de copilarie;
si ca timp, in 10 minute am terminat candela; am outlinere , pe candela de la Ikea am folosit unul auriu , cu care fac contur in relief dupa care pictez.
Mi-a luat mai mult timp la borcanelul vitraliu dar cand pictez, timpul curge atat de bine pentru psihicul meu
Trebuie sa ajung la Ikea sa-mi cumpar niste candele "empty" pe care sa le pictez ca altfel in scurt timp o sa ajung sa pictez oglinda de la baie
.