*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

arcadia i-am scos cu pompita ca de aspirator ii este frica,tremura si am zis sa nu-l sperii,asa ca am luat o pompita..............nu scoate mar4 lucru da' ceva iese.

Asa s-a chinuit pana a adormitm-a bufnit si plansul cand am vazut cat se chinuie sa respire.Nici sa suga nu putea asa ca s-a culcat cu burtica goala,ca oricum mancare nu vrea.

A adormit cu OLYNTH SI CAMOFLOR de ala dr.MOM.Asta dupa ce am incercat VIBROCIL,apa de mare.........offfffff

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani! Nicolae/Nicoleta.
La multi ani! Addinel.
Doxinu sanatate lui Stefan.
BettyR merci totusi la stomatolog, poate te ajuta cumva. Tinem pumnii sa treaca repede.
Arcadia de cand repeta Andrei tot trebuie mare grija la ce-i spui ca tine minte si iti da cate una cand e lumea mai draga. De cateva zile Andrei si-a facut un obicei de a baga manutele in mancare cum ii pun castronelul in fata si picteaza peste tot. Doar ce-l sterg si iar baga si se pune pe ras, asa ca la un moment dat m-am enervat si i-am zis magarule. De unde un nou motiv de distractie maxima. De 3 zile cum ne punem la masa cum baga manutele in castronel zice "bagaiuie" si se pune pune pe un ras de nu am ce sa-i mai fac. Si asa cu tot ce nu are voie, arunca, rastoarna dupa care zice "bagaiuie" si se pune pe ras. Ba ma mai si povesteste la toti "mama bagaiuie Aniei". Acum as vrea eu sa uite, dar ti-ai gasit, cine stie cat il tine. Si nici sa ma supar pe el nu pot, ca e asa simpatic cand ma imita ca ma apuca si pe mine rasul.
Si sa va zic o faza la care m-a lasat masca azi. Tot facand prostii prin casa, i-am zis ca ma supar pe el (stiu ca nu-i bine, dar uneori nu mai rezist). Reactia lui insa m-a lasat masca: s-a lipit de mine si mi-a zis "mama supaia nu, Aniei ubete". Imi venea sa-l mananc de draga, nici nu am stiut cum sa reactionez, imi venea sa si plang, sa-l si pup. Si nu mi s-a parut, era si taica-su acolo si l-a auzit. Iar el era foarte mandru de declaratie.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am mai pus poze noi de aici si cateva de la mos, ca am uitat sa fac poze.. aici si un filmulet

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mary_lou,
sa stii ca eu in mod regulat pun deoparte jucariile lui , o parte din ele; azi de ex i-am dat un set de cuburi din alea de burete, cu cifre si litere pe ele pe care le avea de cand avea vreo 5-6 luni; s-a jucat cu ele minute in sir, parca era prima oara cand le vedea.

cat despre timpul meu, inca nu-mi apartine atunci cand sunt cu ; imi ramane si mie 1 ora maxim 2 dupa ce il adormim seara.

Ckristina,
eu din pacate n-am primit de Mos pottery wheel , nu fiindca n-am fost cuminte ci fiindca nu mi-a mai gasit; dar tot raul spre bine fiindca voi primi , cf promisiunilor, una adevarata.
Pana atunci ma joc pe sticla .
N-am inteles intrebarea cu " cat a costat?"; la ce te referi?

poze cu restul "picturilor":
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PictatPeSticla?authkey=etMfX-Td4rY#5277173184308301106

Mergi la inceput

Ioana, aoleu, daca nici sa suga nu poate..las ca trec ei mucii astia!

madaiulia, wow, dar chiar stie multe cuvinte! asta cu bagaiuie e super tare , iar declaratia.. si calin dupa ce face o prostie vine sa primeasca pup, adica asa stie el sa pupe, ne da obrazul sa il pupam noi

Mergi la inceput

Doxinu am scris in acelasi timp. Voiam sa-ti zic ca noua ne-a recomandat medicul de familie al lui Andrei pt muci Pivalone picaturi. Nu am incercat pentru ca nu a fost nevoie, el era mai mult infundat noaptea in posterior, nu ii curgeau mucii, iar pentru asta a fost util Vibrocilul, dar imi amintesc ca zicea ca pentru mucii care curg e mai bun Pivalone. Poate mai sunt fete care au folosit si iti pot zice mai multe, oricum e o varianta de incercat si asta.
sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ioana,
multa sanatate lui Stefan!
ai incercat aspirator nazal din ala cu baterii? e bun mai ales pentru mucisori lichizi; nu face zgomot si are si cateva melodii pe el.
Noi il curatam pe doar cu spray cu apa de mare dupa care cu bat de ureche scoatem; aspiratorul nazal nu e bun pentru mucisori tari.

Madaiulia,
Si e cu piciorul pe acceleratie la cuvinte; in fiecare zi spune cel putin unul nou; azi a spus "cap", "alb" si "copil".
dar nu leaga inca cuvintele...

Mergi la inceput

Ella super picturile, chiar ai talent.
Arcadia am vazut pozitele cu Calin e un smecheras. Scuze ca intreb, asa sunt eu mai curioasa din fire, am vazut si o fetita in unele poze/filmulete cu care se joaca Calin, e surioara lui?

Edit: Ella Bob spune cuvintele corect? Andrei le spune in felul lui, are cateva litere pe care nu le spune deloc, iar pe altele doar in anumite cuvinte. Oricum sunt inca mici, au suficient timp de vorbit si de legat cuvinte. Si sunt si baieti, se spune ca ei sunt mai lenesi.

Mergi la inceput

madaiulia, e verisoara lui
calin nu pronunta l, zice can in loc de cal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Bantui si eu la ora asta, cine stie ce ma asteapta la noapte ca ii iese si Andreeiei o masea. Chiar nu stiu cum rezist atata, gravida fiind, ca-s treaza de la 5.

Multumesc fetelor pentru gandurile bune, deocamdata nu ma mai doare, doar vag, dar ma programez la dentist sa se uite sa vada ce poate face.

Madaiulia, ce baiat avansat ai! Face adevarate propozitii. Si Andreea l-a spus pe taica-sau la bunici ca i-a dat bataie, zice 'bataie, pac, pac'. Sarea in pat si asa i=a zis taica-sau, dar nu a si batut-o. Is super simpatici. Si m-ai distrat cu painea ca fuge si si-o indeasa in gurita, eu zic sa-l lasi sa manance, asa am facut si eu ca nu o prea lasam sa manance paine, si acum nu pune gura nici sa o tai, ii mai indes eu cate o bucata. Parca stiu ca au nevoie si de asa ceva, sau cereale, dar a mea nu mananca nici cereale. Chiar prefera legumele si putina carne, uneori i-as mai da o felie de paine sa mai scap ca nu mai stiu ce sa ii fac.

Ancamari, bravo ca ati scapat de scaunele moi. O sa manance el, dar tare greu se apuca ei in general. Poti sa ii faci mar copt cu orez, eu fierb orez cu o lingurita de zahar brun si apoi amestec la robot chiar numai un pic cu marul copt. Orez cu carne de pui, eu trebuie sa il fac mai lichid ca sa-l manance, mai fac si sos cu dovlecel, ardei si usturoi un pic. Paste cu unt si cascaval, sau cu branza de vaci si un ou batut si dat la cuptor un pic. Eu folosesc niste paste mici, patrate, sunt si de grau, dar si de porumb. Mie mi se par mai de regim, poate te inspira.

Ella, super picturile tale.

Doxinu, sanatate, pune-i apa sa i se inmoaie si incearca cu pompa manuala. Tot asa ii scoteam si eu, parca nu mare lucru, dar macar de 2 ori pe zi inainte sa se culce ca si ea pica jos de somn si nu putea adormi,numai in brate la taica-sau. Eu ii mai astupam o nara si trageam, dar primele zile nu iesea mare lucru, abia dupa 3-4 zile. Primele nopti o pazeam sa vad ca respira ca ma stresam. Scapati voi si de asta, dar e tare enervant.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput