*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)
Raspunsuri - Pagina 12
bettyR spune:
Fetelor ma doare o masea de moooor, toata noaptea am stat si m-am foit. Are plomba si e pusa f aproape de nerv, banuiesc ca se misca si intra pe langa, ca e de multi ani. Habar nu am ce e de facut, dar inca nu mi-a trecut si nu stiu cat pot rezista, zici ca mi-a dat cineva un ciocan in cap. Cred ca merg la dentist sa vad ce poate face asa fara anestezie.
Madi, ce oameni maturi si intelepti sunteti si mai multi de aici care luati jucarii si le ascundeti si nu le desfaceti pana la mos. Noi suntem mai rau ca si copiii, i-am luat o gramada de o saptamana incoace si i le dam. Ieri am luat un xilofon si am zis ca nu-l desfac, dar i l-am dat pe drum. Suntem dusi cu capul. Oricum am zis ca pana la anul nu mai primeste nimic, de Craciun punem sub brad cadoul de la parintii mei. Dar asa frumos se bucura si am zis ca si asa ea nu stie inca ca in ziua x e mosul. Asa frumos zice 'Vai, vai'.
Abia astept sa iau bradul sa il facem, dar nu stim daca sa luam natural sau artificial, si ne temem ca o sa traga de el si o sa ii cada in cap.
Doxinu, multa sanatate lui Stefan si nervi tie, asa a avut si Andreea ultima data, o tona de muci de credeam ca nu se mai termina. A durat mult, o saptamana si chiar am tinut-o in casa 3 zile ca a facut febra dar f putin. Ii ieseau cu firicele de sange saraca si cred ca o ustura ca nu ma lasa deloc sa umblu la nas si intr-o zi a vomat ca am tinut-o si a plans, groaznic, bine ca a trecut. Lasa ca trece si la voi.
Betty
10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
CarlaV spune:
Betty, imi pare rau pentru masea. Dr. poate incerca sa ti-o trateze pe viu, dar depinde de cat de rezistenta esti tu la durere, sa nu exagerezi ca sa nu ai contractii.
Daca e dentist bun si are materiale, atunci iti poate face o anestezie fara adrenalina care nu afecteaza cu nimic fatul. Oricum trebuie sa stie dinainte ce varsta a sarcinii ai. Bafta! 
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
bettyR spune:
Pe mine nu m-a anesteziat niciodata cand am fost la dentist, dar nici nu am avut carii mari, doar la asta imi amintesc ca m-a durut mai tare si mi-a zis ca e aproape de nerv. Acum m-a mai lasat, adica ma doare putin, dar continuu. Si nici nu m-au durut maselele, numai o data inafara de acum cand eram studenta. Ghinion, daca nu m-am dus sa vad inainte, acum rabd, sper totusi sa imi faca ceva asa.
Betty
10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
kay spune:
multa santate trimitem spre STEFI si Betty !!!
mica,
!
toti capsuneii si capsiunelele !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancamari spune:
Addinel - La Multi Ani!
Kay - Drum bun!
Ella - ma ajuti si pe mine cu BE? Eu am ratacit dvd-urile si oricum nu aveam asa de multe ca voi.
Doxinu - sanatate lui Stefan!
Betty - iti tin pumnii sa-ti treaca maseaua, poate se potoleste. Poate trebuie scaoasa plomba si pus un pansament, ceea ce nu implica musai anestezie. Si scoti nervul mai incolo, ala pe viu nu cred ca se poate.
Piticania mea e aproape bine! Sa zicem ca i-a trecut burtik pt ca azi a produs carnacior. Dar tot nu mananca mai nimic, nu stiu ce sa-i mai fac sa fie si cat de cat de regim. Hidrasec ii dau pana diseara, cred ca 5 zile sunt suficiente, nu? Sun diseara si pediatra dar parca asa aveam notat.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
doxinu spune:
ancamari
imi pare bine ca va simtiti mai bine.O sa pape doar sa nu o fortezi
OANAdrum bun iubita
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
madi, am vorbit cu tati de calin, a zis ca nu poate spune cu siguranta de la distanta ce are calcul, cel mai bine e sa il vada. daca vreti, el poate marti pe seara cel mai devreme 
masina din sectorul 2 mi-au ridicat-o, se pare ca numai pe iancului unde stau eu se plimba
am fost sambata sa o iau, costa 220 lei ziua de stationare...astia is pusi pe facut bani de sarbatori..plus 150 ridicatul si 150 transportul. si amenda vine acasa, 108 lei. normal era sa platesc numai amenda 
oana, da, traduc ro-en, nu stiu termeni medicali, dar pentru tine invat
adica serios, imi iau dictionarul de termeni medicali si o fac ![]()
asta e perioada cazaturilor si cucuielor, trece si asta..
bettyr
imi pare rau de masea, uff, tocmai acum s-a nimerit.. du-te totusi la dentist, poate se gaseste o solutie. anestezia cu lidocaina nu merge?
ancamari, de mult voiam sa iti zic ca la recomandarea ta i-am luat si eu lui calin gecuta bleu cu bej de la lr si e tare draguta
mica e grozava maya daca schimba hainutele la bebe ![]()
ioana ii scoti mucii lui stefan? eu nu i-am scos niciodata si nici nu a avut prea multi, doar ii sterg nasucul.
Addinel
la multi ani! 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007)
mary_lou spune:
Salutare la toata lumea!
Diana,
acelasi lucru il simt eu acum cu Paty,nu mai stiu ce sa fac sa nu se mai loveasca numai la cap,chiar ma gandeam si eu la o casca de protectie numai ca el, cu siguranta, nu ar sta cu ea pe cap si ne-ar auzi tot cartierul
.
Asa ca ne-am gandit ca ar fi mai bine pt o perioada sa lipim polistiren pe tocul usilor pana la inaltimea lui![]()
alta solutie mai buna momentan nu ne vine asa ca o s-o incercam pe asta.Colturile erau acoperite de mult,am eliminat aproape orice obstacol din calea lui,nu ar mai avea de ce sa se loveasca rau

BettyR,Florentina Roman,
multumesc mult de sfat,chiar l-am pus in practica pt ca aveti mare dreptate,luna decembrie am exagerat cu cumpararea jucariilor,am avut 3 cutii mari de la quelle,apoi de Sf Andrei cosul plin la selgros si acum de mos la carrefour,le avea pe toate plus ce avea de dinainte.Asa ca am bagat o masinuta mare la boxa si multe din jucarii si mai are cateva,sa vedem cum facem pe viitor ca el oricum nu le baga prea mult in seama

Liviana,
Si noua ne-ar fi citit dr tomograful imediat dar noi ne-am chinuit sa-l adormim de la 8 la 3
pana am reusit noi sa-l adormim dr plecase la Iasi la un seminar si de aceea a ramas pe joi sa vina sotul in Buc sa-l vada dr Ciurea.

Florentina Roman,
aceasi problema o aveam si eu cu Paty,vroia sa se uite la tv la nici un metru distanta.I-am tot explicat,nu vroia sa asculte asa ca m-am gandit sa-i cumpar un fotoliu pt copii si sa-l pun intr-un loc unde sa stea sa se uite la tv.
A fost foarte incantat de fotoliu asa ca daca vrea sa vada vreo reclama(are una singura care-i place ca e cu pisici si catei)sa se duca-n scaunelul lui si chiar imi arata ca se uita din scaunel![]()
Ella,
super tare,chiar ai talent,foarte bine ca ai timp si pt tine ca la mine lipseste de multt

Va multumesc pt gandurile voastre bune Madaiulia,Chiquitita,Ioana13,diana,bettyR,Florentina Roman,Liviana,ella,Arcadia,

Elteka,
super misto peisajul la voi dar in schimb cu temperaturile alea asa mici nu m-as impaca f bine pt ca eu nu suport frigul.Elias e un scump cum mananca el zapada
si ce se mai joaca,bravo,poate o sa reusesc si eu sa-l fac pe Paty sa se joace mai mult

Noi sambata si duminica avem program de joaca cu Paty 2 ore la mall la locul de joaca pt copii,tati intra cu el si-l supravegheaza si-i place tare mult.Doar ca am zis sa-l ducem si vineri, si cum tati nu avea timp sa mearga cu noi m-am dus eu cu un verisor, si cum a intrat acolo, o fetita cam de aceeasi varsta cu el si-a infipt ambele manute in parul lui de nu mai vroia sa-i de-a drumul.
Offf,ce sa fac in astfel de cazuri,el mititelu incepuse sa planga si eu am asteptat sa vina mama ei sa-i scoata mainile din parul lui Paty,nici macar nu si-a cerut scuze dar i-am zis sa aiba grija sa nu se mai repete mai ales la capul lui care are destule lovituri
Incepuse sa faca scandal in masina asa ca m-am gandit ca daca ii ridicam un pic scaunelul mai sus, sa vada mai bine, poate ii place asa ca am pus o pilota impaturita sub scaunel,l-am ridicat destul de sus si acum vede perfect afara si nici nu mai face scandal![]()
Oana,drum bun,sa te intorci cu bine!

Ancamari,sanatate multa lui Andrei Cristian,bine ca s-a facut bine

Pupam si pe Stefan de Doxinu sa se faca si el bine sa nu mai aiba mucisori

Si pe BettyR sa nu o mai doara maseluta

ckristina spune:
la multi ani sarbatoritilor!!!

ella, f frumoasa pictura ta!radeam cu oana de curand la telefon cand cautam moara de uz casnic(sa i fac faina proaspata biancai pt tratament homeopat) spunand ca fac si bani stand la poarta cu pungute cu faina praspata si plina de vitamine pt vanzare;azi mi a sosit moara si tot azi am vazut si pictura ta; cred ca pot sa pun si obiectele tale de decor la vanzare
; cat au costat?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!