*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare

Vad ca vb de o carticica care se coloreaza cu apa.Eu i-am gasit 2 tablite si un creion care se umple cu apa si coloreaza rainbow.Poate sa stearga si sa coloreze la nesfarsit cred.Despre asa ceva vorbeati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor repede ma bag si eu pe la voi sa le urez la toti piticutii mei iubiti de aici sa le aduca si mos Craciun multe cadouri.
Am fost tare ocupati saptamanile astea si nu am prea intrat dar v-am citit.
Eliza mea e tare incantata de jucariile primite de mos Nicolae. E asa scumpa, ieri a fost la primul ei chef adevarat, o sa va pun poze saptamana viitoare.
Vorbeati de greutate la bebe .pai stati sa spun ca sa fiti mult ami linistite:Eliza are 78cm si 8.500kg. Asa ca sigur suntem pe podium.
Aaaa are si cu cine semana Eu:1.58cm si tati 1.75 .Asa ca ......vorba lui Doxinu, sa fie sanatosi.
Va pup !!!!!!!!!

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!!!
A fost Mosu' cu capsuneii si mamicile lor? :)

La multi ani Vali! Sanatate si un bb2 sanatos si mancacios!

Numai bine plantatie! Sanatate!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele noi avem niste muuuci.I-am luat VIBROCIL poate il mai ajuta nitel da' nu vad nici o schimbare................offffffff astept sa treaca.A venit MOSUL si nu i-a luat si lui mucii astia parca i-a mai adus..............

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

BETTY, multumim de compliment. Are ea ceva par doar ca nu sta cu el prins prea mult. Mi-ar placea sa-i prind multe codite.

DOXINU, pt Stefan sa se faca repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Addinel

Multa sanatate, fericire, noroc si tot ce iti doresti!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani de Sf Nicolae!

doxinu Multa sanatate! de la Vladut, sa se face Stefan repede bine!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

KID,NINUTZAMULTUMIM FETELE

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am fost la KIDEX ieri si am fost la dfel de dezamagita ca la BABY EXPO..........Am gasit sa-i iau doar 2 body-uri cu maneca lunga.In rest nu aveai ce lua.Jucariile erau si cele de proasta calitate din piata,foarte putine firme cu jucarii ca lumea........deci am fost degeaba si ieri

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, eu am plecat la Munchen, ma returnez mardi o sa-mi iau laptopu cu mine, ca am treaba, dar nu stiu daca o sa am net... am vb deja cu dr, ma asteapta luni... dar problema e ca nu stiu cand, o s ama duc acolo, vb cu secretara si vad ce program are. si in functie de asta stau si frec menta pe acolo, pana are timp. eu sper sa nu aiba vreo op lunga, ca atunci o sa am deja-vu-uri cu stat in/in fata/in spatele () spitalului...

arcadia, trebuie sa ridic niste acte, filme, rapoarte post-op... aaaah, arcadia, tu traduci ro-eng ? si stii si ceva termeni medicali? ca am nevoie pt o traducere..

si ne auzim de la Mun !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput