*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)
Raspunsuri - Pagina 15
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ckristina ella, intrebam de pretul vopselei si ce mai folosesti tu pt pictura pe sticla;nu s talentata la desen,dar as incerca si eu ![]() www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007) www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei! |
uite de aici sunt luate cele pe care le folosesc eu www. artopia .ro (fara spatii); in afara de trusa de pictura care contine acuarele , pensula si outliner, am mai comandat si alte chestii gen lut care se lucreaza la rece, o chestie mica din lemn cu care se lucreaza lutul, alte outlinere, etc.
Si unele markere definitive de scris pe sticla sunt luate de la Diverta.
nici eu n-am mai pictat de vreo 20 de ani dar e o terapie buna, asa ca poti incerca
Graviduta spune:
Ok, merci, atunci mai dati-mi si mie parola de pe contul comun ca asta pe care o stiu eu nu-mi merge. Merci mult.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
doxinu spune:
Fetelor voi va ganditi deja la gradinita........iar io zic ca asa de repede creste baiatul meu.........si ma consolez ca mai am un an jumatate de stat cu el si ma gansesc ca este asa de putin........
Baiatul meu dupa ce ca era racit si-a mai spart si buza
nu vreti sa stiti ce este la mine in casa.La BALANCEANCA sunt cuminti si este liniste fata de ce am io acum in casa cu raceala lui STEFAN.Sper sa treaca cat mai repede ca mi-e asa de mila de el.........
FETELE STITI CUMVA CEVA SUPER BUN CARE DESFUNDA NASUL?I-AM DAT CU: VIBROCIL,APA DE MARE,OLINTH,CANOFLOR.Sunt disperata ca nu reusesc sa-i desfund nasul.Mucii nu-i mai curg dar ii scot cu pompita CAT STA CA ARE NISTE NERVI CA NU POATE RESPIRA....................
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
carstea spune:
Doxinu, eu ii desfund nasul cu batista bebelusului.Nu ii place si urla dar se simte mult mai bine.Acum o ia singur din dulap si o pune la nas.
Ii faceam o baie mai calda si pe urma ii trageam cu batista si era muuult mai bine.
Pupici lui Stefan.
Noi plecam spre casa pe 18 cu oprire in Germania?Fetele din GERMANIA ce supermarket-uri aveti sa stiu sa dau cautare pe GPS.?
Pupam plantatia
lbelciug spune:
Ella, imi place ce faci pe sticla si te invidiez ca n-am timp si eu pt asa ceva. Stiu ce simti apropo de psihic, si eu simteam la fel cand faceam tablouri cu flori presate. La targul de suveniruri am vazut chestii dragute pictate manual pe sticla. Poti sa gasesti insa o groaza de modele si pe net cu Google image serach dupa "glass painting pattern".
Salutari din UK.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM
miniuta spune:
carstea, supermarketuri in germania sunt marktkauf, real, kaufland, edeka, si mai sunt (dar din alta gama) galeriile kaufhof si karstadt. depinde ce cauti la supermarketuri...
si noi suntem varza, vizita bunicilor l-a dat peste cap definitiv pe david, si asa miorlait din cauza maselelor si caninilor umflati..nu mai doarme nici la pranz, nici noaptea....e horror.
doxinu, eu am folosit pentru nasul infundat olinth pentru bebei, si vibrocil. si batista bebelusului, in ciuda protestelor vehemente ale lui david. sanatate multa!
mamica lui david(21.05.2007)
Ioana13 spune:
Ioana, chiar daca ei vocifereaza, mult mai repede se desfunda nasul cu batista bb-lusului. Pompita, daca il enerveaza, nu apuca sa scoata tot, atit de repede precum cea "motorizata". Cu timpul se obisnuiesc cu ea. Eu o foloseam, chiar daca plingea, dupa 1-2 zile nu mai aveam spactacol cind ii desfundam nasucul. Patrick, asta vara, 2 saptamini a avut mucisori de scos cu batista, i-a trecut doar dupa ce am ajuns la mare, dupa "scufundari".
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ancamari spune:
Doxinu - si karvolul isi face treaba pe timp de noapte, eu am inclinat si patutul bagand carti sub 2 picioare. In nas bag ser fiziologic si pivalone, alternativ, fara sa abuzez, batista bebelusului e foarte buna, chiar daca urla pana se obisnuieste, pompita trage doar ce e la indemana.
Ella - multam pt be, abia maine reusesc sa le iau. Succes la pictat!
Aveti idee cum trebuie recoltat pt coprocultura? Merge de seara pt dimineata? Ca nu i-am mai facut dar sunt curioasa daca a avut microb la burtik sau e de la canini. A spart unul si e rosu rau locul si pt al 2-lea, urla, nu doarme, mananca doar anumite lucruri, in nici un caz ciorba/supa pe care o papa pana acum.
Arcadia - multam pt incurajari, nu am carte de vizita de unde vazusem puzzle de lemn, am vazut la altii la Kidex dar nu am fost pe faza.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
Ioana13 spune:
Ancamari se ia cu lingurita aia din recipient, putin, nu mult, si se pune in recipient. Eu i-am luat pe la 6 dimineata si asistenta a venit dupa el pe la 12(eram internati in spital). Deci cred ca nu are nimic daca il iei de seara, nu se strica
. Il iei cind face. Lui P nu i-a iesit nimic la analize, dar nu a fost de la dinti... Nu cred sa fie de la dinti atita timp si asa puternica diaree.
Ella ff frumoase lucrari! Ce pofta imi faci... Ce ar mai minca P la culori... ca el inca le baga pe toate in gura.
Chris unde esti? Ce faci? Sinteti la sanius?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Si la noi a inceput show-ul de la masele. Se culca dupa 12 noaptea, si la pranz doarme de la 5 la 8. Eu la 1-2 noaptea am program de dus si spalat pe jos, ca alta data nu pot.
Eu la a doua raceala din toamna asta nu am mai putut folosi batista bebelusului ca a plans si a vomitat cand am tinut-o, partea buna a fost ca a vomat si mucii si a dormit 3 ceasuri dupa linistita. Doxinu, mergi la medic si vezi ce zice, poate iti dau ei ceva. Sinupret, nu e pentru muci, parca asa zicea Graviduta. Poate ne spune ea ca si eu vreau sa mai stiu ceva. Noua ne da doctorita numai Eurespal si Panadol.
Betty
10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)