Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
alexutza_26 spune:
Olivia -
..pai de la faptul ca a luat ff bine in greutate cand a fost bebe i se trage si denumirea
......ma bucur tare ca e un bebe cuminte si ia bine in greutate!!!
Andreyuta - nu te stresa cu masuratorile, asa mi-au iesit si mie la 37 de sapt d enu am mai putut sa dorm noptile de ganduri negre, ca apoi dupa 10 zile sa iasa totul normal...ideea e ca acum difera pozitia in care-l masoara, aparatul, interpretarea.....e subiectiva eco la varsta asta e sarcinii!!!!....si de ce ceza??????????????????nu e intors???????sau esti micuta in bazin??????????
Monica- daca mi-ai fi zis ca ai 30 de ani..as fi zis ca faci misto de mine
deci maine avem mancare si distracie asigurata
....
Bertha - am vazut 2 comori superbe
- sa va traiasca sa va bucurati de ei!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 8 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Ginye - am vazut pe Stefanut cel grasun...mie asa mi se pare in poze....ma bucur ca totusi ai apucat azi-noapte sa te mai odihnesti si tu....
Mirtha - ma bucur ca totul a fost ok....cum a fost pe drum cu pitik??? 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 8 ZILE 
alexutza_26 spune:
Malina - hai ma????cum asa???s-a desfacut cusatura???? adik cu ce fir te-au cusut??? totusi du-te pana la spital sau spune-i lui Tutu...sa nu se infecteze....ooofff, imi pare asa rau!!!!multi
ici si LA MULTI ANI!!!! sotului, sa fie sanatos, sa fiti fericiti impreuna si viata cat mai lunga si copii cam cati va doriti!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 8 ZILE 
babyzapi spune:
Andreyutza e bine ca e bebe grasunel, lasa celelalte masuratori ca nu au o relevanta asa mare. Imi pare tare rau ca tre sa faci cezariana dupa ce toata sarcina ai stiut ca o sa poti naste normal. Iti este greu si teama de cezariana pt ca pana acum te pregatisei psihic pt natural, dar sa stii ca nu e asa de rea operatia, doare in prima zi si te refaci destul de repede...si nu in ultimul rand e mai bine asa pt bebe.
dulce si nu mai fii supi.
Malinas si Oceanborn La Multi Ani sotilor!
Caterinas tin pumnii sa vii cu vesti bune de la dr si sa va intelegeti bine mai ales ca e prima vizita la el.
Mirtha sa-ti fie de bine papica
...asteptam detaliile de la control.
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru 
andreyutza spune:
alexutza,
nu sunt deloc mica in bazin.
daca te uiti la pozele din albumul comun ai sa vezi. si bebe e intors de vreo doua luni. am povestit putin mai sus care e problema.
ma duc sa mai calc din hainutzele lui bebe. revin ma tarziu.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
37+
Matei
andreyutza spune:
oooff mai iubitica. asa e, ma pregatisem psihic pentru nastere naturala. am idee cum o sa fie dupa cezariana pentru ca acum trei ani cand m-a operat pentru chist am fost taiata ca la cezariana. si dupa, am avut niste dureri... a fost cumplit in conditiile in care nu-mi taiase si uterul asa cum se va intampla acum. deci, acum va fi si mai rau. poate ca pragul de suportabilitate al durerii este mai scazut la mine, habar n-am. dar asta e, bebe sa fie bine ca restul trec. 

| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Andreyutza e bine ca e bebe grasunel, lasa celelalte masuratori ca nu au o relevanta asa mare. Imi pare tare rau ca tre sa faci cezariana dupa ce toata sarcina ai stiut ca o sa poti naste normal. Iti este greu si teama de cezariana pt ca pana acum te pregatisei psihic pt natural, dar sa stii ca nu e asa de rea operatia, doare in prima zi si te refaci destul de repede...si nu in ultimul rand e mai bine asa pt bebe. dulce si nu mai fii supi.Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 ![]() Primul nostru ![]() |
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
37+
Matei
oceanborn spune:
Malina mersi la fel
si sotului tau! la fel si eu am facut un tort...si salutare...ma revansez la anul..
Anul asta se pare ca ne serbam amandoi ziua de nastere intr-un mod placut , la spital ascultand bataile de inima ale bebelui
. de ziua mea la monitorizare astazi din nou ...
40+
Thomas 
bertha spune:
Andreyutza, curaj, ca nu e ala atat de negru! Iti spune una care a facut 2 cezariene. Nu se compara refacerea dupa o operatie care seamana cu cezariana ca taietura, cu cezariana. Sa nasti e un eveniment fericit care iti da aripi si te face sa te pui pe picioare atat de repede, ca te uimesti pe tine insati. Nu se compara trairile in cele doua cazuri. In primul esti o femeie care sufera de o afectiune si in al 2-lea esti o femeie fericita care abia asteapta sa se ridice din pat pt puiul ei. Sunt si niste hormoni responsabili de asta. O sa vezi ca o sa-mi dai dreptate in scurt timp.

Fetelor, ati spus atatea cuvinte frumoase despre puii mei, ca m-ati facut sa rosesc.
Toti copiii sunt frumosi si dragalasi, dar ai nostri cunt cei mai tari.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Olivia26 spune:
Oceanborn, malinas
sotiorilor!
Ginye, chiar ca are falcute Stefanutul
iar tu esti tare frumusica, mami!
Andreyutza
, important e sa fie bebe bine, mai ales ca e asa pretios, tu esti o mamica puternica si o sa te refaci rapid 
Malinas, esti sigura ca s-a descusut? Poate doar nu s-a prins de tot..zic si eu, eu n-am indranznit inca sa ma benoclez acolo
A mai trecut durerea? Oricum cred tre sa te vada neaparat
Sper sa fie alarma falsa.
Mirtha, felicitari pt vestile bune!
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
caterinas spune:
Andreyutza imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Gandeste-te ca pana la urma visul ti s-a implinit si in curand iti vei tine comoara in brate. Ce a fost nu mai conteaza. Totul va fi bine pana la urma, vei vedea. 
37+
Andrei