Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
Olivia26 spune:
A adormit falcutza. Ca tot am un moment de respiro ma duc sa iau ID-urile din datele de contact si va adaug si eu in lista de mess. Sper sa-mi dati accept 
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
andreyutza spune:
Alexutza, otilia, ginye,
va multumesc pentru sustinere.

otilia, vrabiuta, lauramiron, oceanborn

am uitat pe cineva?
Simona, sa-ti traiasca flacaul. s-a facut mare raducu! scuze pentru intarziere.
babyzapi,
basescu zici?
ce bine ca te ajuta si sotul! e foarte important.
Cherie

felicitari pentru bebe grasun!! refacere rapida!
bertha, ce copii frumosi ai!!

ginye
super veste. asa sa fie in fiecare noapte!
acum sa va spun ce-am facut ieri la doc. sunt cam dezamagita.bebe are in jur de 3.200 Kg. partea proasta este ca, se pare, voi naste prin cezariana.
dupa ce toata sarcina m-am gandit c-o sa nasc natural acum vine aceasta veste. m-a programat pentru data de 16 decembrie. pana la urma sa se intample asa cum e mai bine pentru bebe. in rest, iar mi-au iesit masuratorile ciudat. unele arata ca bebe are 40 sapt alte ca are 36 sapt.
oooffff
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
37+
Matei
monicus spune:
[red[Andreyutza de ce trebuie sa nasti prin eczariana...?? nu ai spus pe ce motiv.. poate o sa fie natural... ce ti-a spus dr...
te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreyutza Alexutza, otilia, ginye, va multumesc pentru sustinere.![]() ![]() otilia, vrabiuta, lauramiron, oceanborn![]() ![]() am uitat pe cineva?Simona, sa-ti traiasca flacaul. s-a facut mare raducu! scuze pentru intarziere. babyzapi, basescu zici?![]() ce bine ca te ajuta si sotul! e foarte important.Cherie ![]() ![]() felicitari pentru bebe grasun!! refacere rapida!bertha, ce copii frumosi ai!! ![]() ![]() ginye[/red] super veste. asa sa fie in fiecare noapte!acum sa va spun ce-am facut ieri la doc. sunt cam dezamagita.bebe are in jur de 3.200 Kg. partea proasta este ca, se pare, voi naste prin cezariana. dupa ce toata sarcina m-am gandit c-o sa nasc natural acum vine aceasta veste. m-a programat pentru data de 16 decembrie. pana la urma sa se intample asa cum e mai bine pentru bebe. in rest, iar mi-au iesit masuratorile ciudat. unele arata ca bebe are 40 sapt alte ca are 36 sapt. oooffff Minunea din viata noastra!!! Criss http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png 37+ Matei |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
37+ 
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreyutza acum sa va spun ce-am facut ieri la doc. sunt cam dezamagita.bebe are in jur de 3.200 Kg. partea proasta este ca, se pare, voi naste prin cezariana. dupa ce toata sarcina m-am gandit c-o sa nasc natural acum vine aceasta veste. m-a programat pentru data de 16 decembrie. pana la urma sa se intample asa cum e mai bine pentru bebe. in rest, iar mi-au iesit masuratorile ciudat. unele arata ca bebe are 40 sapt alte ca are 36 sapt. oooffff |
ce ai mai??!!
bb la 37 de sapt de 3200 e maricel, dar nu prea mare deci e super.
la varsta asta a sarcinii masuratorile ies vraiste, la mine nici nu mai face eco ca ies multe saptamani diferenta.
de ce trebuie sa faci ceza?
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
titeimaria spune:
Buna fetelor
Eu am depasit termenul cu o saptamana si o zi si doctorul a hotarat sa merg la spital sa-mi produca nasterea cu ajutor unei perfuzii....habar nu am cu ce...nu am intrebat:D eram doar heppy ca o sa vina bebe, dar din nefericire am avut contractii in urma perfuziei dar nu m-am dilatat deloc desi am stat cateva ore bune la perfuzie(de la 10:30 la 17:30). nu-mi mai simteam nici mana apoi. dar bebe nu a vrut sa vina..,aseara m-a trimis acasa iar maine merg iarasi la el sa mai incercam odata poate acum vrea sa vina...mi-a promis medicul ca sapt asta mi-l da pe bebe in brate...si eu de abia astept. A mai patit cineva asa ceva?? Ce sfaturi imi dati? Mersi
Mirtha spune:
Buna dimineata burtici si mamici !
Intru repde sa felicit noile venite in clubul mamicilor si sa le fac un pic de galerie graivutelor care se pregatesc intens.
Cherie bravo mamico ! Felictari , sa fiti sanatosi si va intoarceti cu bine acasa ! Abia astept sa ne povestesti despre primele emotii pe cre le-ai avut cu putzulica in brate !
Vrabiutza , Oceanborn , Darling intelg ca voi sunteti next in line !
Go , go , go ! Tinem pumnii sa fie totul bine. Bafta ,sa aveti nasteri cit mai usoare !
Alra , Otilia mai fetelor ce va dau aia pe acolo sa mancati ?![]()
Pai si cu dop pierdut si dilatate si nimic, nimic ? Mai luna plina care vine sigur nu o ratati daca pina atunci e tot asa pace si liniste .
Noi sutem ok , la control a fost totul in regula. Va multumesc tare mult pt. sustinere! 

Povestesc detaliat ceva mai tirziu pt. ca acum ma pregatesc sa infulec ceva pina nu se trezeste urlatoarea !
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
caterinas spune:
In sfarsit am implinit si eu 37 saptamani. Ura, Ura, Ura
Astazi la 5 merg si eu la doctor, sa vedem ce zice. Apropo, mi-am schimbat doctorul acum pe ultima suta de metri. Azi merg prima data la el.
Andreyutza, de ce trebuie sa nasti prin cezariana?
37+
Andrei
malinas spune:
Oceanborn, La multi ani sotului tau! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati impreuna multi, multi ani.
Eu tocmai am terminat de facut un tort tiramisu pt sotul meu, asta e tot ce primeste azi. Cadou nu avem, dar ne revansam la anu'.
Amalia, nu-mi vine sa ma mai duc la doctor. La o saptamana dupa ce am nascut am ajuns la medic fiindca ma durea rau de tot, si atunci mi-au zis ca mi-au uitat un fir. Acum...s-a desfacut cusatura
. Sincer...mai stau pana luni. Poate...se intampla vreo minune.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
andreyutza spune:
monicus, alra, caterinas, eu am avut niste probleme. la mine a fost o minune ca am ramas gravi intr-un timp relativ scurt. acum trei ani am descoperit ca am un chist pe ovarul stang. doc. a trebuit sa-mi scoata ovarul cu totul pentru ca era "imbracat" in chistul endometriozic. asta din cauza unei doctore idioate care n-a vazut la timp acel chist desi eu acuzam dureri puternice.
asadar, am ramas cu un singur ovar si cu endometrioza, boala cumplita de care nu voi scapa decat la menopauza. din aceasta cauza doctorul imi recomanda cezariana pentru a nu risca nimic. nu stiu ce sa fac. sunt intr-o stare....

Mirtha ce bine ca ai venit cu vesti bune!
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
37+
Matei
babyzapi spune:
CHERIE IUBITA FELICITARI! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE SANATOS, NOROCOS SI CU LIPICI LA GAGICI
Criss bine ca ai fost la dr iubita
si ca te-a curatat acolo. E mai nasol ca o iei de la capat cu durerile, dar bine ca nu ai dat in alte belele.
Mar_ysa noi cu botezul...o sa-l facem la Sf. Asteapta! Abia in aprilie o sa facem botezul ca nu pot veni socrii mai devreme in Romania (al meu e francez) si vreau sa fie si ei prezenti...si cred ca m-ar dusmani si ei toata viata daca l-as face fara ei
. Deci avand in vedere ca o sa fie asa tarziu nu avem nici-un plan facut, nici macar nu stim unde o sa-l facem...
Ginye WOW! S-a trezit Stefanut doar o data? FELICITARI! Si s-o tina tot asa! Am vrut sa vad si eu poze dar nu stiu de ce nu vad albumul cu poze in webshots...nu tu Ginye nu tu Stefanut 
Lauramiron
la tine e clara situatia...daca nu nasti azi, maine e sigur...si daca ar incepe travaliul noaptea sa stii ca e bine ca nu e trafic ajungi imediat la spital ![]()
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru