Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 10
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Ginye WOW! S-a trezit Stefanut doar o data? FELICITARI! Si s-o tina tot asa! Am vrut sa vad si eu poze dar nu stiu de ce nu vad albumul cu poze in webshots...nu tu Ginye nu tu Stefanut ![]() Lauramiron la tine e clara situatia...daca nu nasti azi, maine e sigur...si daca ar incepe travaliul noaptea sa stii ca e bine ca nu e trafic ajungi imediat la spital Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 ![]() Primul nostru ![]() |
Pozele sunt la semnatura.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui alexutza_26 Ginye - am vazut pe Stefanut cel grasun...mie asa mi se pare in poze....ma bucur ca totusi ai apucat azi-noapte sa te mai odihnesti si tu.... ![]() AMR 8 ZILE ![]() Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Suntem grasunel. Avem 4 kg!
ginye

ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Oceanborn, malinas sotiorilor! Ginye, chiar ca are falcute Stefanutul iar tu esti tare frumusica, mami!![]() Lucrusoare bebe Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Multumim!

ginye

Hera25 spune:
Andreyutza stii ca si eu sunt cu endometrioza si am nascut natural, dcei nu a fost nici un risc. Acum depinde ce zice si doct tau. De acum incolo probabil vor incepe problemele, dc se va reface endometrioza aia idioata.
Tu stii cel mai bine cum sa faci.
Fericita mamaica de bebe Lorena Elena
babyzapi spune:
Bebicul meu aseara a varsat mult de tot si cu bolta, un jet puternic cam tot ce abia papase, vreo 70 ml. Il tineam sa ragaie si deodata a varsat dupa aia si a ragait. M-a cam speriat...mai varsa el dupa ce papa, dar nici chiar asa...voua vi s-a intamplat?
Ginye mersi de ajutor
era si greu tare de vazut unde sunt pozele
dar sunt nedormita
. Scumpic tare si dolofanel bebe Stefanut.
dulce obrajorii.
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru 
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Bebicul meu aseara a varsat mult de tot si cu bolta, un jet puternic cam tot ce abia papase, vreo 70 ml. Il tineam sa ragaie si deodata a varsat dupa aia si a ragait. M-a cam speriat...mai varsa el dupa ce papa, dar nici chiar asa...voua vi s-a intamplat? Ginye mersi de ajutor dar sunt nedormita . Scumpic tare si dolofanel bebe Stefanut. dulce obrajorii.Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 ![]() Primul nostru ![]() |
Doar ce am patit-o eu azi la pranz. A regurgitat in jet si pe gura si pe nas destul de mult lapte. Cica e normal.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
cata_myky spune:
buna fetelor
si eu am patit-o de citeva ori ,sa verse tot ce a mincat ,si pe gura si pe nas.cica e normal.ca suge repede si lacom si se produce efectul de capucino in burtik lui .asta explicatie mi-a dat-o dr.in rest noi avem momente cind nici nu ragaie.am avut si noi prima noapte in care nu s-a trezit la 3 ore
a dormot de la 23-5dim.sper sa faca la fel si azi.
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
alra spune:
nu varsa tot ce au mancat, stiu asta de la cineva cu un copilas foarte bolnav si colac peste pupaza si cu un reflux puternic. cantitatea vomata insa pare foarte mare, daca iei jumatate din cantitatea mancata si o imprastii pe el pare imensa la vedere.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
caterinas spune:
Am primit acum telefon de la doctorita de familie. NU AM POJAR. Ce usurata m-a simt.
De duminica am stat ca pe ace.
37+
Andrei
alexutza_26 spune:
Ma bucur ca ti-a iesit din grija!!! Doamne ajuta!!!
| citat din mesajul lui caterinas Am primit acum telefon de la doctorita de familie. NU AM POJAR. Ce usurata m-a simt. De duminica am stat ca pe ace. 37+ Andrei |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
TheodoraPRINTZUL
AMR 8 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

sotiorilor!
iar tu esti tare frumusica, mami!