Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ginye WOW! S-a trezit Stefanut doar o data? FELICITARI! Si s-o tina tot asa! Am vrut sa vad si eu poze dar nu stiu de ce nu vad albumul cu poze in webshots...nu tu Ginye nu tu Stefanut

Lauramiron la tine e clara situatia...daca nu nasti azi, maine e sigur...si daca ar incepe travaliul noaptea sa stii ca e bine ca nu e trafic ajungi imediat la spital

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Pozele sunt la semnatura.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Ginye - am vazut pe Stefanut cel grasun...mie asa mi se pare in poze....ma bucur ca totusi ai apucat azi-noapte sa te mai odihnesti si tu....

AMR 8 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Suntem grasunel. Avem 4 kg!

Stefanut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Oceanborn, malinas sotiorilor!

Ginye, chiar ca are falcute Stefanutul iar tu esti tare frumusica, mami!
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Multumim!

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Andreyutza stii ca si eu sunt cu endometrioza si am nascut natural, dcei nu a fost nici un risc. Acum depinde ce zice si doct tau. De acum incolo probabil vor incepe problemele, dc se va reface endometrioza aia idioata.
Tu stii cel mai bine cum sa faci.

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebicul meu aseara a varsat mult de tot si cu bolta, un jet puternic cam tot ce abia papase, vreo 70 ml. Il tineam sa ragaie si deodata a varsat dupa aia si a ragait. M-a cam speriat...mai varsa el dupa ce papa, dar nici chiar asa...voua vi s-a intamplat?

Ginye mersi de ajutor era si greu tare de vazut unde sunt pozele dar sunt nedormita . Scumpic tare si dolofanel bebe Stefanut. dulce obrajorii.

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Bebicul meu aseara a varsat mult de tot si cu bolta, un jet puternic cam tot ce abia papase, vreo 70 ml. Il tineam sa ragaie si deodata a varsat dupa aia si a ragait. M-a cam speriat...mai varsa el dupa ce papa, dar nici chiar asa...voua vi s-a intamplat?

Ginye mersi de ajutor era si greu tare de vazut unde sunt pozele dar sunt nedormita . Scumpic tare si dolofanel bebe Stefanut. dulce obrajorii.

Primul nostru

Doar ce am patit-o eu azi la pranz. A regurgitat in jet si pe gura si pe nas destul de mult lapte. Cica e normal.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetelor
si eu am patit-o de citeva ori ,sa verse tot ce a mincat ,si pe gura si pe nas.cica e normal.ca suge repede si lacom si se produce efectul de capucino in burtik lui .asta explicatie mi-a dat-o dr.in rest noi avem momente cind nici nu ragaie.am avut si noi prima noapte in care nu s-a trezit la 3 orea dormot de la 23-5dim.sper sa faca la fel si azi.

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

nu varsa tot ce au mancat, stiu asta de la cineva cu un copilas foarte bolnav si colac peste pupaza si cu un reflux puternic. cantitatea vomata insa pare foarte mare, daca iei jumatate din cantitatea mancata si o imprastii pe el pare imensa la vedere.

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Am primit acum telefon de la doctorita de familie. NU AM POJAR. Ce usurata m-a simt. De duminica am stat ca pe ace.

37+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ma bucur ca ti-a iesit din grija!!! Doamne ajuta!!!

Citat:
citat din mesajul lui caterinas

Am primit acum telefon de la doctorita de familie. NU AM POJAR. Ce usurata m-a simt. De duminica am stat ca pe ace.

37+ Andrei

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 8 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput