Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 11
cata_myky spune:
de acord cu tine.eu am zis ca da afara ce este in plus,dar dupa o jumatate de ora iar urla de foame.acum eu nu mai inteleg nimic.
si totusi va intereb iar:cind trecem la ''clubul scutecelor''?asta ca sa nu ma trezesc ca vb singura la un topic de gravidute
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
Amalia spune:
CHERIEEEEEE felicitari si muuuulta sanatate!
Sa-ti traiasca voinicul si sa te bucuri de el! Refacere cat mai rapida, mamico si mult laptic!

| Citat: |
citat din mesajul lui oceanborn![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [batetobaVesti bune!!! ![]() ![]() : s-a nascut bebe de Cherie!!!3,700kg, scor apgar 10. Felicitari Cherieeeeee!!!Sa-ti traiasca si sa va faca fericiti!!!! multa sanatate !!! ![]() ![]() Acum o jumatate de ora cand am vb cu ea era nerabdatoare sa-si vada bebelul..am auzit ceva ueeuee si cred ca tocmai i-l aduceau. Ce ma bucur!] 40+ Thomas ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Mda a dormit si fi-miu aseara de n-a mai putut! S-a trezit la 11 sa pape, dupa aia la 1, apoi la 2 si a stat treaz pana la 4 si apoi s-a mai trezit la 5, la 6, la 7 si la 8
si uite-asa a mai trecut o noapte
. Macar daca ar fi mancat bine, dar manca numai cate 20-30 ml...degeaba am incercat sa-i dau suzeta sa mai lungesc perioada dintre mese. Cand vrea sa pape...s-a terminat! urla ca din gura de sarpe...no suzeta! yes laptic.
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru 
babyzapi spune:
Caterinas bine ca ai scapat de grija asta 
Cata_miky pai la Clubul scutecelor o sa trecem dupa ce nasc toate fetele si predam stafeta celor de ian-feb.
Isabela
lui
Primul nostru 
Amalia spune:
Mirtha ma bucur mult ca a decurs controlul bine astazi!
Te astept cu detalii sa ne zici ce si cum a fost!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
5 pozici noi cu scorpionasul meu
http://good-times.webshots.com/photo/2094061370103625916gYnRGS
Isabela
lui
Primul nostru 
cata_myky spune:
ok deci mai asteptam.am intrebat doar.
nici al meu copil nu vear suzeta si mor de ciuda ca am cumparat vreo 7
.vedem noi mai tirziu.
Baby-rabdare multa .sper sa treceti de peroiada asta cit mai repede
diana21 spune:
Vrabiuta e in travaliu, are dilatatie 4, contractii dureroase la 3 minute! Zice ca nu vrea epidurala, e super curajoasa!!!
Haaaai, Vrabiutaaaaa!!!

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti
cata_myky spune:
babyzapi-da ce dulce e.sa iti traiasca.asai ca atunci cind il privesti si iti zimbeste uiti de toate noptile nedormite?e un scump
lauramiron spune:
Rebeca imi facea asa o data la 3-4 zile
, de ma dispera
....si asta pana pe la 6-7 luni.
Stai linistita ca nu da afara tot, desi asa pare in momentele alea, da doar surplusul. Daca nu pare sa sufere si e ok si linistit dupa ce varsa, atunci totul e in ordine.
Ajunsesem cu Rebeca sa-mi pun o folie pe mine in timp ce o hraneam cu biberonul, ca ma saturam sa ma faca prastie
ea dadea jetul si in timp ce papa, sau in timp ce statea la ragait.
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Bebicul meu aseara a varsat mult de tot si cu bolta, un jet puternic cam tot ce abia papase, vreo 70 ml. Il tineam sa ragaie si deodata a varsat dupa aia si a ragait. M-a cam speriat...mai varsa el dupa ce papa, dar nici chiar asa...voua vi s-a intamplat? Ginye mersi de ajutor dar sunt nedormita . Scumpic tare si dolofanel bebe Stefanut. dulce obrajorii.Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 ![]() Primul nostru ![]() |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
39+ cu
Caterina Sara

Thomas 
. Scumpic tare si dolofanel bebe Stefanut.