Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
babyzapi spune:
Cata_miky asa e uit de toate cand imi zambeste. Chiar azi-noapte eram franta si vroiam atat de mult sa dorm, iar el se trezea si plangea atat de des...dar cum il luam in brate se uita la mine si zambea asa frumos si dulce ca ma topeam toata si nu mai ma simteam asa obosita.
HAI VRABIUTA! NASTERE USOARA MAMICA CURAJOASA

Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru 
Amalia spune:
Babyzapi pup un mancacios mic!
Trece ea si perioada asta, se face baiatul mare si se mai odihneste si mamica...
Ank suuuper poza ti-a facut! Asa amintire sa tot ai!
Alra, Otilia gata ma reprofilez!
Clar nu ma pricep la dat in bobi..
Da' astept si mare interes momentul...astazi am tot intrat sa citesc, chit ca scriu abia acum..doar-doar..![]()
Otilia toate picaturile alea de colici se pot da de la nastere. Eu Sab Simplex i-am dat dupa prima noapte de maternitate, cand deja incepusera colicile la Luca, la recomandarea doctorei neonatolog.
Simona s-a facut baiat mare Mihaita! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Darling mai e putin! Curaj mamico, ca in curand iti vei tine puiutul in brate!
Bertha ma bucur mult ca ati scapat de stresul cu stafilococul ala!
Multa sanatate! Am vazut pozicile..doarme ce copilasi frumosi ai!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Madutza eu Espumisan nu i-am dat lui Luca (cred ca e singurul pe care l-am ratat
) asa ca din pacate, nu te pot ajuta cu dozajul.
Ma bucur ca ai o bebelina atat de cuminte!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:

Vrabiuta

Nastere usoara si bebe sanatos!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Vrabiuta e in travaliu, are dilatatie 4, contractii dureroase la 3 minute! Zice ca nu vrea epidurala, e super curajoasa!!! Haaaai, Vrabiutaaaaa!!! ![]() ![]() ![]() _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel Dialoguri strumfesti |

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
39+ cu
Caterina Sara
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Mda a dormit si fi-miu aseara de n-a mai putut! S-a trezit la 11 sa pape, dupa aia la 1, apoi la 2 si a stat treaz pana la 4 si apoi s-a mai trezit la 5, la 6, la 7 si la 8 si uite-asa a mai trecut o noapte . Macar daca ar fi mancat bine, dar manca numai cate 20-30 ml...degeaba am incercat sa-i dau suzeta sa mai lungesc perioada dintre mese. Cand vrea sa pape...s-a terminat! urla ca din gura de sarpe...no suzeta! yes laptic.Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 ![]() Primul nostru ![]() |
Asa face si al meu.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
alra spune:
babyzapi incearca sa nu il lasi ziua sa doarma prea mult intre mese chiar daca e tentant sa iti vezi de treaba ta. am o prietena care a nascut cam odata cu mine si isi tot lauda baiatul ca "e cuminte manca-l-ar mama" ca o lasa sa isi faca treaba, ca ea face curat in pod si alte alea, io numa cu fi-mea de gat (cica "daaa, daca ai invatat-o in brate"
). noaptea insa a mea dormea bustean de la 2 luni si al ei "nu stiu draga ce are, sta treaz si cate 2 ore pe noapte"
cata_myky, eu nu am zis ca ei dau afara surplusul ci o parte de mancare, insa nu pe toata. ziceam ca pare mult mai mult decat este de fapt.
la scutece o sa ne mutam cand om naste cu toatele
si daca e sa stati dupa mine, nu curand ![]()
da io raspund cu placere la orice intrebare legata de bebelusi. daca tot nu nasc macar asa sa ma fac utila ![]()
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Alra maaare dreptate ai cu dormitul asta ziua!
Totusi, sunt copilasi care nu dorm prea bine nici ziua si nici noaptea..
Cu mutatul la scutece, m-ai amuzat teribil!![]()
| citat din mesajul lui alra babyzapi incearca sa nu il lasi ziua sa doarma prea mult intre mese chiar daca e tentant sa iti vezi de treaba ta. am o prietena care a nascut cam odata cu mine si isi tot lauda baiatul ca "e cuminte manca-l-ar mama" ca o lasa sa isi faca treaba, ca ea face curat in pod si alte alea, io numa cu fi-mea de gat (cica "daaa, daca ai invatat-o in brate" ). noaptea insa a mea dormea bustean de la 2 luni si al ei "nu stiu draga ce are, sta treaz si cate 2 ore pe noapte"cata_myky, eu nu am zis ca ei dau afara surplusul ci o parte de mancare, insa nu pe toata. ziceam ca pare mult mai mult decat este de fapt. la scutece o sa ne mutam cand om naste cu toatele ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:
Nastere usoara, Vrabiutaaaaa!!! Sa te ajute Dumnezeu sa-ti tii cat mai repede minunea in brate si sa te refaci rapid! Hai mamico curajoasa

!!
| citat din mesajul lui diana21 Vrabiuta e in travaliu, are dilatatie 4, contractii dureroase la 3 minute! Zice ca nu vrea epidurala, e super curajoasa!!! Haaaai, Vrabiutaaaaa!!! ![]() ![]() ![]() _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel Dialoguri strumfesti |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
babyzapi spune:
Lauramiron
si eu stau cu un scutec curat pe umar cand il tin sa ragaie ca sa nu ma tapeteze toata cu laptic ![]()
Ginye numai aseara a papat asa cate putin bebe ca in rest papa bine si el...doar trezitul des se mentine pe pozitie. Al tau e deja pe calea cea buna daca a dormit asa mult azi-noapte. Daca si in noaptea asta doarme la fel sa-mi zici si mie secretul tau.
Isabela
lui
Primul nostru 
alra spune:
amalia in capcana asta cadeam si eu - mama ce bine era daca dormea ziua si puteam si eu sa stau aiurea sa nu fac nimic sau sa fac treaba in casa. insa orice relas il plateam apoi noaptea.
fiecare cum poate insa eu daca nu dorm noaptea sunt rau de tot.
babyzapi mai e o problema la tine. bb tau e inca mic, nu mananca mult si are nevoie des de mancare. cred ca intr-o luna o sa se regleze binisor, mai ales ca e la sticla. tu cum ii dai mancare ziua, ai schema orara?
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Alra pai si ce sa-i fac mami ca sa-l tin treaz ziua? invata-ma tu ca eu sunt incepatoare, habar n-am! Cu muzica tare sau cu jucat cu el, degeaba, doarme dus...nu stiu...
Isabela
lui
Primul nostru 

Dialoguri strumfesti