Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
babyzapi spune:
Alra nu am o schema orara, ii dau numai la cerere, dar tin evidenta
si am observat ca ziua (de la 7 dimineata pana la 7-8 seara) papa 5 biberoane iar noaptea mai papa inca 2 biberoane. Toate biberoanele aceeasi cantitate de laptic 90 ml.
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru 
malinas spune:
alexutza_26, zici ca s-a spart galeata de ghinion la epiziotomia mea
. Nu ma duc nicaieri pana luni, m-am saturat. Ma spal de 7 ori pe zi, pun betadina sa nu se infecteze si ma rog sa se lipeasca la loc
. Sunt la un pas de a lua tubul de Picatura din frigider si de a trage o lipitura ca la carte.Ca in fire nu mai am incredere.Multumesc de urari.
oceanborn, saru'mana de urari.
Olivia, nu stiu cat s-a descusut- desfacut, dar ce se vede la intrare e "larg deschis"...sau, poate, m-a lasat asa...cu vedere larga.De durut, doare destul de rau, ca altfel nu ma sesizam ca ar fi ceva in neregula.
Babyzapi, e o scumpete bebitza al tau. Sa-ti traisca.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Alra pai si ce sa-i fac mami ca sa-l tin treaz ziua? invata-ma tu ca eu sunt incepatoare, habar n-am! Cu muzica tare sau cu jucat cu el, degeaba, doarme dus...nu stiu... Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 ![]() Primul nostru ![]() |
mami junior nu sunt retete sigure din nefericire
iti zic ce faceam eu cu mafoame fi-mea: incercam ziua sa ii fac program cat de cat, adica sa ii indesesc mesele, mai ales spre seara.
si noaptea daca se trezea o schimbam in lumina difuza si in zgomot mic de tot. ziua nu o lasam sa doarma la ea in dormitor ci in sufra unde stateam si vorbeam noi, ca dormea in landou. si asa se trezea mai des ca ne tot auzea si era lumina si zgomot.
seara o mutam cu carutu in camera la ea.
si ea fu micuta la nastere, cam 2500 da' manca mult de tot.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Alra nu am o schema orara, ii dau numai la cerere, dar tin evidenta Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 ![]() Primul nostru ![]() |
taci ca luai carnetu laurei unde a notat asistenta ce ii dadeam:
la 2 saptamani avea 2680 si manca ziua san si seara si noaptea 90 sau 105ml apa + lapte
la 1 luna 3180, ziua san si seara si noaptea 120ml
la 6 sapt 3600, deja faceam sticle de 150ml
cred ca pe la 2 sapt - 6 sapt manca seara sticla si noaptea cam de 2 ori, deci 3 sticle. in rest la san dumnezeu stie ce manca, o alaptam de pe la 9 de dim pana seara la 10 cand ii dadeam sticla de seara.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Mirela multa sanatate si sarcina usoara in continuare! Sa vina bebe cuminte la termen!
Bertha asa e si la noi la baita: tati e cu apa, eu il spal pe Luca, David toarna samponul sau imi da sapunul, ori ii spala si el un piciorus ceva, ce mai apuca!
Toti asteptam cu drag baita lui bebe. Singura diferenta este ca nu-i fac baie zilnic, ci la 2-3 zile.
Caterinas multa bafta azi la doctor! Sa vii cu vesti bune de acolo!
Ginye, Babyzapi pup dulce bebicii dulci! Tare frumoase poze, sa va traiasca minunile mici!
Lauramiron mai ai putin..
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Anes, Diana, Bebecris, Dandusa, Diamisha, Loren@, Miky-ea, Flowers ce mai faceti mamicutelor?
Ce va fac prichindeii?
Si lista fetelor care n-au mai intrat de mult este lunga...din pacate am uitat pe multa lume in nominalizarea asta..
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Exact asa fac Alra cu tinutul ziua in sufragerie cu noi in landou si pe salteluta de infasat ca-i place si noaptea in dormitor in patut. Intr-o noaptea am incercat sa dormim cu tv aprins si cu lumina (ca ne gandeam poate de la zgomot doarme asa bine ziua) dar nici asta nu a dat rezultate. La noi noaptea e scandal, ce sa mai....asteptam sa se regleze el singur...
| citat din mesajul lui alra [br mami junior nu sunt retete sigure din nefericire iti zic ce faceam eu cu mafoame fi-mea: incercam ziua sa ii fac program cat de cat, adica sa ii indesesc mesele, mai ales spre seara. si noaptea daca se trezea o schimbam in lumina difuza si in zgomot mic de tot. ziua nu o lasam sa doarma la ea in dormitor ci in sufra unde stateam si vorbeam noi, ca dormea in landou. si asa se trezea mai des ca ne tot auzea si era lumina si zgomot. seara o mutam cu carutu in camera la ea. si ea fu micuta la nastere, cam 2500 da' manca mult de tot. ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru

Madutz spune:
Babyzapi multumesc de urari
! Ce scorpionas dragalas si zambacios ai
! Seamana cu mama lui cea curajoasa
! Si ce mareee s-a facut! Sa fiti sanatosi! Am impresia ca si Basescu e scorpion, asa ca-i normal sa semene
!
Monicus
! Nici nu-mi vine a crede ca mai e asa putin! Bafta multa si tie, suntem cam in aceeasi perioada
!
Spiridusul - esti mortala cu majoretele da bagat bebe la loc in burta
! Sa-ti traiasca flacaii nazdravani
si sa fie sanatosi!
Alexutza26
! Calm, calm, asa, foarte bine
! Ce putin mai ai
- tin pumnii stransi stransi pentru tine
!
Caterina
- subscriu si eu - ai un nume fff frumos - e si pe lista noastra! Sa aveti un bebe asa cum vi-l doriti si sa va bucurati de el
! 37 saptamani e considerata sarcina la termen - felicitari
! Bafta la doctor!
Amalia - da. auzi la el, sa nu-mi arate bebelina
! Saracu, cred ca abia asteapta sa scape de mine
! Multumesc de urari
!
Madutza_bra - felicitari pentru semnatura! Avem acelasi termen (dar la noi va fi cezariana asa ca va fi mai devreme). Si eu vreau sa mai stea in burtica, ca mi-e casa neingrijita
, si-s grabita si-s grabita, si parca nu-mi ajunge ziua sa termin!
Cheeerie - felicitaaari 

Sa-ti traisca baiatul, sa fie sanatos si tie refacere rapidaaa!
Ank - ce frumoaasaa poza
! Bafta, mai ai putin!
Mirtha, felicitari pentru vestile bune!
Andreyutza - nu-ti face griji cu ecografia! La 37 saptamani ma suratorile nu mai au aceeasi acuratete! Iar bebe e grasut bine
! La mine Herghe nu s-a uitat decat la placenta, IR-uri, col, a masurat BCF si asa, poza de ansamblu la bebe (pozitie, daca are sau nu circulara si cam atat). Bafta multa si ai grija de tine!
Bafta multa fetelor 

Alra, Otilia, Vrabiuta, Oceanborn, Darling 

!
Am scris un mesaj cat o zi de post (ca tot e post), zic eu c-am citit din urma cam tot, da' nu bag mana in foc
!
Eu am fugit, trebuie sa bag perdelele la spalat!
Va imbratisez cu drag pe toate
!
Madi
37+ Papadia 
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Ginye, Babyzapi pup dulce bebicii dulci! Tare frumoase poze, sa va traiasca minunile mici! ![]() Lauramiron mai ai putin.. ![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Multumesc! Sa fie toti sanatosi si voiosi!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut

Thomas