Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 5

Simonix spune:
Neatza si de la mine :)
Raportez si eu un bebe mai dificil, acum doua nopti chiar nu a dormit, cred ca e prima oara in viata lui (si a mea ) ca se trezeste si plange de mama focului si nu mai reusesc sa il adorm. L-am racit eu din nou, i-am adus virusi polonezi cred
si il deranjeaza faptul ca nu poate respira. Nici azi noapte nu a dormit prea grozav, dar nu l-am mai luat din patutz. Doctorul imi spusese ca pe la 7-8 luni o sa avem o perioada cu somn mai dificil - sperasem ca se inseala - ei bine, fir-ar el de doctor, are dreptate
Fetelor, nu mai luati toate reactiile bebelushului asa de hmmm... personal. Cum adica s-a suparat ca tipati la ei ?? Cum adica spune maama ?? Pai ei uita de la mana pana la gura, stati linistite... Eu am plecat o saptamana - ce credeti, ca Robert a intrebat de mine ? Habar nu a avut - cand m-am intors s-a purtat cu mine la fel ca si cu ceilalti. Iar suparare ... nu cred ca exista asa ceva la ei. Cat despre sunetele pe care le scot - sunt fara adresa, al meu zice ba-ba, pa-pa si ma-ma. La orice ora si oricui :) Eu fac un misto de el
Bietul bebe :p
Imi pare rau sa aud de certuri in familie... Si va inteleg un pic, caci si eu sunt destul de irascibila daca sunt obosita. Din fericire vad ca de cand am nascut niciodata nu mi-am canalizat energia negativa spre bebelush, ma si mir cum De fapt am devenit ffff cuminte si intelegatoare, se minuneaza si sotzul. E drept ca el ma ajuta f mult, uneori se scoala el noaptea si eu nici nu il aud, si niciodata nu mi-a reprosat ca el face x si y si eu nu. Ba chiar aseara nu aveam chef de bebe si l-a culcat el, fara prea multe discutii. nu stiu ce sa zic... eu daca m-as certa cu sotzul as fi intr-un stres continuu, nu as mai fi buna de nimic... asa ca prefer sa nu ajungem la asemenea situatii.
Socrate - ai fost bestiala cu progresele lui bebe bravo, o sa te citez si eu daca mai mai intreaba careva :p
Ca-eric - bine ai venit ! Eu nu stiu daca e chum zice Cleo prin strainatazturi, personal am dat de oameni faini, cu care am ramas prietena, dar eu nu am emigrat in State, poate acolo o fi altfel. Si sa stii ca am multi prieteni virtuali care ma ajuta la fel de mult ca cei reali :) So, welcome, vorba aia
Ieri am facut cumparaturi de Mosh Nicolae yuupiiii ! Le-am luat alor mei si cadouri de la Cracovia - secret !!!!! o sa le pun in sosetutzele de mosh !
Gata, fug la treaba, azi o sa pape Robert carnitza pt prima oara
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe

cleo78 spune:
simonix, ce ce ce ce?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Simonix spune:
Welcome back Dana !! Stii, Robert cred ca o sa mearga repede, caci deja sta in picioare atarnat de zabrelele de la pat, exact cum spuneai tu de piticul tau ! Si ma mai gandeam la faza cu privirea "intelgienta" - mie chiar mi se pare ca Robert are privire de om beat M-a frapat chestia asta cand m-am intors dupa o saptamana - senzatia a disparut dupa o z - doua - chiar am fost surprinsa ca are o privire cam ametita hmmm... Ma rog, stiu ca nu are ce sa fie super inteligent acum
dar m-am speriat nitel. In rest face "progresuri", citeste, scrie, calculeaza
etc ... stiti voi, ca bebele de [/red]Socrate[/red] ;)

Simonix spune:
Cleo - ce ce ce ce CE ?? (cred ca azi am si io o privire ca a lu' fiu-miu )

Lorich spune:
dana sa-ti fie de bine plecarea si dulce revenirea! Imi pare bine ca excursia a fost ok si ai gasit totul in ordine!
Simonacip, Adriana, Alysh mie mie groaaza sa nu-l reinvat in brate, ca a fost un cosmar sa-l dezvat. Am fost obligata cumva sa-l dezvat ca el voia in special afara si nu mai puteam si cu el in brate si cu carutul; marsupiul a fost bun, dar in acelasi timp un pas inapoi. A treb sa-l las sa planga sa accepte ca afara se sta in carut. nu cred ca exista ceva mai greu decat sa-ti lasi copilul sa planga.
Nu stiu daca as avea puterea sa o mai fac o data, mai ales ca acum plangem like a maaan!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Andrada79 spune:
Ufff ce vreme urata afara!
Cleo chiar asa am sa ii zic daca ma mai vad cu ea ca o incerc sa o evit. Am scapat de soacramea si am dat de fata asta sa ma cicaleasca! Eu sunt fraiera ca m-am pus la mintea ei.
Micaela da e strigator la cer sa exista astfel de oameni!!! Nu stiu de ce se grabeste sa faca copilasul de toate dar o las in pace ca nu am cu cine vorbi!
Vine Mos Nicolae!!!!!!!!!!!!!!!! Nici nu stiu ce ii iau lui tati ca e si ziua lui de onomastica! Sper sa fie maine mai frumos sa pot iesi sa cumpar ceva acolo!
Intrebare:
Am un carucior (primul nostru carucior) de la Chicco model mai vechi dar zdravan. Eu una mi-am facut treaba cu el, ma refer mai ales la scoica si la landou! Acum vreau sa il dau cuiva care are nevoie ca noi am cumparat unul si nu am ce mai face cu cel de la Chicoo.
Il vrea cineva???? Am zis sa intreb mai intai la noi.
Are scoica, landoul si partea de vara care are o umbreluta deasupra. Nu are plasa aceea de jos pt cumparaturi! Noi am cumparat altul pt ca partea de vara nu are deasupra ceva mai zdravan care sa il protejeze de vant ci doar o simpla umbreluta!

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Ufff ce vreme urata afara! Cleo ![]() Micaela da e strigator la cer sa exista astfel de oameni!!! Nu stiu de ce se grabeste sa faca copilasul de toate dar o las in pace ca nu am cu cine vorbi! Vine Mos Nicolae!!!!!!!!!!!!!!!! Nici nu stiu ce ii iau lui tati ca e si ziua lui de onomastica! Sper sa fie maine mai frumos sa pot iesi sa cumpar ceva acolo! Intrebare: Am un carucior (primul nostru carucior) de la Chicco model mai vechi dar zdravan. Eu una mi-am facut treaba cu el, ma refer mai ales la scoica si la landou! Acum vreau sa il dau cuiva care are nevoie ca noi am cumparat unul si nu am ce mai face cu cel de la Chicoo. Il vrea cineva???? Am zis sa intreb mai intai la noi. Are scoica, landoul si partea de vara care are o umbreluta deasupra. Nu are plasa aceea de jos pt cumparaturi! Noi am cumparat altul pt ca partea de vara nu are deasupra ceva mai zdravan care sa il protejeze de vant ci doar o simpla umbreluta! |
noi tocmai am aflat ca o verisoara de a lui Victor va nashte in martie. Si o invit la noi, sa vaza carutu (si noi vom trece la versiunea Beta), caditsa, ceva haine. Daca le vrea: cu cea mai mare bucurie. Oricum la haine o sa ii cumpar chestii noi, cateva, ca pana urma ea o sa isi ia ce ii place.
simonix, ai zis ca ai luat cadouri. CE CE CE CE ?

o

mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

socrate spune:
Nu mai stiu cine zicea de faptul ca copilul cade, ca tb sa fie lasati etc. Pai al meu se tot trosneste adica de pe burta se intoarce pe spate si mai da cu capul de parchet dar...oricum se supara si plange. De cand a cazut daca il ridic prea brusc se tine de mine ca o maimuta. Eu zic ca se sperie si tin minte. Eu nu il las sa cada decat daca e pe pat sau pe plapuma, din fund pe spate.
totul e tapetat in sufragerie, covorasul de joaca e pe o plapuma, in jur alte paturi tocmai sa nu se loveasca si sa nu linga covorul.

Simonix spune:
Cleo - ti-am zis ca azi ma simt cu neuronul in vacanta. Deci raportez: un briceag pt sos din ala fain cu 1000 de prostioare, creme o groaza pt mama si un shal mai grosutz, pt mine - o carte
si astept un parfum (comandat la mosh - Sensi de la Armani), pt bebe - costumatie de mosh (un body haios, cu reni, pantalonashi rosh-albi), 2 salopete flaushate, inca un costum de cosmonaut
cu manushi si caciulitza set. Plus dulciuri frateeeeeee... cat pt o armata :) tot felul de figurine de mosh, banutzi de cioco etc. Ah, si din PL am mai luat decoratiuni de brad, de Craciun, ca sunt muuuuuuuuult mai ieftine. Si am luat sosetutze de mosh, pt fiecare :)
Mda... si eu mai vreau o biblioteca nu mai am un' sa pun cartzuliile.

elenuca spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi si multa sanatate bebelusilor bolnaviori !
Ne bagam si noi la intalneala, abia asteptam Treceti-ne pe listutza ca venim, cel mai probabil fara costumas ca nu am gasit pana acum, speram sa gasim pana marti, sa vedem...
Noi am facut ieri vaccinul de 6 lunisoare,in rest suntem foarte bine cum a spus pediatra- 7,800 grame si 73 cm. Avem momentele noastre cand nu vrem sa papam laptic, uneori facem nazuri si la fructe si la supitza, dar suntem vesele si energice si din ce in ce mai vorbarete... a... si tipam de se aude pana la Ploiesti !.
Am incercat sa fac iaurt in casa dar nu prea mi-a placut ce a iesit. A dat cineva iaurt din comert la bebei? ce ati luat Tnuva, Danonino, Milli?
Lizuca doarme de vreo ora si ceva, ma duc sa bag si eu un nani scurt.
A, intreba Miss cum se comporta in camera ei. Super ! Ii place la nebunie, doar ca maica-sa e o nebuna... am pus ceasul aseara sa sune la 2 ca sa o verific ce face, si bineinteles isi sugea degetelul de mama focului, i-am facut nitel laptic, a supt doar 70 ml si a inceput cheful... avea chef de povestit, gangurit, ras...etc. Am lasat-o sa se desfasoare fara sa o bag in seama... si in 10 minute mi-a intors cu gratie funduletl si s=a culcat... pana la 8 juma !
In seara asta nu mai pun ceasul, sunt curioasa daca nu o deranjez eu daca se mai trezeste.
Pana cand e kidex-ul pana duminica? poate dam si noi o fugutza sambata... uf... si m-am jurat ca nu mai merg
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !