Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La multe lunite!
EVA DENISA,ALEXANDRU
IUNIA TEODORA, SILVIA-COSMINA,VICTOR STEFAN

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Neata fetelor.

As

Doloress draga mea, eu cand aud : ce progrese a mai facut copilu? asta de 2 ori pe saptamana imi vine sa dar mai bine trag aer in piept si spun ca a invatat doar prima strofa din luceafarul dar lucram la restul si din pacate la lectii de pian nu reusim sa trecem de mozart.

mami de Edvin Sebastian

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Micaela da mai feti, ce o fi cu ei...exagereaza de mi se urca sangele la cap

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da, Micaela, Sis, nu mai pot de spate de la carat baronasul + culcat in brate si leganat de la o vreme.Ca nu vrea decit in brate culcat si leganat, daca ma asez jos, tot cu el in brate, incepe sa plinga. E mare hotoman.
Eu i-am tot facut si aerosoli si durau si jumatate d eora cind aveam mai multe substante inauntru. SI ii faceam tinut in brate cu fata spre exterior, masca pe fata si cintat la urehea lui si dansat cu el, altfel nu avea rabdare. Bine, e adevarat ca spre final imi adormea, poate si de la aburul ala...Asta spun si pentru Andreeap ca vad ca plingea Saratzina la aerosoli. SI al meu plingea daca il tineam fortat pe scaun cu masca la nas, asa insa chiar i-a placut.Acum cind ii pun masca(ii fac doar cu ser) incepe sa cinte singur(aaa, aaa, aaa) si ride.

Matei e deja mai bine,asa il vad. Asa ca sapt viitoare cred ca mergem imediat la Prevenar (v-am spus ca mi-a recomandat dr sa i-l fac)

Nicole, si mie imi place costumatia de ren foarte mult, nici nu i-as mai lua altceva.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua si de la noi. Suntem toata trupa acasa. Lara a facut aseara febra (39,5 poponeata), asa dintr-o data si dim. inca avea, asa ca am tinut-o acasa. Acum e mai mai bine, cam pe la 38. e vioaie, asa ca sper sa mearga maine la gradi.

Fetelor, chiar povesteam cuiva la intalnirea bebelusilor de marti, ca sapt viitoare oragniz. o intalnire cu bebelusi de pe forum si vor veni o gramada de fete.
La care ea : "asteapta, o sa vezi ca n-o sa vina atatea!"
Vad ca deja v-a razganditi - cum ii spuneam si lui Ylari:" noi va asteptam cu drag".

Laura, ieri te sunasem sa intreb de nr. Silviei, de la stomatolog. Am rezolvat pana la urma si eram pe scaun cand ai sunat inapoi.

Si Annika ar vrea numai in brate si plimbata - nu sa stai pe loc. Mai sta si singura, pe paturica in fundulet, da multumita e cand o iei in brate.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si eu simt ca iau foc!!!!! Marait, vrea numai in brate! Ii facusem loc in sufragerie pe jos, pe un covoras numai al lui cu multe jucarii. Nu mai vrea nici acolo caci a cazut de cateva ori din fund cu capul de parchet .

Ta-su are teoria asta care pe mine ma scoate din minti ca trebuie sa-l lasam sa se loveasca ca sa invete sa nu se mai arunce din fund pe spate sau in botic......ei si concluzia e ca s-a lovit de cateva ori si acum ii e groaza sa stea singur pe covoras si plange de i se innoada lacrimile la barbie, offf si cum sa ma lase inima sa-l vad acolo plangand. Cand ma apopii de el intinde mainile sa ma ia de gat sau cand ma pun langa el pe covoras direct in bratele mele se arunca, iar eu ma topesc bineinteles. Da, multi ar spune ca il rasfat. Ei, si? Vreau sa fie rasfatat, nu ma intereseaza, nu-l pot lasa sa sufere singur acolo ingrozit!

Am nervi! Nu ma lasa nici sa invat , noroc ca toate examenele le dau pana la urma in ianuarie dar macar as mai fi citit si eu. Insa mi-am propos sa nu ma enervez pe el ca m-a mancat pe mine undeva sa ma inscriu la master. Gata, m-am eliberat.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

alysh, draga de tine, bine ca te-ai descarcat . eu cred ca nimeni nu ne poate intelege mai bine decat restul fetelor de pe forum . si cred ca nu e vorba ca te plangi, dar simti nevoia sa te descarci uneori.
simona, ma bucur ca matei e mai bine.
deci e perioada de maraiala la copii . a mea vad ca si azi e tot cam la fel. s-a trezit la 9 si pe la 10.30 a adormit la loc, dar cu foieli, caraieli, scartaieli... aaaaaa, si isi suge degetul mai nou. ca ma-sa degeaba a dat 300 de mii pe suzete avent . eu ii scot degetul si-i bag suzeta, ea isi scoate suzeta si hap! degetul la loc

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

salutare, fetele! ma mai tineti minte?
m-am intors si eu luni seara din tarile calde. a fost tare tare frumos, o experientza interesanta, dar mi-a fost foarte dor de copii. pe ei i-am gasit bine, alexandru a invatzat lucruri noi de la cumnata, se apre ca numai cu noi se da in petec. teodora este rotunjoara, are fatza mai mult lata decat lunga, dar a crescut si este o cumputza. de cand am venit, imi e tare greu sa ma desprind de ei, dar din pacate trebuie sa merg la serviciu.

am intrat pe aici si ieri, am mai citti pe ici, pe colo, am vazut ca sunt multi copilasi muciosi. sa stiti ca intram si noi in grupul acesta, cu amandoi. la alex nu e amre problema, stiu ca asa face in fiecare iarna, nu scapam de tuse si muci toata iarna, dar fara temperatura sau alte complicatii. dar vad ca de data asta a laut si teodora ceva virusi, ca tuseste, are muci, parca ar fi puti ragusita, are o stare subfebrila, cam pe la 38. eu tot sper sa fie de la dintzisori (apropo, i-au dat doi dintzoci deja), dar nu stiu ce sa zic. socra-mea ii ia tot timpul temperatura si la fiecare 38 tot ar vrea sa zica sa ii dam antibiotic. eu nu vreau, nu mi se pare ca e cazul. oricum, daca mi s-ar parea, as duce-o intai la doctor si daca el ar zice, i-as da, ca stiu ca aici nu se da antibiotic asa de usor.
pana atunci incerc cu ceva crema pe piept, cu siropel de tuse si cu foarte mult ser fiziologic in nasuc. sper sa se rezolve.

ziceati de zis mama sau tata. mi-a zis soacra-mea ca a zis mama cat am fost eu pelcata. de cand am venit, nu am auzit-o. in schimb am auzit-o de vreo 3 ori spunand tata, parca in soapta, parca l-ar cauta. este o dulce, ma topesc toata cand o vad. si ea cum ma vede, cum incepe sa dea din manutze, zici ca vrea sa isi ia zborul. abia asteapta sa o iau in bratze. si evident ca o iau, nu ma intereseaza ce zice lumea ca o invatz asa, nu am cand sa o invatza asa in cele doua-trei ore pe care le petrecem impreuna pe zi.
am vazut ca zicea parca andrada de stat in funduletz. nici teodora nus ta mai mult de juma de minut. asta este, soacra-mea nu prea o stimuleaza la chestia asta. ii e teama sa o lase e jos (evident pe covorasul ei), sa nu o ia curentul. dar eu o pun in fiecare seara. sunt sigura ca o sa invetze ea pana la urma. fiecare copil are ritmul lui. alex la varsta asta se tragea de zabrelele de la pat si se ridica in patutz. ziceai ca e un om beat tinandu-se de gard. dar asta a fost ritmul lui. mie mi se apre ca teodora este mai agera, are o privire mai "inteligenta" decat alexandru la aceeasi varsta, dar este mai puturoasa la stat in fund, la stat in patru labutze. o sa invetze ea sigur cand o sa mearga la gradinitza, ca acolo o sa o stimuleze mai mult decat face mama soacra acasa.

eee, nu prea stiu ce sa va mai povestesc. asteptam sarbatorile cu multa nerabdare. abia astept sa vina si tati acasa, sa facem bradul, sa ascultam colinde, sa emrgem la patinoar in fiecare zi. si abia stept sa fim numai noi patru dupa o lunga perioada de timp in care am avut tot timpul pe cienva in casa. sper sa nu avem niciun musafir nepoftit din romania, ca se cam intampla sa ne anuntze diversi ca vin la noi, fara sa ne intrebe daca putem, avem chef sau altele de genul asta. in general suntem bucurosi de oaspeti, mai ales de prieteni, dar acum cahir ar fi prea mult pt noi.

cam atat. ma intorc la munca. o sa fiu cu ochii pe voi, dar o sa intru mai rar. am treaba multa, predat teza pana pe 15 decembrie, mai am de scris concluziile, dar merge greu. plus interviu pt un job (daca ar iesi.... ar fi super), plus supravegheat proiecte cu studentii, plus facut modificarile la un articol... si toate astea cu gandul la copilasii mei, ca as sta cu ei acasa toata ziua.

va pup si va urez sanatate voua si puiutzilor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si de la noi!

Ca_Eric bie ai venit! Mai ai 6 mesaje de bagat sa scapi de moderare, scrie repede 6 propozitii acolo sau 6 cuvinte sa te vedem in timp real! Sa-ti traiasca puiutzul!

Daria mergi la ortoped daca ai vreun dubiu. Totusi, mi-a zis un ortoped, ca la incepututl mersului/statului in picioare vor tine piciorusele in fel si chip, nu e motiv de griji.

Ylari sa-ti traiasca bebeluna cu ochi albastri! La multi ani Eva!

Nu stiu ce sa fac cu Kidex, as merge in we, dar mi-e cam teama cu bebe, de aglomeratie, iar fara nu prea am curaj sa-l las acasa cu ta-su ca nu stiu daca ar papa biberon si traficul e cam urat la intoarcere...vad eu. Sper sa mai mergem unele si sambata sau duminica, nu doar maine

Andreapsanatate multa Sarei si nervi de otel, eu credeam ca deja ii ai de la maiuca, dar trebuie dati la ascutit cred, mami

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neatza fetelor

azi i-am dat mango cu mar Biancai si a papat tot. ei nu ii prea placea marul, dar cu mango - alta treaba. apoi i-am mai dat si 2 linguri de cer cu banane de la Milupa - ii plac . sper ca nu o indop prea mult.

Miss - cam asa papa si Bianca referitor la lapte - foarte putin. asa a baut dintotdeauna. cate mese are bebelu' tau de lapte pe zi? sau ce cantitate bea pe zi? ii mai dai si alte lichide? a mea nu vrea nici ceai, mai nou nici suc nu prea mai vrea. e belea

Bianca s-a trezit pe la 4 si a inceput sa urle . nu a mai fost chip sa o adorm pana nu i-am dat sa pape. e teroare. cateodata ma scoate din minti. ma oboseste psihic. mama imi tot zice - vezi si tu acum ce inseamna sa fi mama. noi suntem 4 surori iar eu sunt cea mai mica. m-a facut mama la 47 ani. intre mine si celelalte surori e diferenta de 12, 20, 23 ani. asa am fost si eu cand eram mica - nu mancam nimik.

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput