Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

AA, si iar imi aduc aminte de servicii super platite! Deci prietena asta care a nascut acum avea termen initial de nastere data de 02.12, se duce la eco si consult (avea abonament la Medicover) si ii spune ca bb nu a mai crescut deloc in ultima luna, ca are 2,1 kg si ca data nasterii de fapt ar fi cam spre 20.12 . Vine acasa suparata, telefoane in stanga si dreapta, i-am zis sa mearga la alt dr si la alta eco. Nu a mai apucat, ca dupa 3 zile i s-au rupt membranele si a nascut un bb de ...3,2 kg, pe data de 27.11.
Daca nici la tarifele de la Medicover nu vad bine o eco ce sa mai ai pretentii in alta parte!

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

...acum chiar ca am ramas socata...in romania se plateste si la spitalul de stat nasterea? .. eu sunt in austria de la virsta de 9 ani, dar merg destul de des in romania, si am crezut ca si in romania daca ai asigurare medicala tu nu platesti nimic...adica na, platesti spaga pe care tre sa o dai ca sa fi tratat cum trebuie, dar nu am stiut ca trebuie sa platesti spitalul...in austria platesti ca 10-15€ pe zi mincarea, in rest nimic...egal de ce anestezie ai...si bineinteles nu tre sa dai nimic ca sa fi tratat ca un om...pt ce platiti voi atunci asigurare medicala nu inteleg???..sau am inteles eu ceva cresit?

liana mergem amdoua de minuta si le cerem DVD cu bebelu nostru..

16+

bebicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Laura acum intelegi de ce am venit eu aici?mai bine platesc asig aici si beneficiez de tot..decat sa o platesc in tara degeaba
pe bune chiar vreau sa mergem impreuna daca vrei..dar trebe sa mai treaca si la mine cateva sapt sa fie bebe mai maresa'l vaz si io in toata splendoarea lui
va pupppp

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor,

aici mi l au adus pa marc in camera a doua zi, cica sa te lase sa te odihnesti, cine a putut sa doarma...eram cu urechile satelit sa aud care dintre plangaciosi era al meu .
Apoi bb ramane cu tine caci in clinica unde nasc care e catolica si sunt maicute in staff, prefera sa incurajeze mamele sa alapteze, tin minte ca abia daca dadeau biberonase mici de lapte cand urla marc de foame ca inca nu venise laptele.

Am vazut ca sunt fete care vor naste la CFR2 , cu ce doctor? am pe cineva din familie care e doc gyneco acolo Corina Ichim.

In ceea ce priveste comparatia intre cum e aici si cum e in Ro nu prea vad de ce se tot pune pe tapet, e clar si toti stim diferenta.
Acum sincera sa fiu ma bucur ca suntem aici si ca beneficiem de tot, insa sa zic ca am ajuns dupa atatia ani sa gandim un pic altfel in ceea ce priveste locul de unde venim.
Ma gandesc acum cati am plecat si daca am fi ramas am fi putut sa facem vreo diferenta...;in fine sunt nostalgica sau sunt hormonii...
Avem multe lucruri de care beneficiem aici si viata e altfel, insa suntem singuri, familiile sunt acasa si se lupta cu tot, ca voi, si nu ne e usor gandindu ne la ei.
Aici esti vazut, oricat de integrat esti, ca un strain si vom ramane asa, chiar daca nu iti zic in fata. Noroc ca sunt din ce in ce mai multi straini de toate culorile aici si atunci te simti altfel.

Hai ca v am plictisit cu bla bla ul meu

Pupici pe burtici

NOI 15 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Pupam si noi toate burticile si albinutzele!
Am fost astazi la eco morfologica si va pot spune ca sunt in culmea fericirii.Am vazut un bebe tare puturos care dormea cu manuta la ochisori si picior peste picior .Tati a fost topit total si a zis ca "acum e convins ca e al lui" ca asa doarme si el de obicei .A trebuit sa se roage domnul doctor de el sa se trezeasca si sa ne arate si noua ca stie sa si valseze prin casuta sa care se prezinta bn , fara niciun fel de probleme .Pliul nucal este de 1,1 si am facut si dublu test care va iesi saptamana viitoare.Sunt complet topita .Astazi mergeam pe strada si ma trezeam zambind caci in gand aveam numai imaginea minunii mele .Este complet format si se pare ca e "mancacios" pentru ca ecograful ne-a aratat ca am fi mai mari cu o saptamana ,deci s-a mutat si DPN-ul , fetelor cand aveti un pic de timp , modificati si la mine 13 iunie in loc de 19.
Ma bucur ca sunteti bn toate si ca s-a terminat cu vestile proaste .
Bebe beca , am vazut si eu pozele , sunteti superbe amandoua.
toate albinutzele.

Mirela 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Fetelor am si eu o intrebare:
care este diferenta dintre dublu test si triplu test?Mie dr mi-a dat sa fac doar triplu test. Acesta se face doar pe baza analizelor de sange?
Multzam mult, poate ma luminati si pe mine

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Nici nu stiu cum sa incep mesajul asta, ca tare sunt dezmagita de sist. sanitar romanesc, mai ales ca eu am profesat in acest domeniu si nu inteleg de ce personalul medical trebuie sa se comporte asa cu tine, mai ales ca eu cred ca esti destul de speriata de nastere si de ce te asteapta dupa ea ca sa-ti mai strige altii in cap sau nici sa nu te bage inseama. Stiu ca eram chiar destul de frustrata cand vedeam lucruri de genul asta ca se intampla, mai ales ca nu mergi la spital de bine ce ti-e, mergi ca esti bolnav sau sa nasti...

Inca nu stiu exact care sunt tarifele pe aici pe la Oradea, poate o mamica ce a nascut aici sau a auzit care ar fi poate sa ma ajute, ca daca sunt la fel ca in Bucuresti, trebuie sa incep sa-mi fac socotelile de pe acum...

Fetelor, va rog sa-mi spune-ti cam cate kg ati pus pana acum, ca eu cred ca bat 10 kg in plus, eu inca sper ca nu e bun cantarul, e chiar imposibil...pana luna trecuta pusesem doar 4, asta in 3 luni...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dicirstea, de ce spui ca e nasol la rezerva aceea cu 150 eur daca ai probleme?
Laura, la spitalele de stat platesti (in afara de spaga) rezervele (1 sau 2 la numar). Atat. In rezervele acelea cu plata de obicei este 1 singur pat, sau maxim 2 si baie. si TV. Spre deosebire de rezervele normale, cu 3-5 paturi.

A mai trecut 0 zi...
Babyfirst, eu ma indrept catre 5 kilograme. Am mancat fooarte mult si numai chestii care ingrasa (cozonac, paine, dulciuri, etc).

Ioana 18+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Deci, e clar ca nu era bun cantarul, eu nici macar nu mananc exagerat si chiar incerc sa mananc sanatos...asta cand nu am cate o zi cand dau iama in dulciuri...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru numai sa dau buna seara ca n-am nimic interesant de zis, nu ma bag la discutia cu spitalele, aici voi plati ce ramane dupa ce-a platit asigurarea, vom vedea cat va fi. sper sa nu falimentam.

philip&andreea

Mergi la inceput