Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23
Carla

Multumesc, nu stiu ce am zis sa merit asta .

Vreau si eu sa nasc in apa si sa dau 200E . Dar, cine stie, poate ma apuca nascarea in drum spre spital si gasesc vreo balta gratis pe marginea drumului .

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Fetitei mele ii place f mult Cleopatra Stratan asa ca a zis ca daca bebe e fata s-o cheme Cleopatra, iar daca e baiat Ghita.

Referitor la conditiile din maternitati, eu prima data am nascut la Maternitatea Bucur si cu toate ca nu erau cine stie ce conditii (am stat intr-o rezerva de 2 pers., cu mobilier si asternut vechi) m-am simtit f bine pt ca personalul a fost f amabil si nu m-am simtit nici o clipa luata peste picior sau mai rau, asa cum am auzit ca e prin alte spitale mari, superrenovate.

Si nici nu m-a costat 1000 de euro ci probabil de vreo 3 ori mai putin.

In legatura cu statul copilului in aceeasi camera cu mama, e bine si nu e bine: mama e f obosita dupa nastere si ar trebui ca cel putin o zi sa aiba timp sa se refaca cit de cit, ori cu copilul linga tine e clar ca nu te poti odihni, mai ales daca esti la primul copil si esti stresata la fiecare respiratie a micutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ela, Carla, foarte fain ca ati platit atat de putin. Noi si in urma cu aproape 5 ani am platit mai multde 10 milioane. Medicul ne-a cerut 250 eur, anestezistul 50 eur, neonatologul vreo 80, rezerva a fost si ea 100. Acum rezerva ne costa 300, medicul (din cate am inteles) in jur de 400, anestezistul 100 si neonatologul 100. Plus asistente, infirmiere, etc. Si am inteles ca acum se plateste si mana a2a la operatie (lucru peste care eu as vrea sa sar).
Iar statul cu copilul in rezerva face parte dintre cele 3 motive pentru care am ales Municipalul. Prefer sa am eu grija de copil de la inceput, am o problema in mod special cu hranirea bebelusului cu biberonul, practica obisnuita in maternitatile in care nu se practica rooming in. In plus, prefer sa il cunosc bine inainte de a ajunge cu el acasa, ca sa nu vad acasa cine stie ce bube/ pete/ etc si sa ma sperii.
La Municipal mi-a placut si faptul ca iti aduceau copilul la cca 2 ore (sau sa fi fost 1 ora?) dupa nastere chiar daca faci cezariana. La alte maternitati am inteles ca, in caz de cezariana, abia a doua zi il vezi si ii dai sa suga. Si eu stiu ca este bine ca bebelusul sa fie pus la san cat mai repede dupa nastere.

Ioana 18+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, foarte dragutza "poate ma apuca nascarea in drum spre spital si gasesc vreo balta gratis pe marginea drumului ."

Ioana 18+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multam de urari normal ca maine va fi totul bineee.
Laura poate ne programam amandoua odata
mai trebuia sa raspund la cineva cred ca lui lauraaaa da numai stiu sigur
da va pup pe toateee

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001
In legatura cu statul copilului in aceeasi camera cu mama, e bine si nu e bine: mama e f obosita dupa nastere si ar trebui ca cel putin o zi sa aiba timp sa se refaca cit de cit, ori cu copilul linga tine e clar ca nu te poti odihni, mai ales daca esti la primul copil si esti stresata la fiecare respiratie a micutului.

Depinde de la femeie la femeie, eu am mai zis ca alergam pe holuri la o ora dupa nastere, n-am avut de ce sa ma refac, tot ce mi-am dorit a fost sa stau permanent cu copilul si asa am facut, ma bucur ca a fost posibil.

Liana, si mie mi s-a intamplat sa vreau cd de la ecograf si sa-mi poata da numai poza, dar am facut altceva, ca sa am totusi filmulet: a filmat sotul ecografia, adica monitorul pe care se vedea tot si se aud si explicatiile dr. Nu este aceeasi calitate ca la CD-ul pe care ti-l face aparatul, dar macar ai film si auzi si explicatiile.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna kinder ( inca) cu surprize.

Am si eu 2 "probleme" :
1) Cand am fost ultima oara la echo, bb-ul meu avea 2.5 cm.M-am tot uita pe net si am vazut si la cateva fete pe forum ca la varsta aia (10 saptamani si 4 zile) ar avea cam 4-4.5 cm. E al meu mai mic sau e ok. Ca acum chiar ca-mi fac o mie de ganduri!!!;
2) Carla,tu ai nascut la spitalul CF2, nu? Acolo este si medicul meu si as vrea sa stiu mai multe despre spital, daca se poarta ok cu tine si bb?( am inteles ca tu ai fost multumita - sotul tau a filmat nasterea si ai si poze cu d-na doctor). La cat sunt de sarita si eu si la cat urasc sa fiu tratata ca o carpa, si eu sunt in stare sa ma externez pe semnatura ( nu inainte de a le face o mare "salata" celor care ma enerveaza...........).

Poop U all Kinder ( inca) cu surprize !!!!!!!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hello Kindere, cu surprize sau fara!

Si eu printre picaturi..

Si pe mine m-a intrebat Iosup la prima sarcina "cum o cheama?", asa ca o luna intreaga, poate si mai bine, vorbeam cu "Alexia", ca apoi sa aflu ca e "Matei". Asa ca ma abtin. Pana pe la 6-7 luni, cand voi avea o poza clara cu sexul eu nu mai zic nimic.

Am fost vineri la Municipal, la o prietena care a nascut. Sta in rezeva aceea de 150 e dar care e avantajoasa numai daca iti revii rapid dupa sarcina sau ai pe cineva care sta cu tine, altfel... sa te fereasca sfantul sa ai probleme. A facut cezariana si cat a stat la terapie a mai fost cu inca 2 mamici in salon. Mi-a zis ca se simtea foarte prost cand veneau asistentele la ea sa o intrebe de sanatate iar pe celelalte fete nici nu le bagau in seama...ca de...nu intra in meniu.

Sambata am fost la festivalul dulciurilor, mare greseala! O harmalaie de nedescris. S-a jucat piticul ceva pe la jucariile e acolo, pana a observat ca tot ieseau copii din sala de festivitati si evident a vrut acolo. Am nimerit la un concurs scolar national de aerobic. Foarte frumos, iar Matei a stat aproape 30' cu ochii tinta la scena, a aplaudat si pocnit din degete, a manifestat si preferinte..asta a fost singura parte frumoasa pentru ca mi s-a aplecat de la martipan si am experimentat vomitatul cu spectatori.
M-am gandit la tine Carla, cand a inceput Matei sa planga, asa ca i-am zis sotului sa ma lase in pace, sa ia baiatul si sa fuga cat mai departe.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby
1) Cand am fost ultima oara la echo, bb-ul meu avea 2.5 cm.M-am tot uita pe net si am vazut si la cateva fete pe forum ca la varsta aia (10 saptamani si 4 zile) ar avea cam 4-4.5 cm. E al meu mai mic sau e ok. Ca acum chiar ca-mi fac o mie de ganduri!!!;

Masuratorile la echograf .. lasa loc de interpretare. Cu alte cuvinte, depinde de maiestria doctorului care e in fata monitorului cum face masuratorile. Spre exemplu, la sarcina trecuta, am ajuns la spital cu contractii, in sapt 33 de sarcina. Incap pe mana unei rezidente, care imi masoara bebele - cat avea el cu vreo luna jumate in urma! Ultima masuratoare trecuta in carnet era deci mai mare, reiesea ca bebele meu s-a mai "evaporat" intre timp. Cand m-a vazut dr meu, mi-a zis ca totul e in regula. Asa ca nu-ti face griji degeaba .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Mersik Ramona. M-am mai linistit. Oricum, d-na doctor a zis ca e ok cum se prezinta puiul meu pana acum. Mai mergem pe 22 decembrie sa vdm cum a evoluat. Dar cum eu sunt cam paranoia de fel................

toti kinderi cu ( inca) surprize!!!!!!!!!

11+

Mergi la inceput