Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 16
voicu_bebi spune:
salut burtici si bebelusi 

ce faceti?
LA MULTI ANI! 
de Mos Nicolae ,sper k ati fost cumintele si mosu v-a adus multe cadouri si dulciuri
si la noi mosu a venit si tare ne-am mai bucurat
,azi vine si la iubi k mosu azi ii ia cadoul hihi
felicitari oanaalex pt fetita ,ma bucur k totul este bine cu bebele.
felicitari fetelor care au fost la ecograf si si-au vazut bebeii , ma bucur pt voi.
va pupicesc!

Anca..

15+
CarlaV spune:
dani3lla, imi vine sa rad, ca si la noi la liceu au venit la un moment dat niste doctori si 90% dintre elevi cica aveau suflu sistolic.
Daca ai vreo problema cu inima, atunci ginecologul tau te va trimite la un cardiolog, dar investigatiile sunt mult mai complexe decat o tanti care sa asculte inima, nu-ti fa griji
.
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
Buna fetili mele!
Sa stiti ca Mos Nicolae a trecut pe la mine si a lasat pentru voi multe zambete, mii de pupici si urarea de cei mai voinici si frumosi Bbei.
Noi astazi am schimbat prefixul si suntem tare bucurosi.
Liana, nu am vazut daca ai scris ce face BB caci din cate stiu vineri tbuia sa mergi !O sa fie bine.
Voi vorbiti de spitale, eu nu ma afirm - sa dea Dzeu sa ajung acolo.O sa nasc la « Cuza Voda »- fetele din Iasi sau Moldova stiu ; de vitamine- am luat elevit o perioada si mi-a fost rau tare, iar de kilograme ne-am ingrasat cam mult zic eu, nu m-am cantarit dar simt asta destul ; suntem in parametri normali, oricum.
Liana, vineri parca mergeai la doctor ; sper ca totul e bine- pupici
Bun venit fetelor noi si sarcina cat mai usoara si felicitari fetelor care si-au vazut bb.
Va pup dulce, LA MULTI ANI celor care isi serbeaza ziua numelui si un week-end cat mai calduros va urez !

15 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
happymum spune:
laurraa !!!!!!!!! 

sa ai parte doar de "bun bun"
toata viata ta.
vali5 !!!!!!!!!! 

felicitari tutror sarbatoritelor.
poate viitoare
, te
DD
poze
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV dani3lla, imi vine sa rad, ca si la noi la liceu au venit la un moment dat niste doctori si 90% dintre elevi cica aveau suflu sistolic. Daca ai vreo problema cu inima, atunci ginecologul tau te va trimite la un cardiolog, dar investigatiile sunt mult mai complexe decat o tanti care sa asculte inima, nu-ti fa griji .Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Sa stii ca si eu am ras.Ginecologul imi ia tensiunea de fiecare data cand ma duc la control si nu am nici o problema din punctul asta de vedere din cauza asta nici nu m-am panicat.Mai ales ca noi ,daca suntem arondati la CMU si platim asigurare acolo am mers la inceputul anului cu o colega sa facem niste analize de rutina,ne-a luat sange la amandoua in aceeasi zi si ce crezi...ne-au iesit rezultatele identice, aceleasi valori... parca erau xeroxate, cred ca daca eram gemene si nu ieseau asa.De astea zic ca nu am incredere in CMU, cel putin in laboratoare si de atunci nici nu am mai mers la ei
Si m-am luat cu vorba si am uitat sa raportez si eu cele 5 kg luate pana acum...cred ca v-am intrecut pe toate

Si am luat aceste kg fara vitamine ...deci va rog frumos recunoasteti ca sunt nr 1 in top

LA MULTI ANI !! acolo unde este cazul , sanatate maxima si fericire extrema
In ceea ce-l priveste pe Mos Nicolae am primit multe dulciuri si fructe asta asa in ciuda celor 5 kg

, sotul meu mi-a spus ca acum nu-mi mai indeplineste dorintele ci poftele 

motiv pt care m-a pus sa ma gandesc ce as vrea sa mananc diseara (mentionez ca a facut scoala de bucatari) deci 

14http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
clodyac spune:
buna la toate buricile
ce mai faceti din cate am citit sunteti bine si tare ma bucur 
eu nu am mai intrat pt ca mami meu e bolnava si a trebuit sa ma duc sa o internez si doamne cat am mai mers si stai la internare offff asa ce mai obosesc zici ca sunt babuta ; de abia acum am venit de la ea si sper sa fie bine
burticilor nu stiu ce am dar asa de rele ce sunt unele asistente , pana nu m-am dus sa le bag ceva in buzunar nu i-au pus o perfuzie mamei dar nu vreau sa generalizez pt ca sunt si exceptii (rare dar sunt)
acum numai mama sa fie bine oricum cand ajung in spital mi se ridica parul in cap si ma apuca groaza cand ma gandesc ca si eu o sa ajung aici offf asa ce imi e frica
eu va pup si le urez si eu noilor mamici de albinutze BUN VENIT 

si o sarcina usoara si bebici sanatosi
somnic usor 

13 +
laurraa spune:
Clodyac, sanatate multa mamei tale.
Si mie mosu mi-a adus multe multe dulciuri ; dar ce m-a incantat cel mai mult, mi-am gasit fetelor o pereche de blugi suuuperbi pt gravidutze.(a mers mosu special cu mine
:D) Sunt la zara si nici nu-s foarte scumpi ; asa ca fetele care au in oras mergeti acolo si intrebati, nu sunt multe haine, dar blugii sunt mortali. In rest mi-a mai adus si niste bluzite mosu tot de acolo caci la bluzite nu imi trebuie special pt gravi caci imi iau o marime sau doua mai mari.
Acum ne pregatim sa mergem la o aniversare.
Uitasem : philip, vacanta placuta si te asteptam cu drag.
pupic
15 +
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
LauraOana spune:
lianaaaaaa!!! unde esti??? asteptam vestestile bune pe care sigur le-ai primit la spital!!!
acum m-am trezit si eu dintr-un somn de dupamasa de 2 ore..vai e fain a fost...sotul e plecat la socrii, si asa am prins si eu momentul sa adorm in liniste pe canapea in sufragerie.
...si si eu am avut un vis tare ciudat..de cind sunt gravida totul timpul cind dorm visez ciudat..:) imi aduc aminte imediat cind ma trezesc, dar dupaia uit...
acum ma duc si eu la un dus, pt ca azi ies si eu cu fetele la un cocktail..(fara alcool bineinteles) ;)
gravi [16] +
bebicul nostru
laurraa spune:
happymum
15 +
dani3lla spune:
Apropo de vise...eu am cam 3 sau 4 pe noapte.Ma trezesc sa merg la baie,adorm , visez ceva...dupa o ora iar ma trezesc sa merg la baie
dupa care visez altceva.Faza e ca eu le tin minte si nu sunt toate frumoase
...dar cica e normal![]()
14
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK