Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!!!!, SANATATE, FERICIRE SI CELOR CARE AU BB IN BURTICA, O SARCINA USOARA, O NASTERE LA FEL SI COPII LA TERMEN, SANATOSI SI MANCACIOSI!!!!

LA MULTI ANI!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!!!

La Multi Ani de Sf Nicolae!!!

La Multi Ani!..Laurraa...multa sanatate si numai impliniri,un bebe la termen,sanatos si mancacios!!!

Bun venit noilor albinutze!!!

Oanaalex..felicitari pt fetita!!!

Clodyac...sanatate multa mamei tale si ai grija de tine!!!

Philip..vacanta placuta si te asteptam cu poze minunate!!!

Liana...sa treci si sa ne lasi vesti bune de la eco!!!

Tiana...cum te mai simti??

Laurraa..distractie placuta la petrecere,dar ai grija sa nu te obosesti prea tare!!!
Laura_Oana...distractie placuta cu fetele!!

la toate si aveti grija de voi!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

15+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clodyac, sanatate multa mamei!
Laura,
Vali,

Eu am o stare foarte proasta, si fizica si psihica, dar nu vreau sa detaliez si sa stric dispozitia cuiva. Astept sa-mi faca sotul clatite, poate ma mai inveselesc.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA NUMELUI!!!!
Laura, La Multi Ani! Sa fie sanatate, fericire, implinire, sa fie un bebel sanatos si o sarcina usoara, fara emotii pentru mami!
Clodyac, multa, multa sanatate mamei tale!
La mine au aparut niste mici dureri in stanga burticii, dureri intermitente, nu foarte puternice. Parca de cand am intrat sa va citesc pe voi au disparut! Sper sa fi fost de la marirea uterului.
Spuneati de blugii de la Zara. Am cautat si eu, dar nu am gasit, cel putin nu la magazinul din Baneasa. Sunt speciali pentru gravide sau sunt cu talie joasa?
Am fost in magazinele cu hainute pentru copii de la Baneasa. Am vazut ceva de genul asta
http://s7ondemand6.scene7.com/s7ondemand/zoom/flasht_zoom.jsp?company=MothercareASE&config=default_config&sku=lj3346_is&vc=image=MothercareASE/lj3346&popupShowFriendly=false&singleImageSwatch=true&swatchRatio=2&zoomheight=530&zoomwidth=640
Bineinteles, abia m-am abtinut sa nu cumpar nimic pentru bebic.
Eu port deocamdata blugii cu talie joasa de la Stradivarius. Am cateva perechi pe care le port "cu schimbul". Cred ca sunt norocoasa pentru ca, in afara celor 10 cm din talie, inca nu mi/am schimbat dimensiunile. Si cand ma gandesc ca purtam doar taioare elegante, fuste/creion...Ehehe ce vremuri.....Oricum, pentru Samburel sunt de acord sa ma transform "fizic" si in Pavarotti - baiatul sa fie sanatos
Va doresc petrecere frumoasa in continuare!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
17+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

la fetele dragi.

maria_bunica, ma bucur ca totul e ok

dani3lla, si eu am vise dar nu ma gandesc la ele; nu multe; vreo doua am avut

oana, da special pentru gravi sunt blugii; au o croiala si o culoare super;

somnik dulce si vise placute

15 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

buna la toate buricile ce mai faceti din cate am citit sunteti bine si tare ma bucur

13 +

of, clodyac, imi pare rau ca mami tau e bolnavioara.
unde e internata? la spitalul judetean? daca da, atunci te inteleg, e jale aici. sa nu le dai prea multi bani uratelor alea , k tot nesuferite sunt.
pentru tine si BB, sa treceti repede si cu bine peste asta. insanatosire grabnica mamei tale.

poate viitoare , te DD

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

va multumesc la toate pt urari si sper si eu sa fie totul bine eu nu sunt obisnuita ca mama sa fie bolnavioara , era tocmai invers ea ma facea pe mine bine offffffffffff nu vreau sa cad in tristete ci sa fiu tare va multumesc inca o data la toate si sa dea DD sa fie bine

happymum iti multumesc si tie pt gandurile frumoase , da este internata la spitalul judetean la chirurgie si sa vad ca azi tb sa vb cu doctorul (daca intelegeti) ca nu ii fac nimic doar o tin in perfuzii si ei ii e foarte rau in continuare

acum plec sper ea va pup si va doresc o zi frumoasa

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza burticutze.

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

la fetele dragi.
oana, da special pentru gravi sunt blugii; au o croiala si o culoare super;

Laura cit au costat blugii de la Zara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Scuze ca ma bag asa, direct, dar care este diagnosticul? Si daca trebuie intervenit repede, nu s-ar putea muta la un alt spital, poate in alta localitate? Este deplasabila? Stiu ca ar fi mult mai greu pentru tine, dar innebunesc eu cand aud cum sunt lasati oamenii doar pe perfuzii, asta puteai sa faci si acasa.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Raportam si noi un cadou de la mosu' o . Din pacate vestile nu sunt chiar bune, Pop mi-a gasit IR-uri f mari, fetita are un retard de crestere, perioade de bradicardie si lichid amniotic mai putin.
Sunt trista...joi o sa merg la ginecoloaga. Nu prea pot sa intru mai des pentru ca am avut ghinon si cu laptopul care e in reparatii capitale.
Va pup si sa ne citim cu vesti bune.

Mihaela 17+ & Irina (2005)

Mergi la inceput