Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 15
Picky_toto spune:
Oana_du am facut o greseala si e de inteles ca am fost trecuta in lista de iunie, cand de fapt dupa spusele doctorului si calculatorului de pe site trebuie sa il nasc pe bebe pe 01.05.2009....iar eu am trecut UM 25.08.2008, cand de fapt e 25.07.2008, deci iulie, nu august... 

...eram cam adormita 
. Oricum va multumesc ca m-ati trecut in lista...

....daca se poate sa schimbati...
Gata v-am lasat, ma duc sa mananc..
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
19+
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaalex Salutare. Venim si noi cu vesti de la control. Totul e bine, mi-au luat o gramada de sange pentru tot felul de analize (ce exact nu pot sa va spun doar ca e si pentru sindrom Down printre) si se pare sa bebelusul nostru "nu are nimic intre picioare" cum a spus doctorul. Asadar se pare ca o sa avem o fetita albinuta ![]() NU am reusit sa citesc ca am ajuns aseara de la Chicago si inca-s zombi de oboseala plus ca azi pana la amiaz am stat numai la bucatarie sa fac mancare. Va pupam pe toate burticutele si ne auzim zilele astea. Oana 16+ si Alex(05.08.2006)http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
felicitari pentru albinutza.
iar despre alex, ce sa mai spun. e super dulce.

poate viitoare
oanaalex spune:
Multumim fetele pentru urari. Si noi suntem tare fericiti. Alex deja stie ca o sa vina un bebe fetita![]()
Happymum cred ca nu exista copil sa nu fie frumos dar al tau e cel mai cel intotdeauna
O sa vezi cat de curand cum o sa fie. Asteptam vesti de la tine.
Oana
16+
Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
Relusha spune:
Buna dimineata Albinutzelor,
...azi dimineata am patito si eu....eram in supermarket cu sotul si mi s-a facut rau, noroc ca nu am apucat sa mananc nimik de dimineata....am vazut negru in fata ochilor si m-a luat cu transpiratii....m-am pus jos si am vomitat....Doamne ce rau a fost...imi pare rau de Albinutzele care fac asta des...eu nu am vomitat pana acuma si azi avem 13 saptamani si 4 zile...am crezut ca daca nu am vomitat pana acuma nu o sa mai vomit de acuma in colo...sper sa nu se repete isprava de azi....
Va pup, sa aveti un sfarsit de saptamana placut si sa nu vomitati
13+
Flobaby spune:
Buna dimineatza Albinute!
Ieri n-am avut timp deloc sa intru pe forum si azi mi-a luat ceva timp sa citesc tot ce ati scris..
Ma bucur ca suntem mai multe fete care tb sa nasca la CF2. Eu o sa nasc cu d-na doctor Roxana Donciu. Oricum, eu vroiam in prima faza sa nasc la clinica privata ( auzind numai lucruri "bune" despre maternitatile de stat..........) insa, intreband in stanga si-n dreapta am aflat de d-na doctor Donciu ( care a avut in grija vreo 2 cunostinte) si m-am decis sa merg la dansa, sa vad ce si cum. Ulterior am aflat ca este si la spitalul CF2( mai are ore la o clinica particulara din Militari). Tot intreband in stanga si-n dreapta am aflat ca la acest spital a nascut o ruda ( de 2 ori) si a fost relativ incantata ( ea fiind f, f,f pretentioasa de fel...).
Acum te intreb si pe tine CarlaVcate ceva: trebuie sa platesti ca sa stai cat mai confortabil ( in rezerve cu 2 paturi de exemplu), nu? Cui trebuie sa-i dai banii, cam cati si cu cat timp inainte ( eu habar n-am despre cum e treaba prin spitale avand in vedere ca ultima oara am fost internata acum vreo 13 ani......)?.
M-a apucat balmajeala azi......
Va
pe toate si sa aveti un we minunat!!!
11+
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flobaby Acum te intreb si pe tine CarlaVcate ceva: trebuie sa platesti ca sa stai cat mai confortabil ( in rezerve cu 2 paturi de exemplu), nu? Cui trebuie sa-i dai banii, cam cati si cu cat timp inainte ( eu habar n-am despre cum e treaba prin spitale avand in vedere ca ultima oara am fost internata acum vreo 13 ani......)?. |
Nu trebuie sa platesti nimic, toate saloanele din noua maternitate au 2 paturi si baie in camera. In vechea maternitate erau doar saloane de 4 paturi si baie in camera, plus o rezerva a sefului de sectie. In maternitatea noua nu stiu nimic de rezerve, dar mi se pare ca 2 paturi si baie arata mai mult decat rezonabil.
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Adica "'Neata" si de la noi
.
La noi n-a venit mosul, cred ca n-am fost cuminti. S-ar putea sa vina saptamana viitoare, mai negociem.
"La multi ani!" celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume.
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dani3lla spune:
[quote]citat din mesajul lui alinutza23
dani3lla ce faci? unde esti? esti bine? clody? carla? restul fetelor? sa nu ma apuc sa va insir ca umplu catalogul de absente nemotivate!
ce-i linistea asta aici?
13+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
Gata sefa aici sunt numai ca in ultima saptamana la servici a fost ....foarte nasol, mult de munca si nu am avut timp nici macar sa citesc tot ce ati scris.Acum am citit de la pg 7 de unde am ramas vineri.Sunt bine dar ,ca si tine , nu prea mi-a mai dat BB mic nici un semn in ultimile zile.Abia astept sa merg miercuri la eco sa vad ce face acolo si cu ce e atat de ocupat de nu o mai baga in seama pe mami.
Urari de bine si sarcini fara greturi pt toate
care ni s-au alaturat
In ceea ce priveste nasterea , cred ca v-am mai spus , eu o sa nasc la Polizu cu dna dr Tataru Monica care mi se pare super de treaba si este printre putini medici de la Polizu care vin de acasa cand trebuie sa le nasca vreo pacienta.Si este printre cei mai ieftini medici de la Polizu(nu cred ca ma duce mai mult de 10 mil).Despre spital stiu ca nu sunt conditii de Euroclinic dar nici inuman nu e.E ca orice maternitate din Bucuresti.Cred ca 3 zile cat stau acolo nu o sa mor
Aaaaaaaaaaaa si eu vreau sa nasc normal dar ieri la munca a venit o dna dr de la CMU (unde suntem arondati de la servici)pt controlul anual si mi-a spus ca am suflu sistolic (cred ca am scris bine) si ca nu crede ca o sa pot naste normal...dar eu nu cred si nici nu am incredere in CMU
Si gata ca deja am scris prea mult si poate ma dau fetele afara

13
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK