Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Oana , imi poti schimba si mie DPN-ul , te rog ... la eco de ieri ne-a zis 13 iunie , suntem un pic mai mari ....
Scuze de deranj...

Mirela 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Din pacate maternitatea Bucur este renumita pentru astfel de lucruri.

Eu la cfr2 am stat in salon de 4 paturi si cu baie, frigider si aer conditionat in camera. Am inteles ca maternitatea noua are saloane de 2 paturi si baie, ca un fel de rezerve.
Ce ma enerveaza pe mine la spitalul ala e aglomeratia, i s-a dus faima ca e bine acolo, au venit 2-3 vedete sa nasca, si gata, s-a umplut. As fi preferat sa ramana Elias-ul de fitze si cfr-ul mai lejer.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alymav28 spune:

Buna seara, dragi burtici.
La scris stam mai rau,in schimb cu cititul sunt prezenta in fiecare seara.
Eu merg la sr. Enache de la Sp. Floreasca. Pe 19.12 avem si noi ecografia de trimestru, la Euroclinic.
Vitamine nu m a pus d na dr. sa iau in schimb iau utrogestan (progesteron) de 2 ori pe zi si tare urate stari imi mai dau.

am o mare intrebare la fetele cu probleme: cum tratati constipatia? pe mine ma omoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am revenit fetelor dupa un somn care nu prea a fost pe placul meu ...am visat urat... ca de obicei ..vreau sa va spun ca in ultima perioada visez in fiecare zi(asta in caz ca dorm dupa-amiaza) sau noapte si unele vise nu sunt chiar asa placute. Visul de azi a fost mai mult un cosmar, sa va povestesc? Poate putin asa ...am visat ca dormeam, apoi m-am trezit si ma durea tare de tot burta...nascusem...prin cezariana ...si nu arata grozav...intrebam de bebe al meu si de sot...si plangeam de durere...cineva a venit si mi-a spus ca am o fetita...si sincer de vreo luna tot visez ca tin in brate o fetita, tot timpul am langa mine o fetita...si cine stie poate e fetita ...asta aflam saptamana viitoare...Voi ce vise de cand ati aflat ca in burtica voastra a luat nastere un muguras?

Ginette bun venit in "club" sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos .

Deci ma primiti in listuta? atunci o sa va dau si eu datele mele.... DN 09.03.1985
UM 25.07.2008
DPN 01.05.2009
Din cate am vazut in listuta se pare ca bebe al meu e primul din listuta, prima ... sau poate ma insel....

Va pup dulce si fie ca Mos Nicolae sa va aduca tot ce va doriti.
Apropo, va zic de pe acum La Multi Ani de ziua numelui, atat voua cat si celor dragi voua... si va trimit de aici multe, multe ... ca e posibil ca in weekend sa nu intru...Somn usor burticute si mamici cu puiuti!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

E normal sa ai cosmaruri in timpul sarcinii, e de la hormoni, incearca sa nu le dai prea mare importanta, stiu ca e greu.
Eu cand am cosmaruri noaptea nu mai pot adormi decat dupa 2-3 ore si e groaznic, ca apoi se foieste fata si ma trezesc iar, si dimineata ea ma ia de fresh.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

mamica oana, ai dreptate, sa fie sanatos, ca in rest, doar daca nu vrei nu poti sa dai jos kg...

Noi ne-am intors de la dr., analizele sunt bune, vinerea viitoare avem intalnire cu bobo la eco, vine si tata sa ne vada, abia asteapta...

Vreau sa va spun ca ma simt mai bine...m-am aranjat putin inainte sa plec, chiar am realizat ca inca imi sunt bune hainele de dinainte de sarcina, asa ca m-am linistit...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Picky_toto, esti pe listuta!
Miruta, s-a notat!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
17+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

alymav28 si eu am avut probleme mari cu constipatzia la inceput dar acum vad ca s-au mai imbunatatit lucrurile, eu am rezolvat problema cu mult iaurt si multe fructe. Cand spun iaurt nu ma refer la danone sau la iaurtzele mici cu fructe, ci la iaurt simplu si sana,la mine nu exista mic dejun fara 2 pahare mari de iaurt consistent sau sana alaturi de ce mananc dimineta, plus cat mai multe fructe in timpul zilei si de obicei un pahar de iaurt seara.Si este f. sanatos pt bebe, iaurtul are calciu, mai ales ca eu nu pot bea lapte(nu-mi place) si fructele au vitamine.Rezultate spectaculoase nu am vazut dupa o zi dar pot spune ca dupa o saptamana s-a cunoscut.A... si sa nu uit multa apa, eu beau si 2 l pe zi.
Picky_totostai linistita nu esti singura care viseaza urat si eu am cosmaruri si nu dorm bine, incerc pe cat posibil sa nu ma gandesc prea mult dupa ce ma trezesc la ce am visat.De multe ori si eu m-am trezit f ravasita din cauza viselor dar mai nou aplic o vorba po****ra" visele ducase cu noaptea" si nu ma mai gandesc la ele.
sa fiti cuminti sa va culcatzi devreme sa vina mosul!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Salutari tuturor burticilor.
Eu va citesc aproape in fiecare zi si traiesc alaturi de voi toate bucuriile si nelinistile.
Pana ma gandesc sa scriu si eu s-a schimbat subiectul…
Iubita-tiana si eu am stat cu sufletul la gura sa aflu cum a fost la eco…. ma bucur pentru tine si iti doresc din suflet sa nasti un pui sanatos care sa va umple viata de bucurii.
Liana sa fie bine de data asta.
Acum cateva pagini se vorbea despre nasteri. Experienta mea a fost traumatizanta. Am nascut la Onesti, judetul Bacau. Am avut parte de un tratament regesc din partea doctorului, directorul spitaluli la timpul respectiv si a asistentelor care ma cunosteau (mai putin cele de la nou nascuti). Doctorul, un om de milioane care a facut tot ce i-a stat in putinta sa imi salveze copilul din primele luni de sarcina, a dat dovada de profesionalism si omenie. Ce m-a socat si marcat pe viata a fost ca maternitatea era o adevarata puscarie, nu mi-am vazut sotul si nici un memebru al familiei pe toata perioada cat am fost internata. M-am trezit la reanimare, legata de pat si cu o bucata de plastic in gura intr-un salon pustiu (asistenta a aparut ca incepusem sa misc patul de fier care scartia). Am indurat dureri groaznice, saloanele si baile erau jalnice. Dimineata ni se faceau spalaturi folosind aceleas furtun, desi se stia ca una din mamaci avea herpes genital. Copilul era la km distanta si eu nu ma puteam misca. Ii dadeau sa suga din biberon jumatate de ora inainte de al aduce la alaptat. Bebelusii erau spalati intr-o galeata. Am fost la un pas de mastita (m-a salvat o fetita a carei mamica nu avea lapte, una din asistente mi-a adus-o la alaptat si mititica mi-a desfundat toate canalele-era o fomista). Nu cred ca as mai fi vrut al doilea copil daca trebuia sa nasc in aceleasi conditii. Sper ca nici una din voi sa nu treceti prin asemenea cosmar.
Stiu ca aici nu va fi ieftin (nici in Romania nu a fost) dar voi avea parte de conditii diferite.

In ceea ce priveste kg, am slabit 2 kg in primele 14 saptamani si am primit ordin de la dl dr. ca la urmatoarea vizita sa fiu cu +.
Sa va aduca Mos Neculai tot ce va doriti.

mami de Tudor si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Venim si noi cu vesti de la control. Totul e bine, mi-au luat o gramada de sange pentru tot felul de analize (ce exact nu pot sa va spun doar ca e si pentru sindrom Down printre) si se pare sa bebelusul nostru "nu are nimic intre picioare" cum a spus doctorul. Asadar se pare ca o sa avem o fetita albinuta

NU am reusit sa citesc ca am ajuns aseara de la Chicago si inca-s zombi de oboseala plus ca azi pana la amiaz am stat numai la bucatarie sa fac mancare.

Va pupam pe toate burticutele si ne auzim zilele astea.

Oana 16+ si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput