Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 11
Picky_toto spune:
Buna fetele, ce mai faceti? Noi nu avem nimic nou, dar am vazut ca fetele care s-au alaturat recent, v-au dat datele: cand e posibil sa se nasca bebe.... Mie nu mi le-ati cerut pana acum (sau poate da si nu am vazut eu)...asa ca m-am gandit ca nu ma vreti in listuta voastra
... Oricum...nu mai conteaza acum...
Ktalina bun venit printre burticute, iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos
.
Va urez un weekend placut !!
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
19+
ginette spune:
Buna ziua burtici!
Ne-am hotarat si noi sa intram in vorba dupa ce va citim zilnic de vreo doua luni si ceva...
DN: 16.07.1978
UM: 29.08.2008
DPN: 05.06.2009
Va pup mamici si bebei
ginette spune:
Conform calculelor de la eco azi facem 14 saptamani si raportam o sarcina cu muuulte greturi si stari de somn
ginette spune:
Azi am primit rezultatul la bitest si din cate pot eu sa inteleg totul este ok - adica sarcina cu sindrom scazut de trisomie 21 si 18...
ginette spune:
Voi la cate saptamani veti face triplu test, pt. ca din cate stiu se face intre 15-18 sapt. Mie dr. nu mi-a zis nimic deocamdata de triplu test.
baby-first spune:
Mersi de suport burticilor, sper totusi sa nu ajung cat China, ca apoi e mai greu sa dai jos...
dar, daca ma gandesc, e mai bine sa te ingrasi acum decat dupa cum a patit cumnata mea, nu stiu exact din ce cauze, dar si acum, dupa un an de la nastere se trezeste noaptea si mananca 
Si, daca va aduceti aminte, cred ca din ianuarie o sa incep sa lucrez la un centru de intretinere corporala pentru gravidutze, mai trebuie sa fac niste cursuri (eu fiind deja kinetoterapeut), asa ca eu cred ca va fi o experienta super, eu sunt foarte incantata

In legatura cu Elevit-ul, si eu il iau de la inceputul sarcinii si dr. meu mi-a zis sa-l iau pana dupa alaptare...am auzit insa si niste opinii de la alte mamici care cica s-au ingrasat foarte tare de la el, asa ca poate kg. mele in plus se datoreaza lor intr-o oarecare masura
Sa aveti o dupa-masa super, eu o sa merg cu rezultatele analizelor azi la dr. si imi fac peogramare pentru sapt. viitoare la eco...abia astept....
Va
si ne auzim mai tarziu
18+
andreea1608 spune:
toate burticutele "2 in 1". Felicitari celor care si-au vazut buburuzele
.
In legatura cu kilogramele, noi raportam cam 2 kg pe minus, dar ne simtim bine. Cat despre simptome, nu am decat arsuri. De vreo 2 zile am inceput si noi sa mancam mai mult
, mai ales seara. Eu in ultimele doua trei-nopti nu prea m-am odihnit, ma trezesc noaptea si ma mai ia sommul fr greu, chiar si dupa o ora, iar dupa ma fatai de pe o parte pe alta de ma trezesc zombi dimineata...voua vi s-a intamplat?
In legatura cu spitalele, eu trebuie sa nasc la CFR2, ca de acolo e doctorita mea. Stie cineva care sunt conditiile?
Va dau si eu datele mele, poate ma treceti si pe mine pe listuta, pentru ca am fost cuminte
: DN:28.11.1982, UM:20.09.2008, DPN:27.06.2009
Va
pe toate si va urez o seara excelenta.
11+
baby-first spune:
AAAA, era sauit, sper ca v-ati lustruit cizmulitele sa vada Mos Nicolae ca ati fost cumunti si poate va aduce ceva...
Noi o sa fim singuri noaptea asta ca tati e plecat din oras si vine de-abia maine![]()
18+
Ktalina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andreea1608 toate burticutele "2 in 1". Felicitari celor care si-au vazut buburuzele .In legatura cu kilogramele, noi raportam cam 2 kg pe minus, dar ne simtim bine. Cat despre simptome, nu am decat arsuri. De vreo 2 zile am inceput si noi sa mancam mai mult , mai ales seara. Eu in ultimele doua trei-nopti nu prea m-am odihnit, ma trezesc noaptea si ma mai ia sommul fr greu, chiar si dupa o ora, iar dupa ma fatai de pe o parte pe alta de ma trezesc zombi dimineata...voua vi s-a intamplat? In legatura cu spitalele, eu trebuie sa nasc la CFR2, ca de acolo e doctorita mea. Stie cineva care sunt conditiile? Va dau si eu datele mele, poate ma treceti si pe mine pe listuta, pentru ca am fost cuminte Va pe toate si va urez o seara excelenta. 11+ |
Buna
Si eu sunt pe minus cu aproape 4Kg, dar sper sa recuperam cat mai repede, mai ales ca au trecut si greturile si starile de rau. In privinta somnului, noaptea dorma 2 ore, dupa care 3 sunt treaza, apoi din nou 2 ore si apoi treaza
Echo morfofetala mi-a zis doctorul ca se face intre 19 si 23 saptamani...totusi am sesizat pe forum ca depinde de la medic la medic cum iti recomanda.
O seara buna si sa vina Mos Nicolae la voi cu ce va doriti