Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 10
alinutza23 spune:
neata
mamica oana sa stii ca eu am luat doar o cutie de elevit la inceput si nu m-am mai incumetat sa iau mai departe, pt. imi era rau de la ele. Am considerat ca daca ma simt mai bine fara, inseamna ca nu am nevoie. ![]()
13+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
LauraOana spune:
..´neata ![]()
si eu am luat doar o cutie de elevit, mie dr ginecolog mi-a spus ca vitaminele astea din cutie (adia nu din natura) pot sa fie foarte grele pt stomac, si se digera foarte greu..deci sa le las, si daca ma simt mai bine fara ele, sa nu le mai iau...mia prescris doar acid folic si fier, dar si din astea tot doar o cutie am luat..acum iau magnesiu...![]()
16+
bebicul nostru
dicirstea spune:
Bebe Beca am zis ca era naspa sa fii singura in rezerva daca ti-e rau pentru ca eu sunt stan patitul. Mie in cateva secunde mi s-a facut rau si daca nu aveam colega de camera sa cheme asistenta nu vreau sa ma gandesc ce se intampla. Iar la acea rezerva (nu stiu daca sunt toate la fel) trebuie sa te intinzi si sa te ridici in fund ca sa ajungi la butonul de urgenta, salonul asistentelor este la jumatatea holului, iar ea avea ultima rezerva. Altfel era curat, canapele si fotolii de piele ecologica, tv, ac, baie si bucatarie. Cam ce am avut si eu la spital de stat, fara sa platesc un leu. Bine, mai putin bucataria si canapeaua + o colega de camera.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
ramonaiani spune:
Ktalina bine ai venit
. Ca sa te treaca fetele pe listuta noastra, trebuie sa ne dai data ta de nastere, ultima menstruatie si data posibila a nasterii.
Am vazut ca ati discutat de vitamine. Cred ca fie care femeie este unica, depinde de mediul din care provine (in provincie e aerul mai curat, stresul (probabil) mai mic, mancarea mai ne-chimica, etc), depinde si de cum tolereaza organismul vitaminele. Mie mi-a zis dr sa iau vitamine pana termin de alaptat, pentru ca altfel copilul poate lua din rezervele mele proprii. Si am si un caz nasol - una din prietenele mele nu a luat vitamine in sarcina si acum se plange ca a facut parodontoza
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
10+
Ktalina spune:
Buna, albinutze
Ramonaiani, am dat datele cerute in momentul in care m-am inregistrat..mai trebuiesc trecute in alta parte?
Mi-ar placea sa fiu si eu in lista voastra 
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ktalina Ramonaiani, am dat datele cerute in momentul in care m-am inregistrat..mai trebuiesc trecute in alta parte? |
Da, ar fi bine sa le scrii aici pe forum; cand are timp, una din mamicile mai pricepute o sa te treaca pe listuta de la inceputul capitolului
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
10+
Ktalina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Da, ar fi bine sa le scrii aici pe forum; cand are timp, una din mamicile mai pricepute o sa te treaca pe listuta de la inceputul capitolului |
Ok. Data mea de nastere: 1.06.1978UM: 4.08.2008
DPN:11.05.2009
Ela2001 spune:
Buna, fetelor.
Am fost azi dimineata la eco la Iosup si am aflat ca bebe e bine si e baiat. ![]()
Mi-a dat si poze si cd cu filmulet (abia astept sa-l vad acasa).
Mi-a gasit valori crescute pt IR-uri (nu stiu exact ce sunt) si m-a intrebat daca sunt stresata si obosita si din pacate asa e.
Deci de acum trebuie sa ma odihnesc mai mult (adio ore suplimentare) si sa nu ma mai stresez.
Bebe are 101 g la 14 sapt. si 3 zile. ALte date nu-mi mai amintesc acum.
A mai fost cineva la eco azi?
Ktalina spune:
Buna, Ella2001
Cum a fost a dr Iosup? Este rabdator cu pacienta si raspunde la intrebari sau se uita in monitor si noteaza chestii fara sa-ti explice ce si cum?
Felicitari ptr baietelul tau!
Cate saptamani ai acum? Ca mie dr. mi-a spus sa fac echo 4D intre 19 si 22 sapt...si m-am programat tot la Iosup![]()
Ela2001 spune:
Ktalina multumesc pt felicitari.
Eu am fost la Iosup si la prima sarcina si atunci nu mi s-a parut prea vorbaret, dar acum a fost f dragutz, a vorbit cu mine, mi-a raspuns la intrebari. Mi s-a parut mai relaxat acum.
Eu am 14 saptamani acum, miine intru in 15 s.