Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 12
ginette spune:
Eu aveam 52 kg cand am ramas insarcinata, am scazut 1 kg. in primele 2 luni, si acum la 14sapt. am 54 kg.
cu somnul stau f.bine... as dormi de la 9 seara pana a doua zi la 11-12 daca s-ar putea... ma mai trezesc o data noaptea si ma duc la toaleta.
gravi [14]
mamica oana spune:
Picky_toto,draga de tine,sigur ca te primim in listuta,cu mare bucurie.Fetele care se ocupa de lista sigur n-au observat ca nu ti-ai dat datele,dar n-a fost rea vointa,ele sunt tare dragute.Hai,da-ne datele acum.
Ginette,bine ai venit si felicitari pentru rezultatele bune de la analize!
Eu fac morfologia fetala la 22 de sapt.
baby-first,sanatoase sa fim noi,ca sigur kilogramele se vor topi imediat.Si asteptam cateva exemple de exercitii pentru gravide.
andreea1608,bun venit in stupul de albinute.
Oana,mamica de Robertel
(27.10.2004) si
16+
bebe2
ginette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamica oana Picky_toto,draga de tine,sigur ca te primim in listuta,cu mare bucurie.Fetele care se ocupa de lista sigur n-au observat ca nu ti-ai dat datele,dar n-a fost rea vointa,ele sunt tare dragute.Hai,da-ne datele acum. ![]() Ginette,bine ai venit si felicitari pentru rezultatele bune de la analize! Eu fac morfologia fetala la 22 de sapt.baby-first,sanatoase sa fim noi,ca sigur kilogramele se vor topi imediat.Si asteptam cateva exemple de exercitii pentru gravide. ![]() andreea1608,bun venit in stupul de albinute. ![]() Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 16+![]() bebe2 |
Multumesc mult pt. bun venit.
Va pup si va doresc un we placut si pregatiti ghetutele si cadourile pt. cei dragi

14+
oana_du spune:
Buna ziua mamici de albinute!
Vali5, La Multi Ani! Sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios!

Ela, felicitari pentru baietel! Ti-am "desenat" si tie un baietel pe listuta si se pare ca in continuare baieteii sunt mai putin pudici!
Picky_toto, noi primim pe listuta pe oricine doreste sa se inscrie, nu facem discriminari deloc! Daca vrei sa ne dai datele, e ok, daca nu nu. Esti binevenita oricum!
Sunt unele viitoare mamici care, din diferite motive, nu doresc inca sa fie trecute pe lista. Ma ocup doar eu de ceva vreme de lista si capitole si nu cred ca am ignorat pe cineva care a vrut sa se inscrie, iar daca am facut-o imi cer scuze!
By the way, bun venit noilor mamici Ginette si Ktalina!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
17+
http://community.webshots.com/user/oana_du
Ela2001 spune:
Oana multumesc.
Referitor la kg luate, eu am luat 5 kg - prea mult. Dar stind mult peste program in ultimul timp, am rontait tot felul de prostii.
Sper sa nu mai iau asa multe kg.
Fetele noi bine ati venit si sa aveti o sarcina usoara.
alinutza23 spune:
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi! 
Noi raportam 1,5 kg in plus si sincera sa fiu ma asteptam la mai mult, pt ca sunt mai "pufoasa" de felul meu
dani3lla ce faci? unde esti? esti bine? clody? carla? restul fetelor? sa nu ma apuc sa va insir ca umplu catalogul de absente nemotivate!
ce-i linistea asta aici?
13+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
Ela2001 spune:
Fetele care stiti ce inseamna IR-uri crescute?
Mie mi-a gasit pe dreapta IR-ul crescut, n-am acum la mine foaia sa va spun ce valoare.
philip spune:
slava Domnului ca nu-s singura care am scazut in greutate, ei las' ca recuperam noi rapid fetelor, mai ales ca ne-au cam trecut greturile.
eu nu stiu daca mai intru pana pe duminica viitoare. in we avem musafiri iar luni plecam in vacanta. va pup, sa fiti cuminti si sa nu cauzati probleme si sa va aduca Mosu o gramada de cadouri in papuci.
philip
&andreea