Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (23)
Raspunsuri - Pagina 8
cami_antonia spune:
DOAMNE AJUTA VALLY .... SA NU NE UITI SI SA NE DAI AMANUNTE CUM S-A INTAMPLAT MINUNEA ..... PUPICI MULTI ....
30+
ANTONIA IOANA
AMR 10 SAPTAMANI

Camelia
medamaya1 spune:
LA MULTI ANI, sarbatoritelor de azi
.
Multumesc fetelor ptr sustinere,. sper sa fie bine si peste ceva zile...sa vin cu o veste mare, doamne ajuta.
Va pup pe toate
marijan90 spune:
Buna fetelor. As dori daca se poate sa ma inscriu si eu pe listuta. Imi doresc foarte mult un copilas. Sper ca prin rugaciuni sa pot avea si eu bebelusul mult visat. Va multumesc ca existati.
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marijan90 Buna fetelor. As dori daca se poate sa ma inscriu si eu pe listuta. Imi doresc foarte mult un copilas. Sper ca prin rugaciuni sa pot avea si eu bebelusul mult visat. Va multumesc ca existati. |
bine ai venit. te primim cu placere. sunt sigura ca puiul tau o sa vina in curand. dumnezeu e mare si stie mai bine. noi suntem mai nerabdatoare, asa, un pic. dar avem credinta ca BB o sa vina si la noi.
sanatate.
poate viitoare
, te
DDpoze
speranta2008 spune:
Vally FELICITARI!!!!!
[green]La multi ani tuturor care poarta numele Sf Nicolae![/green]
laurraa spune:
Buna fetele dragi!
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc ziua numelui si numai bucurii din suflet va doresc la toate!
Noce, draga mea, daca stii de cate ori m-am lovit si eu de asta……poate tu esti cea care trebuie sa le arati ca fara ajutorul de Sus nu se putea intampla minunea rodnicirii pantecelor lor ; invata-le incet, povesteste-le, sfatuieste-le sa se spovedeasca si sa se impartaseasca ; eu ma lovesc de asta si in randul prietenelor mele si tot insist si le spun mereu ca fara rugaciune si credinta nu fac nimic.
Meda, o sa vii cu siguranta cu vestea cea buna ; garantat.
Cami, La multi ani mamei tale si tot ce isi doreste !
Vally felicitari din suflet !!!!!!! Sa dea Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie bine; o sa fie ai sa vezi; pupici
Eu intotdeauna aici cu voi m-am simtit ca « acasa », va imbratisez cu drag si va urez un week-end placut si plin de zambete

15 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
noce spune:
Vally, felicitari!!! Doamne ajuta! Sa va traiasca puiutul! Slavit este Sfantul Nicolae pentru asa dar!
Doamne ajuta sa auzim de asa vesti si Mos Craciun (ma gandesc la fetele care fac fertilizare)! Si poate de Mos Craciun din ianuarie (7 ian).
(Noi in drum spre manastirile din Moldova am luat cu noi un calugar care facea autostopul si care era ortodox pe stil vechi si ne-a explicat ca pana in 1924 toti romanii erau pe vechi si ca stilul nou a fost introdus de Miron Cristea parca, desi era catolic. Ceva de genul. Am fost si la o manastire pe stil vechi si am aflat ca acestea nu sunt trecute in hartile si ghidurile de manastiri din Romania.)
Cami, ai trecut la AMR!!! Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la marea intalnire 
Laura, ai dreptate, ma gandeam si eu cum sa incep si sper o sa gasesc o cale. 
Marijan, bine ai venit!
Sa vezi ce o sa-ti placa aici la rugaciune! Eu cred ca odata apucata calea credintei, este pe drumul spre doua liniute! Doamne ajuta! 
toate fetele!
7+
Minunea Sfantului Nectariei si a Maicutei Domnului
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
cami_antonia spune:
da noce am trecut de sapt asta la AMR .... nu mai este multa vreme pana la marea inatalnire .... sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine ... si tie sarcina usoara in continuare ... la medic ai fost??? ai inceput sa iei acid folic???? sau duphaston ...????
meda abia astepttttttttttt .... sunt cu sufletul la gura .... m-am rugat mult pt tine la maslu vineri .... sa te ajute Dumnezeu ca meriti .....
lauraa tu cum mai esti???? cum te mai simti???
30+
ANTONIA IOANA
AMR 10 SAPTAMANI 
Camelia
cami_antonia spune:
fetelor eu cred ca ar trebui sa refacem lista initiala si sa facem o prezenta ......... ca din 100 si ceva de fete suntem doar cateva care mai dam pe aici .... chiar si cele care rasp mai greu e ok .... dar sunt persoane pe care nu le-am auzit de un an de zile zicand nimic ...
hai fetele .... faceti prezent ......
30+
ANTONIA IOANA
AMR 10 SAPTAMANI 
Camelia
stuart spune:
Vally, FELICITARII!!! Sarcina usoara si la termen!
Cami_antonia, LA MULTI ANI mamei tale si cu intarziere sotului tau! Multi
pt grasunica Antonia!
marijan90, bine ai venit si sa treci cat mai repede pe listuta de gravidute!
, WE placut si o saptamana usoara va doresc tuturor!