Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

La biserica Sf.Gheorghe Nou se afla mina Sf.Nicolae http://www.crestinortodox.ro/Sfantul_Ierarh_Nicolae_sarbatorit_la_Biserica_Sfantul_Gheorghe_Nou_din_Capitala-21-11758.html

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Intru si eu pe fuga sa urez LA MULTI ANI! tuturor care isi serbeaza numele maine!
Sa ne lustruim ghetutele si sa-l rugam pe Mos Nicolae sa puna o vorba buna la Doamne Doamne pt. noi toate care ne dorim copilasi!

Florela si Medamaya ma pt. voi sa veniti pozitive!

pogonici tin pumnii sa fie bine la laparo!

Anadomnica sa-ti traiasca nepotelul Luca, sa creasca mare si sanatos!

Anadomnica, am o rugaminte la tine: trece te rog in listuta si numele bebelusilor Valeriei, in capitolele trecute Zisa Cami anunta ca au fost botezati si ne-a dat si numele. Eu am probleme cu calculatorul si nu ma pot uita in listuta mea dar daca nu gasesti o sa vedem cum facem!

Pup toate fetele, de la aspirante la burticute si mamici si ma rog pt. noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, dragele mele!!
Vin si eu cu vesti despre noi: daca totul va fi bine, in ianuarie, ziua 21 de CM vom incepe FIV-ul. Acum am de facut HSG, de care imi este tare frica, dar ma rog Sfintei Treimi si Maicutii Domnului sa ma ajute sa trec cu bine peste asta! in momentul acesta nu stiu unde voi face investigatia, nu am reusit sa iau o decizie ( caut o clinica privata si un dr. bun ).
Spun si eu : "LA MULTI ANI !!" celor ce-si serbeaza maine ziua!
Va imbratisez pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ainigriv, multumesc muuult ! Am apucat sa iau doar 5 zile calciu, cred ca nu e nicio problema.

Anaomaria, da-ne contul!

Criss
, ce frumos, nascuta pe 20 iulie! Pentru noi e o zi draga, pentru ca, daca vom avea o fetita vrem sa o cheme Ilinca. Iar vara trecuta, pe 20 iulie, am facut un tort de visine si l-am impartit unor copii, la biserica, in asteptarea Ilincai. Nici nu ne gandeam ca e posibil sa se nasca chiar de Sf Ilie. Dar mai vedem daca va fi fetita. Ce o fi, sanatos(oasa) sa fie !

Jesika, si eu aveam vise din astea ! Sa-ti ajute Dumnezeu sa dai si tu vestea cea mare cat mai repede. Si de Pasti e frumos (daca reusesti sa pastrezi secretul)!

Caciantoni, ne bucuram ca ai revenit ...cu informatii bogate!

Maria, Doamne ajuta! Sa ne mai amintesti in ianuarie, ca sa dam pomelnice pentru tine!

Fetelor, cred ca eu o sa raman aici, cu voi, toata sarcina. Am incercat sa intru in odisee, dar, asa cum zicea si Ainigriv, acolo nu-l gasesti pe Dumnezeu. Fetele vorbesc despre sex in post si in sarcina si tot felul de astfel de subiecte care m-au facut sa inchid repede. Am incercat sa le spun despre Parintele Arsenie Boca, dar n-are ecou. Eu cred ca sarcina e o minune si e momentul in care trebuie sa vorbim si mai mult despre Dumnezeu si sa ne rugam mai mult!

La multi ani Nicoletelor!

toate fetele! Sa va aduca Mos Nicolae cate o minune cu ochi!

7+
Minunea Sfantului Nectariei si a Maicutei Domnului
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Noce sa nu indraznesti sa pleci de aici ! Trebuie sa ne sustii chiar daca acum ai trecut in ''cealalta parte a baricadei''

Puuuupicei

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de NICOLETA.a-ti pus ghetuta la geam? JESYKA,am si eu o intrebare poti sa-mi dai nr. de tel. al dr. care a facut sotul tau operatia? sotul tau a avut canalele opturate de a facut operatia cum se simte? sotului meu i-a iesit toate analizele bine dr. a zis ca are canalele obturate asa a avut si al tau? please raspuns,fetele care va duce-ti pe la manastiri cu acatistul cu nume sper ca m-a-ti trecut si pe mine va multumesc ,sa asculte ruga voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor, am ajuns de la punctie, e greu drumul asta pina la capitala...rezultat final, 5 foliculi scosi, 5 ovocite, ...luni am ET, sper sa fie bine, am mare incredre in dr cu care fac procedura.
I-au scos si pe ceilati puna la nr 11, dar erau chisturi, nu-i bai, 5 fff bine.Ma simt ff bine, nu am nici po durere, la 10 mine dupa anestezie m-am imbracat sa plec.Sint cam obosita,...revin miine

Va pup si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DOAMNE AJUTA FETELE!!!

nici nu stiti cat de mult ma bucura intensa activitate de pe acest topic ... este exact ca la inceputul anului cand eu am intrat pt prima data de nu mai apucat sa citesc de pe o zi pe alta .....

le urez bun venit noilor aspirante la categoria mame ....

noce felicitari pt plimbarica si pt marea intalnire pe care ai reusit sa o ai .... nu stiu de ce nu ai gasit borsul moldovenesc ca mie imi place tare mult ... si eu de cand sunt gravida mananc ciorbele ffffffffffff acre .... si daca nu sunt destul le mai storc jumate de lamaie .....

mariaaaaaaaa .... ce ma bucur pt tine ..... bravo pt decizie .... era si cazul .... sa de-a Dumnezeu sa ne scrii mai des si sa ne dai cat mai multe amanunte ....

virginia, mada, anadomnica, mmc_nd, georgia, sukisuki, daniela_xy, karelina, anidaz, livsy, magdita, jasmine30

CLEOOOOOOOOO .... PE UNDE MAI ESTI?????

fetele LA MULTI ANI pt sarbatoritii de maine si in PRIMUL RAND PT MAMA MEA CARE E NASCUTA DE ACEASTA ZI SFANTA ......

30+ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

BETA HCG Z 11 221
Estradiol II 658,20 / Progesteron 48,49

DD ne-a auzit rugile si ne-a daruit un cadou de Mos Niculae!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va multumesc din suflet pentru sustinere tuturor!

Doamne ajuta!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

felicitari!!!!

LA MULTI ANI de SF NICOLAE!!!!!!!!!!!!!

MULTI SI MULTE .

poate viitoare , te DD

poze

Mergi la inceput