Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (23)
Raspunsuri - Pagina 9
happymum spune:
http://www.sinaxar.ro/7dec.mp3
sinaxar audio pentru astazi.
pupicei
poate viitoare
, te
DD
poze
laurraa spune:
cami_antonia, multumesc Maicutii Domnului ma simt mult mai bine; cu dureri de spate dar sper eu sa fie normale; cu Dumnezeu inainte.Tu cum ai avut sarcina per ansamblu? am zis "ai avut" caci acusi acusi e marea intalnire cu printesa

multumim happymum 
15 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
Delphinas spune:
buna dimineata! 
va citesc de multa vreme si imi sunteti tare dragi. datorita voua am invatat ca pt implinirea unei dorinta trebuie sa cer ajutor Celui de Sus. am invatat ca trebuie sa ma rog din suflet.
poate o sa radeti, dar in facultate inainte de cate un examen a carui materie nu imi placea il rugam pe Doamne Doamne si pe fratiorul meu ingeras sa ma ajute sa ma pot inspira...sa pot sa trec precum gascuta prin apa peste acel examen. si promiteam ca pt viitoru examen o sa invat. si Doamne Doamne si fratiorul meu iubit ma ajutau, dar si eu imi respectam promisiunea. insa odata nu mi-am respectat-o...si m-au pedepsit.
ma treceti si pe mine pe listuta? Numele de botez este Veronica. Il treceti si pe sot? El se numeste Mihai.
In drumul meu spre serviciu e biserica unde ne-am cununat noi. de o vreme am inceput sa merg miercurea si vinerea sa pun un pomelnic si sa ma rog. si sa stiti ca ne este mai bine. nu ne mai certam din orice fleac. am observat ca am inceput sa mai las de la mine, sa fiu mai iertatoare cu sotu. el nu prea merge la biserica. i-am zis sa mergem sa ne spovedem si nu a zis nimic. oricum ma rog si pt el, pt noi.
in urma cu o luna el a facut o spermograma si a iesit cam rau. m-am rugat sa ne vindece de bolile ce le avem. ieri am primit rezultatu de la a 2 spermograma, si nu mai are nimic. Dumnezeu e mare si Maicuta Domnului are grija de noi toti.
Am si eu o intrebare la voi. Prin partile voastre exista cumva o biserica care se numeste "Clopoteii de aur"? m-a intrebat cineva.
poze, Just Me
ambitioasa
jesika spune:
Buna dimineata fetelor 
Tocmai m-am intors de la biserica si am intrat putin pt. ca mi-era dor de voi. Ati fost atit de harnicute incit nici nu va pot urmari. O sa citesc maine pe indelete de la serviciu
.
Am vazut doar ca se striga ''catalogul'' si am sa raspund si eu PREZENT
.
Anita dupa ce trimit acest mesaj iti scriu PM.
Fetelor va pupacesc si...ne vedem maine ![]()
![]()

JSK
jesika spune:
Anita activeaza-ti PM ( mesaje private).
Altfel nu am cum sa-ti scriu ce m-ai rugat.
Puuupici 
JSK
vally spune:
multumesc pentru urari si sustinere!
inca nu-mi vine sa cred!DD ne-a ascultat rugile si ne-a indeplinit dorinta!!! sa ne ajute DD sa ramana acolo 9 luni!!!

proaspata 
laurraa spune:
Vally, draga mea o sa fie bine; nu uita de rugaciunea gravidei catre Maicuta Domnului sa o rostesti zilnic si ori de cate ori ai dureri sau vrei sa te simti mai bine, iar la Sf Nectarie sa-ti binecuvanteze pruncul din pantece.
Cami, si eu ma gandeam la listuta ; ar trebui refacuta si sper ca nu suparam pe nici o fata.
Delphinas, bine ai venit
draga mea aici, o sa te simti ca « acasa » si Maicuta Domnului sa-ti calauzeasca pasii in tot ceea ce faci si sa-ti binecuvanteze pantecele cu un bebe sanatos
pupici
15 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
jesika spune:
Nu mai tin minte pasii pe care tb.sa-i urmezi pt. activarea PM. Dar daca accesezi Mesaje private - chenarul din stinga sus,penultima rubrica,la Meniu - sint convinsa ca te descurci. E foarte usor.
O poate ajuta cineva pe Anita cu mai multe explicatii ?
Eu nu sint un prea bun pedagog 
JSK
speranta2008 spune:
buna fete dragi si optimiste!

Saptamana trecuta am scris ceva (ca numai cu voia Lui vom avea copii) si cred ca nu m-am exprimat foarte clar...Vreau sa ma explic de ce am scris aceea parere ..scuze ,daca am suparat pe cineva... nu prea ma pricep la scris..
Eu cu sotul meu ne dorim copii si incercam de aproape 3 ani. Acum 2 ani m-am operat (am facut o laparo..)..am fost atat de sigura ca raman, ca am uitat ca orice este datorita Lui si Bunei Sf Fecioare Maria. Uitam sa ma inchin..., incercam tot felul de trucuri sa raman..etc.. ![]()
De cateva luni, m-am apropiat de El si am inteles ca trebuie sa am rabdare, credinta si incredere in El...mi-a luat ceva timp, dar cred ca acum imi zambeste ca am regasit calea... Acum ma bucur de fiecare minut si clipa petrecuta cu sotul meu, nu mai plang cand vad "rosu", ma bucur pentru fiecare reusita si bb-i...este tare important si esential sa ai o legatura cu Cel De Sus. Nu este suficient sa stai cu picioarele pe peretii, sa pui perne, sa incerci tot feluri de leacuri mai mult sau mai putin babaesti..trebuie sa ai dreapta credinta..
Aceasta Aproprie m-a intarit spiritual si sufleteste, psihic sunt tare linistita...
Sunt atat de sigura ca DD imi va da bucuria sa vad dublu cat mai repede incat uneori imi sperii sotul...
.
Cred ca are planul si pentru mine si pentru fiecare dintre noi...avem atatea fete care au reusit prin credinta
...trebuie DOAR SA CREDEM CU TARIE IN PUTEREA LUI..
Cami sa va intareasca DD si sa va apare de toare relele..