Raspunsuri - Pagina 10
mihuletu spune:
ce a mai fost sambata si duminica cei care ati fost la cursuri de sinteza?
www.sara.haihui.ro
Catalin spune:
quote:
Originally posted by mihuletu
ce a mai fost sambata si duminica cei care ati fost la cursuri de sinteza?
sara daniela si mami
www.sara.haihui.ro
Pai la drept e clara treaba: examenul e grila, 30 de intrebari din cele de pe CD. Referatul este facultativ, il aduci doar daca vrei sa incerci sa iei o nota mai mare.
Iar la Campanii de RP, in cateva cuvinte ideea ar fi ca trebuie sa facem clara distictia intre campaniile de imagine, campaniile de publicitate si campaniile de RP. Asta va urmari, sa vada cum ne argumentam campania pe care trebuie sa o facem pentru examen.
Am scris mai multe chestii importante legate de campania de la examen insa nu am timp acum sa butonez totul. Daca vine cineva duminica la 8 la Sociologie, ne putem vedea si vorbi mai mult.
Catalin
Think pink!
Catalin spune:
Dragi colegi si drage colege,
S-au terminat cursurile, ne vedem la examene...
Dar pana ce intram in "stresiune", sa ne bucuram de aceste Sarbatori care stau sa inceapa!
Va doresc sa ii aveti aproape pe oamenii dragi voua, sa petreceti si sa simtiti din plin bucuria Craciunului si a Anului Nou si sa aveti un 2004 plin de impliniri!
La multi ani si Sarbatori fericite!
Catalin
Think pink!
mihuletu spune:
azi, pe langa Sfantul Craciun, il mai sarbatorim si pe e-cata.
felicitarile, muzica, sampania si dansul la Felicitari&Anunturi.
Un Craciun feeric sa va aduca linistea si bucuria si fericirea in suflet!
www.sara.haihui.ro
mihuletu spune:
Catalineee, ia spune mataluta, ca ai fost la cursurile de sinteza, tre sa citim toate ale 360 pagini la drept??? si la Campanii de Relatii Publice, e vre-un schepsis ceva?
pupici
www.sara.haihui.ro
adresa bradutului cu bebeii nostri: http://www.haihui.ro/tree.html
Catalin spune:
Mihulet, la drept o sa fac cum am facut si in anul 1: o sa invat doar intrebarile de pe CD, pentru ca a mers si am luat nota buna. Numai ca atunci am facut referat, acum nu mai am timp de asa ceva, cu atat mai mult de citit atatea pagini...
Iar cu Campaniile RP, aici sunt, schepsisuri dar ar fi prea multe de butonat ca sa le spun pe toate. Daca putem vb la un telefon, da-mi un PM sau un mail. Ideea e ca trebuie respectat un algoritm de concepere a unei campanii, totul e bine prezentat in manual.
Mi se pare o munca de rutina combinata cu putina experienta in domeniu, dar la fel de bine poti folosi o campanie gata facuta. Gasesti si pe internet asa ceva sau poti gasi printre cunostintele care lucreaza cu asa ceva. Sau poti folosi materialele promotionale ale unor firme care lanseaza noi campanii de imagine (ex: Coca-Cola, schimbarea designului liniei dinamice, cea cu bulele de aer)
Idei pot fi multe, conteaza mult sa ai un model de inspiratie, ca o sa iasa bine si repede.
Eu nu stiu cum trebuie invatat la Mass-media si societatea... voi?
Catalin
Think pink!
lix spune:
care era cursul optional dificil in anult 2 id la pr si comunicare>?
sociologia comunicarii... sau psihologia in masa?????
tre sa stiu ca sa nu ma duc la el..... :)))) ca tare am auzit ca ati avut probleme.
Catalin spune:
Sociologia comunicarii in masa a fost bau-baul pentru cei care l-au ales, asa ca mergi pe varianta Psihologie sociala... daca vrei, am destule fise de lectura pe care ti le pot trimite pe mail.
Bafta multa!
Catalin
Think pink!