Pepenasi de iulie-august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

PROBLEME:1.Tetinele mi se coloreaza de la sucul de morcovi!Cum le curatati??
2.Eterna contipatie!!!Ceva idei nemaipomenite,nemaiauzite si foarte eficiente???

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Buna dimineata
sursula verisoara mea ii dadea baiatului cand era constipat zeama de la prune uscate.Adica punea cateva prune de alea uscate in putina apa si le lasa acolo cateva ore si apoi ii dadea suculetul ala si mergea.Vezi poate merge si la voi.
si o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

tetinele incearca cu zeama de lamaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Apar si eu in zona. Scriu acum ca maine nu imi mai vad capul de lucru (s-au adunat multe proiecte la activ, conferinte telefonice, etc). Si bineinteles ca iau si mule pauze, ca deh vreau si eu sa ii dau papa la strunfulet, vreau sa il adorm, vreau sa il pup, sa ma joc cu el...

Vazut Sofia de Marina. E o scumpa!!Ce pozitie interesanta are ea in patut!

Eu ma duc la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

pana ieri nu am avut tastatura ca am varsat pe ea si s-a stricat ,am facut si noi vineri vaccinul de 4 luni si raportam 6.600 gr si 65 cm am completat si eu tabelul dupa picasa

ma duc sa citesc din urma

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

sursu pupam Tudorel constipat, subscriu si eu la zeama de prune, la noi mai merge f bine si cu piure de mar la steamer, cu asta stiu clar ca obtin un big kahuna. Sa stiti ca pina la urma diversificarea asta e si la inspiratia mamei, eu nu-i daU NIMIC din ce n-as minca si eu, daca mie imi place ii dau si ei. Am incercat sa-i fac piure de avocado dar era sa vomit cand il roboteam si si cupilu la fel a facut.

Capri motzurile alea la mine-s de plastic si am 2, daca vrei iti trimit eu unul. Si mai am si 6 moturi de silicon de la un aspirator nazal, daca se potrivesc (verific dupa amiaza acasa) pot sa-ti trimit si din alea vreo 2...

portocalit tetine luati un bibe de sacrificiu, eu am unul de la Primii pasi, in ala am bagat sucu de morcovi, oricum l-am abandonat ca doar nu sugeam suc de morcovi o viata... acum zace printre celelalte dar nu-l vom mai folosi decat cand va tine ea mortis sa tina singura bibe (e din ala easy grip)

Si last, but not least, La multe lunitze! pt puii nostri nascuti intr-o zi de 4, printre care si motzata mea , mama ce-a mai trecut timpul, avem deja 5 luni (si tot nu ne iese intoarcerea de/pe spate , puturoase suntem nene)

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

IRDA-ce caldura deosebita emana pozele cu mami si tati!
DARA-ce familie frumoasa!!
MARINA-wow,ce fata mare ai!Ai pus-o dej ain fundulet!!!
vreau sa mai vad pepenasi,dar nu ma lasa Milan

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ah, si ce vroiam sa va mai spun: avem mari probleme cu bautul laptelui! (formula), nu baga in ea nene mai mult de 60-70 ml la o tura nici s-o pici cu ceara. Seara in schimb cand sunt prezente in lapte si cerealele rade 200 ml fara sa respire! Alea sunt usor vanilate (Nestle)

Asa ca ma gandesc s-o brailesc - ma gandesc sa cumpar o pastaie de vanilie si sa-i fac apa vanilata pt prepararea laptelui, adica sa fierb 2 l de apa cu 2 cm de pastaie de vanilie si aia s-o folosesc la facut bibe. Credeti ca e fezabila ideea?

Didi tu ziceai ieri pe tabel () ca Aiduta e in greva, ce zici, incercam?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mcoca, probabil de la acel sistem. dar eu le am de la inceput si copilul meu nu a avut colici decat foarte putin. tind sa cred ca au fost de folos....

pentru suc de morcovi am sacrificat un bibe...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

simo 77 bun venit

dara si Daria se intoarce dar ea acum isi scoate mana singurica dar se intampla noapte sa se intoarca in somn si eu sa nu o aud + ca o pun intr-un capat al patutului si o gasesc in partea cealalta sau in diagonala
Gini eu ma mandresc cu putina burtica cu care am ramas
Sun eu ma bucur ca nu mai caut haine XS si iau S oricum XS se gasea mai rar
ankalaura azi 5 ml ,maine 10 ml samd pe schema mea de diversificare scrie :I zi 10 ml suc de morcov + 10 ml apa plata;a II zi 20ml suc de morcov +20 ml apa plata ...a 6 a zi 60 ml suc de morcov+ 60 ml apa plata ; a 7 a zi 30 ml suc de morcov +30 ml suc de mar + 30 ml apa plata
bufi bafta la vaccin

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput